Vanha väistyy tietoisuuden kasvaessa

Mitä enemmän tietoisuutemme laajenee, sitä vaikeampaa tulee olemaan pitää elämässä mitään sellaista, mikä on eri tietoisuuden taajuudella.
On aina yhä vaikeampaa tehdä työtä, joka sotii vasten arvoja. Jossa joutuu tavalla tai toisella tekemään kompromisseja itsensä suhteen.

On haastavampaa pitää yllä ihmissuhteita, jotka eivät perustu autenttisuuteen, yhteiseen kasvuun, voimaantumiseen, kunnioitukseen ja vastuunottoon.

On yhä vaikeampaa tehdä valintoja, jotka eivät tue kehon hyvinvointia. Meidän kehot pyytää meitä syömään optimaalisesti ja tekemään muutoksia ruokavalioon niissä kohden, jossa se ei vielä ole optimaalinen. Jos tätä ei kuuntele, keho saattaa pitää itsestään kovempaa ääntä, jotta kuuntelisimme.

Luonnonmukaisuus ja luonnon kunnioittaminen erilaisin valinnoin nousee yhä tärkeämmäksi. Saatat huomata
miettiväsi haluatko pukeutua muoviin tai öljyyn tai nukkua niissä, käyttää puhdistusaineita ja kosmetiikkaa, jotka lisäävät ympäristön ja kehosi kemikaalikuormaa.

Ja tämä ei koske vain yksilöitä vaan kokonaisuutta.
Esimerkiksi moni teollisuuden ala kuten lääketeollisuus ja vaateteollisuus, kestämätön tapa tuottaa käyttötavaraa, valtava torjunta-aineiden, lisäaineiden, käsittelyaineiden jne käyttö perustuu mataliin värähtelyihin, joilla ei yksinkertaisesti ole mahdollisuutta päästä tiettyä värähtelyä korkeammalle.
Ja vanhalla taajuudella on myös politiikkamme ja journalismimme.

On vaikeampaa millään elämän osa-alueella pitää matkassa mukana sellaista, jonka värähtely ei vastaa sun ydintä. Jos niin teet, se tuottaa sulle epämukavuutta, joko niin, että sun on pakko laskea omia värähtelyitäsi tai sitten käyttää energiaasi yrittää nostaa vanhaa uuteen.
Tämä on kuitenkin mahdotonta, koska mikä värähtelee tietyllä taajuudella, ei voi olla sellaisenaan korkeammassa taajuudessa, se ei yksinkertaisesti ole olemassa kuin omalla taajuudellaan.

Kaikki se, minkä olemme luoneet tietoisuuden tasoilla, jotka nyt ovat omaa tietoisuuttamme matalammalla, ovat auttamattomasti käymässä liian ”pieniksi”. Ja koska nämä matalammat luomukset ovat meidän yhteiskuntamme keskiössä ja niiden päällä lepää paljon rahaa ja valtaa, aiheuttaa tämän rakennelman murtuminen myllerrystä.

Mutta tässä on koukku. Mielenkiintoiseksi tämän tekee se, että meidän kaikkien tietoisuuden taso ei laajene samaa tahtii. Nyt on noussut tarpeeksi monen, että rakenteet alkavat horjia. Mutta meillä on ihmisiä, jotka kokevat olonsa mukavaksi vanhassa ja on niitä, joiden värähtely on uudella taajuudella. Tässä meille iso haaste, sovittaa näitä värähtelyjä toisiinsa. Se vaatii kasvua meiltä kaikilta. Toimivat keinot löytää harmonia, ovat rakkaus, tuomitsemattomuus ja sisäinen fokus.

 

Jaan paljon sisältöä Ilon voiman -somesivuilla ♡ Instagram ja Facebook Ilon voima.

Valo lisääntyy

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.