PIIRINVETÄJÄT

MIRKA SADEHARJU / TAMPERE

Olen Mirka Sadeharju, Voimakas mutta lempeä ja hento, sydämestä täysillä elävä omaan voimaan noussut nainen.

Syksyllä 2017 astuin piirinvetäjyyden voimaannuttavaan maailmaan ja sain kunnianvetää kahta säännöllistä kymmenen naisen piiriä reilut seitsemän kuukautta. Keväällä 2018 alkoi kuitenkin tuntua että nyt pitää tehdä tilaa jollekin uudelle ja jätin piirinvetäjyyden tauolle kesäkuussa 2018, syystä jota en silloin vielä ymmärtänyt..

Viikko myöhemmin huomasin olevani raskaana! Ja siitä se itseen syventyminen ja käpertyminen alkoi.. Tuntui että kasvoin ja kehityin yhdessä kohdussani olevan sikiön kanssa. Tulin näkyväksi itselleni sanassa tahdissa kuin vatsani kasvoi ja raskauteni tuli näkyväksi maailmalle. Tuntui vahvasti siltä, että 9kk:n päästä synnyttäisin vauvan lisäksi itseni, että poikani syntymäpäivä olisi samalla loppuelämäni ensimmäinen päivä. Raskaus oli todella mullistava ja opiskelin jopa energiahoitajaksi viimeisten raskauskuukausien aikana. Tuntui että oli aika päästää irti vanhasta minusta ja ennen kaikkea pelosta, jonka varaan tuo minä oli vuosien myötä rakentunut.

Vauva-aika on lentänyt siivillä, mutta nyt uuden vuosikymmenen alkaessa, tuntuu että on aika astua ulos kotipesästä ja olla taas laajemmin käytettävissä. Olen kulkenut pitkän ja kivisen tien rakkauden polulla ja minulla on paljon annettavaa! Poikani täyttää tammikuussa 10kk ja tuntuu luontevalta jatkaa siitä mihin naiseuden voimaannuttajana ennen raskautta jäin.

Olet sydämellisesti tervetullut uudesti syntyneen naisen rakkaudelliseen piiriin, jossa tärkeintä on sinun voimaantumisesi ja sinun matkasi kohti oman elämäsi jumalaista naista, uudesti syntynyttä itseäsi!

Tulen perustamaan kolme säännöllisesti kokoontuvaa, tarvittaessa suljettua piiriä: sekapiirin, jossa saamme tulla nähdyksi yli sukupuolirajojen, äiti-lapsi piirin, johon ovat tervetulleita he, jotka eivät äitiyden vuoksi muuten piiriin pääsisi ja suljettu oodi naiseudelle sydänpiiri, jossa jatkan ennen raskautta tauolle jättämääni naiseuden voimaannuttamista.

Olen koulutukseltani SFT-energiahoitaja, Heartful yoga ohjaaja ja maaliskuussa aloitan Tommy Hellstenin Ihminen tavattavissa -koulutusohjelmassa.

Piiriläisiltäni saamaani palautetta:

”Mirka on piirinvetäjänä rohkea, inspiroiva ja sydämellinen. Tunnelma piireissä on tosi turvallinen ja luottamuksellinen, mutta ennen kaikkea lämmin, ja sellainen vähän muusta maailmasta irrallinen, jopa taianomainen. Ihanaa, että tuollainen pysähtyminen ja avoimuus on piirien avulla mahdollista.” – Iina

Mirkan piireissä on hyvä, sydämellinen tunnelma, ihanat meditaatiomusiikit ja jänniä uusia juttuja aina välillä, kuten rummutusmeditaatio. 💞” -Mia

Mirkan piireissä on läsnäoloa, rakkautta ja voimaantumista.” -Susanna

Ota yhteyttä: Sadeharju@yahoo.com tai Mirka Sadeharju facebookissa


PÄIVI ETELÄNIEMI (Haapavesi / nettipiirit)

Olen Päivi ja pidän piirejä tällä hetkellä WhatsAppin välityksellä. Olen 21v pienen pojan äiti. Lähimmät opettajani on rakas mieheni ja poikani.

Haluan tuua tähän maailmaan rohkeutta olla oma itsensä. Luottaa omaan voimaan ja päästää aikaisemmista kahleista irti. Piireissäni ei ole vielä ollut aihetta. Olemme pitäneet ‘mitä kuuluu’ kierroksen. Pintaan nousevia asioita on ollut parisuhde, henkinen herääminen, omat oppiläksyt.Minua puhuttelee tällä hetkellä riiteleminen parisuhteessa, omassa totuudessa pysyminen, irti päästäminen ja tässä hetkessä oleminen.Olet lämpimästi tervetullut piireihini. Soittele tai laita viestiä 044-5235224!


 

SARA ADOLFSEN (Helsinki, Lauttasaari)

Sara Adolfsen on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja, Henkinen valmentaja ja Terveydenhoitaja – sen todellisessa merkityksessä. Hän puhuu tietoisen, läsnäolevan, ja luonnonmukaisen elämän puolesta, johon keskeisesti kuuluu sydänyhteys, transformaatio, voimaantuminen ja omien unelmien toteuttaminen sitä kautta.

Piirissäni jaetaan ajatuksia, tunteita ja kokemuksia elämän eri aiheista ja vaiheista, naiseudesta, voimaantumisesta, henkisyydestä ja siitä muutoksesta, jota me elämässämme koemme. Yhdessä tuemme toisiamme kasvuun ja kehitykseen, sekä luomaan omaa uniikkia unelmaa toteen.

Voit tulla piiriin mukaan juuri sellaisena kuin olet ja tämä piiri on tarkoitettu kaikille naisille – täällä voimme yhdessä voimaantua.

”Kiitos <3 ihmeellinen ilta, kuin olisimme kaikki tulleet juuri oikeana aikana, oikeaan paikkaan.”

Saran sivut


JOHANNA LAUKKA (Haapavesi)

Haluan oppia elämään autenttisesti ja paljaasti omana Itsenäni. Olla rohkeasti haavoittuva ja elää sydämestäni käsin. Tällä hetkellä opettelen rauhoittumista ja pysähtymistä, luottamusta antaa elämän virran viedä, anteeksi antamista ja irtipäästämistä. Opettelen tuntemaan aitoa Itseäni. Tässä kaikessa sydänpiiri on oivallinen työkalu.

Piiri on paikka jossa voit pysähtyä hetkeksi itsesi äärelle. Ollaan toisillemme läsnä. Puhutaan asioista joita sydämistämme nousee. Toisinaan meillä on jokin teema.

Lämpimästi tervetuloa piiriini juuri sellaisena kuin siinä hetkessä olet. Piirini sivut löydät facebookista “naisten sydänpiiri haapavesi”. Voit myös laittaa mulle yksityisviestiä tai ottaa yhteyttä puhelimitse 045 840 4342. Ajatuksenani on aloittaa syksymmällä piirit myös netin välityksellä.


HEIDI HARJU (Tampereen seutu + nettipiirit)

Sydänpiiri ja sydämestä jakaminen kutsui minua luokseen ja levittämään sen voimaa eteenpäin. Olen saanut kunnian olla mukana naisten sydänpiireissä jo

viidettä vuotta. Olen startannut monia piirejä, ollut mukana sekä vetäjänä että osallisena, vapauttamassa tunteita, tullut näkyväksi kokonaisena, kohdannut, ollut läsnä.

Järjestän satunnaisesti sydänpiirejä, teemapiirejä ja tuen sinua käynnistämään oman piirisi. Ylläpidän Naiseuden voiman piirinvetäjät -ryhmää, jossa järjestän säännöllisesti myös nettipiirejä. Tutustu piirinvetäjyyteen tältä sivulta! Ja liity mukaan Naiseuden voima – Tampere ryhmään! Kuva: Suvi Sistonen

 


HANNEMARI PULKKINEN / TAMPERE

Hannemari täältä Tampereelta kutsuu teitä ihania mukaansa aitoon läsnäoloon, rakkaudelliseen jakamiseen ja autenttisuuteen.

Olen omaa polkuani kulkeva ja rakkaudellisesti totuuttani seuraava sekä muitakin sellaiseen halukkaita kannustava ja tukeva. Piireissäni suon ja haluan nousevan esiin kaikenlaisten asioiden sekä tunteiden, joiden on tarve tulla nähdyksi ja kuulluksi saademme näin mahdollisuuden tulla hyväksytyiksi juuri omana itsenämme.

Piireissäni yhdistän myös osaamiseni eri osa-alueita tukemaan ja vahvistamaan naisten yhteyden tuomaa eheytymistä ja voimaantumista. Esimerkkeinä suggestiorentoutus ja ThetaHealing, joiden avulla lataan meidän käyttöömme tunnetiloja ja voimavaroja, joita kulloisellakin kerralla koemme tarvitsevamme ja haluavamme.

Piirejä pidän sopimuksen mukaan kotonani Hervannassa, jonne pääsee kätevästi 3a ja 3b busseilla aivan talon eteen.

Ollaan yhteyksissä ja lämpimästi tervetuloa! 💖

Voit olla minuun yhteydessä Facebookin kautta, soittamalla 0503430909 ja viestien välityksellä tai sähköpostilla
hyvaamielta@gmail.com – www.hyvaamielta.fi

 


SOLJA OIKARINEN / RANSKA (NETTIPIIRIT)

Olen Solja, nelikymppinen nainen, syntyjäni Kainuusta.
Elän nyt elämääni jo toista kertaa Ranskassa – tällä kertaa pikkuisessa kylässä Aveyronissa, maan lounaisosassa. Tulin täällä kypsässä iässä äidiksi, kun tyttäreni syntyi puolitoista vuotta sitten.

Tutustuin piiritoimintaan vähän äidiksi tuloni jälkeen internetin välityksellä, käydessäni läpi piirinvetäjien kurssin. Minulla oli heti vahvasti olo, että tähän haluan mukaan; piireihin ja vetäjäksi. Nettipiirit ovat olleet tärkeitä levähtämisen hetkiä vaativassa elämäntilanteessani, vauva-ajan sosiaalisten kontaktien ollessa vähäisiä.

Ammatiltani olen muusikko, kuvataiteilija ja intuitiivinen parantaja.
Koen olennaiseksi elämäntehtäväkseni kokonaiseksi tulemisen. Ajoittain pitkältä ja haastavalta tuntuva tie, mutta miten kaunis ja innostava se samalla onkaan!
Minua on usein sanottu rohkeaksi. Piirinvetäjänä toivonkin että avoimuuteni ja hellittämätön kaipaukseni erillisyyden harhasta kohti yhteyttä ja valoa, rohkaisisi osallistujiakin avaamaan sydämensä. Piireissäni voimme halutessamme käyttää intuitiivista maalausta tai parantavaa laulua yhtenä työkaluna.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Ole yhteydessä: solja.oikarinen@gmail.com Nettisivuni löydät tästä


MAARIT HURSKAINEN / JOENSUU

Hei! Olen Maarit ja vedän naistenpiirejä Joensuussa, sekä sparrailen uusia piirinvetäjiä Naiseuden Voima piiriyhteisössä. Alkujaan olen kotoisin Itä-Vantaalta. Piirien vetämisen aloitin alun perin, jotta löytäisin ympärilleni enemmän samanhenkisiä naisia, sen ”oman heimon”.

Historiastani löytyy raskas voimia vienyt parisuhde, sekä haastava lapsuus mielenterveysongelmista kärsineen isän varjossa. Vuosia meni mustassa usvassa kulkien. Tuona aikana en nähnyt juuri ketään. Eristäydyin yksin kotiin. Nykyään teen työtä ihmisten hyvinvoinnin eteen. Olen lisensoitu NLP-valmentaja, yrittäjä, sekä aktiivinen Naiseuden Voima -yhteisön jäsen. En väitä olevani valmis, mutta nyt uskallan olla oma itseni ja puhua omasta totuudestani käsin. En jaksa hävetä enää sitä, mitä on joskus ollut ja se on voimauttavaa. <3

Minun piireissäni pyritään löytämään oman totuuden äärelle, sekä vahvistamaan feminiinienergiaa. Olemme vilpitön tuki toinen toisillemme. Emme vertaile, kilpaile, arvostele tai pienennä itseämme. Piiri on turvallinen ja hyväksyvä paikka. En ole kiinnostunut siitä, mitä teet työksesi, millainen koulutus sinulla on tai mikä on sosiaalinen statuksesi. Sen sijaan olen kiinnostunut siitä, millainen nainen sinä olet. Mistä sinä unelmoit? Minua kiinnostaa sinun tarinasi ja sinun ajatuksesi. <3 Naistenpiirit ovat paikkoja, joissa voit tulla nähdyksi, kuulluksi, sekä hyväksytyksi sellaisena kuin olet.

Pohjois-Karjalan ryhmä

Maaritin omat sivut


TARU ELORANTA / ESPOO & nettipiirit

Olen Taru ja pidän piirejä Espoossa sekä netissä. Olen vaimo, kahden pojan äiti, sekä kahden tytön bonusäiti. Olen kulkenut pitkän henkisen kasvun matkan, kuorinut minuun kuulumattomia kerroksia ja alkanut löytämään itsestäni sen naisen, joka tänne maailmaan on oikeasti tullut elämään. Nyt olen elämänvaiheessa, jossa rakennan itselleni uutta uraa. Koulutusta löytyy valmentajana (LCF Life Coach, NLP ja skeematerapia) ja parhaillaan opiskelen tunnetaideterapeutiksi.

Aloin pitämään piirejä, koska tunsin tarvetta saattaa naisia yhteen kohottamaan kanssani feminiinistä energiaa ja jakamaan sydäntietoisuutta. Piireihini ovat tervetulleet kaikki naiset juuri sellaisina kuin ovat. Kävijät ovat keskimäärin 30-65-vuotiaita ja keskustelut olleet hyvin voimaannuttavia ja antoisia. Tapaamisissamme on usein jokin teema ja ohjaan mielelläni myös erilaisia rentoutus- ja mielikuvaharjoituksia. Aikeena kokeilla piirin kanssa joskus myös intuitiivista maalausta.

Minua sanotaan luovaksi, rohkeaksi, empaattiseksi ja hyväksi kuuntelijaksi. Minulle tärkeitä asioita ovat aito kohtaaminen ja läsnäolo, toistemme kunnioitus ja tukeminen sekä lempeys ja rakkaudellisuus, ja nämä asiat ovat piireissäni myös vahvasti läsnä. Turvallisessa ryhmässä voi tutkia koko tunteiden kirjoa ja oppia avautumaan itselle ja toisille. Olen saanut piireistä syviä ihmissuhteita, valtavasti energiaa omaan elämääni sekä varsinkin iloa ja naurua, uskon että sinäkin saat! Olet lämpimästi tervetullut mukaan <3

Tutustu lisää

Jumalaiset Naiset -ryhmä ja Espoon piiri

Saat minuun yhteyden laittamalla viestiä Facebookin kautta tai elorantataru@gmail.com


MARJO HEINONEN / VANTAA

Olen Marjo ja olen aloittamassa piirin vetämisen Vantaalla. Olen ensimmäistä kertaa lähdössä mukaan tällaiselle matkalle. Jännittää ja pelottaakin. Yhteyden luominen toisiin ihmisiin ei ole ollut minulle helppoa. Herkkänä ihmisenä olen usein kokenut olevani erilainen, vääränlainen ja joukkoon kuulumaton. Minun on ollut vaikea olla vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa, joihin en ole onnistunut luomaan edes pientä yhteyttä.

Koen, että on aika riisua valheellisesti rakennetut suojamuurit. Siihen tarvitsemme toisiamme. Vain yhdessä voimme alkaa rakentaa uudenlaista yhteyttä toisiimme ja vahvistaa sisäistä turvaamme, jolloin suojamuurit käyvät tarpeettomiksi. Minäkin lähden tälle piirimatkalle keskeneräisenä ja hyvinkin haavoittuvaisena. Omalta osaltani haluan luoda piiriin turvallisen ilmapiirin, jossa jokainen uskaltaa olla keskeneräinen ja haavoittuvainen. Haavoittuvaisena olemme valmiita vastaanottamaan rakkautta. Ja rakkautta tämä maailma tarvitsee ja sitä, että uskallamme olla sellaisia kuin olemme. Valheiden aika on ohitse.

Koulutukseltani olen työnohjaaja. Olen myös opiskellut henkisen hyvinvoinnin ohjausta, NLP:tä ja viimeisimpänä intuitiivista energiahoitoa. Ohjaan intuitiivisesti. Intuitiivinen ohjaus tarkoittaa läsnäoloa, avoimuutta, ei- tietämisen tilaa. Pysähdymme ja annamme tilaa sisäiselle viisaudellemme. En siis tiedä vielä minkälaisia menetelmiä käytän piirissä. Se riippuu siitä minkälaisia tarpeita meillä on. Voimme myös yhdessä miettiä miten haluaisimme tulla ohjatuksi. Olemme toistemme rinnalla kulkijoita. Lisää minusta voit lukea täältä https://www.proudofmyselfcoaching.fi/.

Tule rohkeasti mukaan tälle piirimatkalle, jossa pääset vahvistamaan yhteyttä itseesi ja toisiin.
Rohkeutta kulkea omaa polkua & luottamusta sydämen ääneen.


HEIDI TULONEN / URJALA

Olen Heidi,  mummo sekä kolmen aikuisen lapsen äiti. Asun Urjalassa. Tällä hetkellä olen “vapaa taiteilija” ja haen ns.omaa tehtävääni/paikkaani täällä maailmassa. Kovasti olisi halu alkaa vetämään piiriä, jossain lähikunnassa (Akaa, Forssa, Punkalaidun, Lempäälä, Loimaa).

Olen hakenut itseäni suurimman osan elämääni. Hakenut yhteyttä itseeni muiden kautta. Kysynyt muilta mitä minulle kuuluu. Ulkopuolisuuden tunne sekä arvottomuus ovat kulkeneet myös mukanani.

Nyt kuitenkin olen osittain selättänyt nuo jutut tai voisiko sanoa että nyt minulla on monenlaisia työkaluja tunteiden työstämiseen sekä uskomusten purkamiseen. Minulle on todella tärkeää olla luonnossa, se auttaa minua selkiyttämään asioita. Koen myös metsän terapeuttisen vaikutuksen sekä se puhdistaa minusta kaiken turhan pois. Olen positiivinen ja huumorintajuinen ihminen, joka uskoo aina hyvään. Innostun helposti asioista, jos ne vaan resonoivat minussa.Olen myös erittäin intuitiivinen/selvänäköinen.

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisen kehon ja mielen yhteydestä ja kuinka siihen voi vaikuttaa. Olen myös kiinnostunut energioista ja siitä kuinka niitä voi kohottaa.Loppujen lopuksi kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Olen MB-Elämäntaidonvalmentaja sekä Enkelitulkitsija. Olen intohimoinen itseni kurssittaja. Olen käynyt esim. Tantran jumalatar kurssin, Eroon oireista sekä Kultaisen Atlantiksen Enkelikoulun kurssin.

Voisin sanoa, että minun piirissäni jokainen tulee kuulluksi ja nähdyksi. Haluan piirissä aitoa ja rehellistä kohtaamista, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Haluan rohkaista ihmistä löytämään vastaukset omasta itsestään.
Olen avoin kaikille mahdollisuuksille mitä piirissä voi tehdä. Tanssia, maalaamista ym.

Ota yhteyttä: tulonen.heidi@gmail.com ja 0407002037


PIRITA VUORINEN / LUUMÄKI JA LAPPEENRANTA

Olen Pirita, pitkällä matkalla kohti syvempää ymmärrystä elämästä, naiseudesta, ykseydestä. Pyrin laajentamaan tietoisuuttani mm. henkisen kirjallisuuden, joogan ja Reikin kautta.

Piireissäni haluan antaa tilaa hyväksyvälle läsnäololle, jakamiselle, toisistamme voimaantumiselle. Maailma tarvitsee lisää rohkeita, omaan voimaansa nousevia naisia. Naisia, jotka kuulevat sydämen äänen, luottavat intuitioonsa, antavat elämän koskettaa. Tule piiriini juuri sellaisena, kuin olet, täydellisenä itsenäsi. Ota kädestä kiinni ja tunne sisaruuden voima <3.

Pidän piirejä Luumäellä ja Lappeenrannassa. Tulen myös mielelläni pitämään piiriä sinun kotiisi omalle heimollesi.

Ota yhteyttä: healingsisterhood@gmail.com


JONNA VATTULAINEN / PORI

Olen Jonna, keväällä 2020 Savosta Satakuntaan rakkauden perässä muuttanut hippihenkinen rastapää ja hiljattain valmistunut joogaohjaaja. Rakastan pitkiä aamukahvihetkiä, mielen kiemuroiden tutkiskelua ja syvällisiä keskusteluja.

Aivan liian kauan olen elänyt eri rooleista käsin, kohdaten toiset ihmiset vain pintatasolta. Olen ollut hyvä suorittaja ja muiden miellyttäjä, välttänyt konflikteja ja ilmentänyt maskuliinista energiaa.

Alkuvuodesta 2017 aloitin syvemmän tutkimusmatkan itseeni meditaation siivittämänä. Saman vuoden lopulla sain pilkahduksen tarkkailijasta, siitä kuka olen mielen hälinän tuolla puolen. Sanoisin, että siitä lähtien olen ollut henkisellä polulla, sukeltaen aina vain syvemmälle itseeni ja vapauttaen hiljalleen kaikkea sitä, mikä ei enää palvele. Hiljalleen olen löytänyt yhteyden sydämeeni ja opetellut navigoimaan elämässä sen viestejä kuunnellen. Tunnen olevani nyt entistä enemmän minä ja kulkevani oikeaan suuntaan, sydämen suuntaan.

Ajatus piirityöskentelystä alkoi muhia jo puolitoista vuotta sitten, mutta tuolloin ei ollut vielä sen aika. Nyt Satakuntaan muuton myötä aihe alkoi taas resonoida ja yllättäen facebookin kautta tapasimme Leenan kanssa. Päätimme aktivoida sydänpiirit uudella intentiolla ja minä aloitan Porin alueella uutena piirinvetäjänä Leenan rinnalla. Toiveissa olisi suljettu sydänpiiri, joka kokoontuisi noin kerran kuussa vaihtelevin teemoin.

Kaipaan elämääni syviä ihmissuhteita, aitoa kohtaamista ja turvallista tilaa, jossa uskallan olla auki ja tuntea ne tunteet, joita nousee. Piireistä haluan luoda paikkoja, joissa on helppo hengittää. Paikkoja, joissa saa rauhassa tutkailla omaa sisimpäänsä ja joissa on lupa olla sitä mitä on kaikkine tunteineen ja ajatuksineen. Koen, että aidon yhteyden ja jakamisen kautta voimme kasvaa omaan potentiaaliimme, voimaamme ja siten olla ja ilmentää sitä energiaa, jota meidän on täällä tarkoitus ilmentää.

Voimaannutaan ja kasvetaan yhdessä, lämpimästi tervetuloa sydänpiiriin <3 ”
Halutessasi voit ottaa minuun yhteyttä facebookin kautta tai laittaa minulle sähköpostia vattuyoga@gmail.com


EVELIINA ISOPAHKALA / NURMIJÄRVI

Hei, olen Eveliina, kolmen lapsen äiti ja vaimo. Työskentelen kokonaisvaltaisen-, psyykkisen ja henkisen hyvinvoinnin parissa kognitiivisena lyhytterapeuttina omassa yrityksessäni. Sydänyhteyden ja oman voiman löytäminen ovat aiheita, jotka resonoivat vahvasti ja joita vien eteenpäin työssäni.

Itse olen kulkenut matkan, jossa kiltistä, herkästä ja hyvin sopeutuvasta tytöstä kasvoi kokonaisempi, vahvempi, näkyvämpi ja omassa voimassaan vahvemmin oleva nainen. Kokonaisena saan olla herkkä, pohdiskeleva ja haavoittuva mutta myös omat tarpeeni, rajani ja energiani tunteva ihminen. Saan sanoa Ei ja Saan sanoa Kyllä. Saan vastaanottaa ja antaa. Saan kuunnella aina ja kaikessa omaa sydäntäni. Minun vahvuus työssäni on olla läsnä sekä toimia intuitiosta ja herkkyydestä käsin.

Piirityöskentely on hetki sinulle. Tule paikalle kokonaisena, kaikkine tunteinesi, elämän haasteinesi ja ilon hetkinesi. Tule kokemaan se yhteys ja rauha, jossa sinullakin on mahdollisuus olla ja tulla näkyväksi turvallisesti. Kun pidämme huolen itsestämme ja otamme tilan sille, jaksamme myös antaa muille.

Vedän piirejä Nurmijärvellä. Toistaiseksi piireissä kokoontuu aina sama ryhmä, joka aloittaa yhtä aikaa. Minun piireissäni keskustellaan tiettyjen vaihtuvien teemojen ympärillä ja tehdään avaavia harjoituksia teemojen ääreltä. Piirin syvin tarkoitus on luottamus, hyväksyntä, yhteyden muodostaminen itseen ja muihin naisiin.

Voit ottaa minuun yhteyttä kotisivujeni kautta ja tiedustella vapaita paikkoja piireihin tai instagramin kautta @kohti_merkitysta.

Voin tulla vetämään satunnaisesti piirejä myös muualle esimerkiksi johonkin teemapäivään liittyen. Kysy tästä lisää ottamalla yhteyttä.

Lämpimästi tervetuloa! Toivottavasti kohdataan!


JOHANNA KAISJOKI / RAUMA

Hei, olen Johanna. Vedän rakkaudellisia ja turvallisia Lempeä Katse®-naistenpiirejä Raumalla. Piireissäni teemme hengitys-, liike- ja ääniharjoituksia sekä jaamme sisaruudellisessa hengessä naiseudesta. Piirit kokoontuvat pari kertaa kuussa.

Olen pohjakoulutukseltani erityisluokanopettaja, mutta myös mm. voimauttavan valokuvan ryhmänvetäjä, tanssiohjaaja, valokuvaaja ja muutosvalmentaja. Pitkän parisuhteen koko kirjo ja äitiyden ilot ja salat ovat tulleet elämäni varrella niinikään tutuiksi. Kiitollisena kaikista kokemistani kriiseistä ja karikoista, olen henkilökohtaisesti nyt sellaisessa paikassa josta käsin voin ja haluan olla jakamassa kollektiivista hyvää oloa maailman kauneimpaan asiaan eli naiseuteen ja seksuaalisuuteen liittyen.

Tuoreimmat opintoni seksologian, tantran ja muutosvalmennuksen saralta tukevat pohjakoulutukseni ohella piirieni sisältöjen ja tilan muodostumista turvalliseksi ja luottamukselliseksi paikaksi, jossa Sinä voit tulla nähdyksi, kuulluksi ja ymmärretyksi juuri sellaisena kuin olet.

Voit kysyä lisää käynnissä olevasta piiritoiminnasta: johanna.piikok@gmail.com