PIIRINVETÄJÄT

PÄIVI ETELÄNIEMI (Haapavesi / nettipiirit)

Olen Päivi ja pidän piirejä tällä hetkellä WhatsAppin välityksellä. Olen 21v pienen pojan äiti. Lähimmät opettajani on rakas mieheni ja poikani.

Haluan tuua tähän maailmaan rohkeutta olla oma itsensä. Luottaa omaan voimaan ja päästää aikaisemmista kahleista irti. Piireissäni ei ole vielä ollut aihetta. Olemme pitäneet ‘mitä kuuluu’ kierroksen. Pintaan nousevia asioita on ollut parisuhde, henkinen herääminen, omat oppiläksyt.Minua puhuttelee tällä hetkellä riiteleminen parisuhteessa, omassa totuudessa pysyminen, irti päästäminen ja tässä hetkessä oleminen.Olet lämpimästi tervetullut piireihini. Soittele tai laita viestiä 044-5235224!


 

SARA ADOLFSEN (Helsinki, Lauttasaari)

Sara Adolfsen on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja, Henkinen valmentaja ja Terveydenhoitaja – sen todellisessa merkityksessä. Hän puhuu tietoisen, läsnäolevan, ja luonnonmukaisen elämän puolesta, johon keskeisesti kuuluu sydänyhteys, transformaatio, voimaantuminen ja omien unelmien toteuttaminen sitä kautta.

Piirissäni jaetaan ajatuksia, tunteita ja kokemuksia elämän eri aiheista ja vaiheista, naiseudesta, voimaantumisesta, henkisyydestä ja siitä muutoksesta, jota me elämässämme koemme. Yhdessä tuemme toisiamme kasvuun ja kehitykseen, sekä luomaan omaa uniikkia unelmaa toteen.

Voit tulla piiriin mukaan juuri sellaisena kuin olet ja tämä piiri on tarkoitettu kaikille naisille – täällä voimme yhdessä voimaantua.

”Kiitos <3 ihmeellinen ilta, kuin olisimme kaikki tulleet juuri oikeana aikana, oikeaan paikkaan.”

Saran sivut


JOHANNA LAUKKA (Haapavesi)

Haluan oppia elämään autenttisesti ja paljaasti omana Itsenäni. Olla rohkeasti haavoittuva ja elää sydämestäni käsin. Tällä hetkellä opettelen rauhoittumista ja pysähtymistä, luottamusta antaa elämän virran viedä, anteeksi antamista ja irtipäästämistä. Opettelen tuntemaan aitoa Itseäni. Tässä kaikessa sydänpiiri on oivallinen työkalu.

Piiri on paikka jossa voit pysähtyä hetkeksi itsesi äärelle. Ollaan toisillemme läsnä. Puhutaan asioista joita sydämistämme nousee. Toisinaan meillä on jokin teema.

Lämpimästi tervetuloa piiriini juuri sellaisena kuin siinä hetkessä olet. Piirini sivut löydät facebookista “naisten sydänpiiri haapavesi”. Voit myös laittaa mulle yksityisviestiä tai ottaa yhteyttä puhelimitse 045 840 4342. Ajatuksenani on aloittaa syksymmällä piirit myös netin välityksellä.


HEIDI HARJU (Tampereen seutu + nettipiirit)

Sydänpiiri ja sydämestä jakaminen kutsui minua luokseen ja levittämään sen voimaa eteenpäin. Olen saanut kunnian olla mukana naisten sydänpiireissä jo

viidettä vuotta. Olen startannut monia piirejä, ollut mukana sekä vetäjänä että osallisena, vapauttamassa tunteita, tullut näkyväksi kokonaisena, kohdannut, ollut läsnä.

Järjestän satunnaisesti sydänpiirejä, teemapiirejä ja tuen sinua käynnistämään oman piirisi. Ylläpidän Naiseuden voiman piirinvetäjät -ryhmää, jossa järjestän säännöllisesti myös nettipiirejä. Tutustu piirinvetäjyyteen tältä sivulta! Ja liity mukaan Naiseuden voima – Tampere ryhmään! Kuva: Suvi Sistonen

 


KAISA-LIISA EMILIA AHOLA / OULU

Hei! Olen Kaisa-Liisa Oulusta. Olen herkkä, aito, intuitiivinen nainen, joka rakastaa luontoyhteyttä sekä tanssia ja kaikkea luovaa. Minulle tärkeää elämässäni on pysyä mahdollisimman uskollisena omalle totuudelleni ja kulkea omaa ainutlaatuista polkuani itseäni rakastaen ja luoda omannäköistä elämää. Teen enkelikanavointeja/tulkintoja sekä voimaeläintulkintoja.

Piirissäni pääset kohtaamaan ihmisiä ja itseäsi hyvin syvällisellä ja aidolla tasolla. Saat olla mitä olet ja pääset jakamaan omasta sydämestäsi ja sisimmästäsi, sitä mitä haluaa kuulluksi ja nähdyksi tulla. Olet lämpimästi tervetullut piiriini kaikkine puolinesi ja tunteinesi. ❤

Voit ottaa yhteyttä facebookin kautta tai sähköpostitse: kaizas@hotmail.com tai vaikka viestillä tai soittamalla: 050-5993748.

 


HANNEMARI PULKKINEN / TAMPERE

Hannemari täältä Tampereelta kutsuu teitä ihania mukaansa aitoon läsnäoloon, rakkaudelliseen jakamiseen ja autenttisuuteen.

Olen omaa polkuani kulkeva ja rakkaudellisesti totuuttani seuraava sekä muitakin sellaiseen halukkaita kannustava ja tukeva. Piireissäni suon ja haluan nousevan esiin kaikenlaisten asioiden sekä tunteiden, joiden on tarve tulla nähdyksi ja kuulluksi saademme näin mahdollisuuden tulla hyväksytyiksi juuri omana itsenämme.

Piireissäni yhdistän myös osaamiseni eri osa-alueita tukemaan ja vahvistamaan naisten yhteyden tuomaa eheytymistä ja voimaantumista. Esimerkkeinä suggestiorentoutus ja ThetaHealing, joiden avulla lataan meidän käyttöömme tunnetiloja ja voimavaroja, joita kulloisellakin kerralla koemme tarvitsevamme ja haluavamme.

Piirejä pidän sopimuksen mukaan kotonani Hervannassa, jonne pääsee kätevästi 3a ja 3b busseilla aivan talon eteen.

Ollaan yhteyksissä ja lämpimästi tervetuloa! 💖

Voit olla minuun yhteydessä Facebookin kautta, soittamalla 0503430909 ja viestien välityksellä tai sähköpostilla
hyvaamielta@gmail.com – www.hyvaamielta.fi