Valo lisääntyy

Luota, että kaikki mitä nyt maailmassa tapahtuu, on tarpeellinen prosessi, jossa pimeys nostetaan valoon.

Meidän luomiskyky on valtava, meidän voima ääretön.
Haluatko, että ihmiskunta muistaisi jälleen oman voimansa?

Muista silloin oma voimasi.

Älä anna huomiotasi sille, minkä et halua lisääntyvän. Me selviämme tästä prosessista helpoiten ja nopeiten KESKITTYMÄLLÄ siihen, mitä haluamme ympärillämme nähdä.

Älä päivittele sitä missä ollaan, mitä tapahtuu, kuinka kauan ja miksi – sen kuuluu olla sotkuista, kun pimeys taistelee kaikin voimin valoa vastaan.

Mutta valo voittaa aina.
On jo voittanut, siksi nyt mitä näet.
Kaikki mikä ei värähtele sillä taajuudella, mihin me olemme menossa, on jäätävä pois ”kyydistä”.

Sitä mitä haluat tämän maailman olevan – ole se! Mihin keskityt, siinä olet. Jos haluat elää uudessa maailmassa, älä silloin jatka elämistä vanhassa antamalla sille energiaasi huomiosi muodossa.

Se mitä haluat tulevassa, sitä sun on ilmennettävä nykyisyydessä.

Kiitos tästä kollektiivisesta mahdollisuudesta parantaa haavat, kohdata ihmiskunnan traumat, nähdä mistä pahoinvointi kumpuaa, todistaa ontuvat toimintamallit, tuoda esiin karkea vallan ja rahan jakautumisen epätasapaino, luopua auktoriteettiuskosta ja hyvin pitkän aikakauden jälkeen jälleen palauttaa valta sinne minne se kuuluu, yksilölle itselleen.

Kiitos tästä mahdollisuudesta nähdä, kuinka kauas olemme itseltämme kadonneet.

Olet tullut tänne tuomaan valoa ja nyt sulla on se mahdollisuus. Älä siis erehdy tänä valon ja pimeyden taiston aikana valuttamaan valoasi sinne, missä se imetään pois vaan anna sen loistaa siellä missä tarkotuskin.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.