Parisuhteen ongelmana on usein energioiden epätasapaino

Parisuhteet syvimpiä ongelmia on feminiini- ja maskuliinienergian epätasapainot.

Jokainen meistä ilmentää sekä maskuliini-, että feminiinienergiaa sukupuolesta huolimatta, molemmat jumalenergiat ovat siis kaikissa sukupuolissa. Yleensä kuitenkin nainen on feminiinienergian pääasiallinen virta ja mies taas virrattaa maskuliinienergiaa. 

Näissä kummassakin energiassa on kaksi puolta, puhutaan pyhästä feminiinisyydestä ja maskuliinisuudesta sekä haavoittuneesta feminiinisyydestä ja maskuliinisuudesta.

Hyvin usein meissä on siis epätasapaino näissä energioissa ja siitä syystä ihmisuhteet ovat  kovin sotkuisia tai vähintäänkin epätyydyttäviä. Usein myös suhteen osapuolet ruokkivat toinen toisensa haavoittuvaa energiaa, molemmat ikäänkuin laittavat bensaa liekkeihin, jolloin molemmat ajautuvat yhä syvemmälle todentamaan näiden energioiden haavoittavaa puolta. Vaikka moni asia olisi suhteessa tasapainossa, saattaa kummallakin olla haava, jota toinen käytöksellään osaa tökkiä.

Esimerkiksi, jos mieheltä puuttuu feminiinienergian läsnäolo, energia ei siis ole hänessä herännyt ja ilmennä itseään, hän kavahtaa tunteita ja tunteiden käsittelyä. Hän kieltää itsestään herkän osansa ja kokee vaikeaksi ilmaista itseään ja tunteitaan.  Jos mies ilmentää liiaksi maskuliinienergiaa oman feminiinienergian jäädessä taka-alalle, hän on äkäinen, tempperamenttinen, dominoiva ja samalla nainen hiljakseen alkaa ottaa vetäytyvää, alistuvaa roolia.

Tai vaikka läsnä olisi feminiinienergiaa, se saattaa olla tuon energian kääntöpuoli eli se, mikä ilmenee passiivisuutena, haluttomuutena, kiinnostuksen puutteena.  Se tulee esiin yleensä silloin, jos nainen ilmentää liiallisesti maskuliinienergiaa miehen siirtyessä välinpitämättömyyden ja päättämättömyyden tilaan. Naisen liika maskuliinienergia puolestaan näkyy niin, että hän tekee perheessä kaikki päätökset, sanelee miten asiat tehdään, nälvii ja arvostelee kumppaninsa tapoja olla ja toimia.

Vihan ja ärsytyksen tunteet ja pitkällä tähtäimellä katkeroituminen miestä kohtaan nousevat esiin, sillä alitajuisesti nainen inhoaa olla pomona, koska se syö feminiinin ydintä. Mies taas näivettyy lisää, sillä juuri feminiinin puskeva ja hallitseva puoli on myrkkyä maskuliinille, joka syttyy arvostuksesta, ihailusta ja tarpeesta olla tarpeellinen.

Parisuhteen dynamiikka määräytyy siinä, mitä energiaa ja miltä kantilta kumpikin näitä ilmentävät. Myös parin välinen seksuaalinen jännite seuraa sitä millainen dynamiikka suhteessa on. Jos nainen joutuu olemaan pomo, hän ei koe voivansa luottaa mieheen ja näin ollen ei halua miestään seksuaalisesti siinä määrin kun se olisi mahdollista. Jos taas mies on liiallisen dominoiva eli hän ei ole kosketuksissa feminiinisyyteensä, hän ei näe naista sinä upeana jumalattarena joka tämä on, eikä pysty kohtaamaan tätä sängyssä kuin ainoastaan oman tyydytyksensä täyttäjänä. Pyhän maskuliinisuuden puute puolestaan näkyy miehessä haluttomuutena ja innottomuutena.

Kun suhteen osapuolet ovat löytäneet tasapainon oman maskuliini- ja feminiinienergiansa kanssa, lopputulos on herkullinen. Se on seksikästä, haluttavaa, mehukasta ja kaunista.

Nainen saa vahvalta mieheltään turvaa, mies antautuneelta naiseltaan ihailua. Nainen saa kokea tulleensa kuulluksi, kun mies on kosketuksissa herkkään puoleensa, mikä puolestaan tekee miehen olon tarpeelliseksi.

Polariteettien tasapaino ruokkii kumpaakin tavoin, joka tyydyttää. Se pitää kipinää yllä, kun kumpikin saa ilmentää itseään tavoin, jotka sytyttävät toista. Molempien tasapainoiset puolet luovat kokonaisuuden jollaiseksi nuo energiat ovat ytimessään tarkoitettu olevan.

Syntyy pyhä liitto, divine union, kahdessa itsessään tasapainossa olevan ihmisen välillä.

Jaan paljon sisältöä Ilon voiman -somesivuilla ♡ Instagram ja Facebook Ilon voima.

 

Sielunyhteys on valtava katalysaattori matkalla itseesi

 

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.