NAISEUDEN VOIMAN PIIRINVETÄJÄKSI?

Perusta Naisten sydänpiiri – verkkovalmennus ja yhteisö

– Tule näkyväksi ja nouse omaan Naiseuden voimaasi!

– Tuntuuko, että olet elämässäsi liikaa yksin, fyysisellä tai emotionaalisella tasolla?
– Kaipaatko elämääsi ihmisiä, joiden kanssa voit olla oma itsesi, kaikkine puolinesi, tunteinesi ja tarpeinesi?
– Haluatko voimaantua, vahvistua ja täyttyä ihan uudella energialla?
– Ja vauhdittaa omaa kasvuasi kokoNaiseksi!

Se, mitä etsit, etsii sinua!

LIITY MUKAAN NAISEUDEN VOIMAN PIIRINVETÄJÄKSI!

Haluatko perustaa Naistenpiirin paikkakunnallesi? Haluatko löytää ympärillesi oman heimon, oman sisterhoodin, jonka kanssa avata sydäntäsi, voimaantua ja vahvistua yhdessä? Kyllä! Kyllä! Kyllä!

Naiset ovat alkaneet kokoontua piireihin ympäri Suomea ja se voima, minkä näistä tapaamisista saamme, tuo arkeemme ihan uutta motivaatiota, taikaa ja yhteyden tunnetta, jota sydämessämme kaipaamme. Olen itse ollut mukana Naisten piireissä jo usean vuoden sekä vetäjänä että osallisena ja päässyt kehityksessäni huimasti eteenpäin. Piirit ovat auttaneet kuorimaan minua aidommaksi, vapaammaksi ja päästämään irti kontrollista. Piireissä olen tullut nähdyksi kokonaisena ja saanut sille täyden tuen.

​”Olen osallistunut Heidin vetämiin piireihin. Piireissä koin, että ajatukseni ja tunteeni saivat olla sellaisina kuin ovat! Tunsin hyväksyntää ja rakkautta kaikessa keskeneräisyydessäni. Jokaisen kerran jälkeen olin helpottunut ja tunsin ymmärtäväni itseäni ja omia tarpeitani paremmin. Niitä tarpeita mitkä olivat hautautuneet tyytymättömyyden ja vaatimusten taakse.” <3: Jenni

Piirinvetäjä

 • Haluaa luoda yhteyden omaan viisaaseen ja luovaan itseensä
 • On sitoutunut ottamaan vastuun omasta henkilökohtaisesta paranemisestaan ja kasvustaan
 • On valmis muutoksiin
 • Haluaa enemmän rakkautta, iloa ja seikkailua elämäänsä
 • Haluaa muodostaa yhteyden muihin sisariin omassa yhteisössään
 • On valmis olemaan rohkea ja olemaan uuden ajan johtaja sydämen kautta
 • Sinä, joka haluat parantaa “sisaruuden” haavoja ja pudottaa egon maskit kasvoiltasi

Verkkovalmennus sisältää:

 • Ymmärrät, mitä tarpeita piiri täyttää naisella juuri tässä ajassa
 • Saat tarvittavat opit piirin perustamiseen. Oppeja voit soveltaa haluamallasi tavalla
 • Kuulet tärkeimpiä huomioita piirinvetämisen näkökulmasta
 • Saat piirinvetäjän työkirjan
 • Saat kirjalliset muistiinpanot piirityöskentelystä
 • Pääset mukaan Naiseuden voiman piirinvetäjät -yhteisöön
 • Pääsyn ilmaiseksi nettipiireihin piirinvetäjien ryhmässä (ikuinen oikeus yleispiireihin). Nettipiireissä saat heti suoran kokemuksen siitä, mitä piirityöskentely on ja mitä se antaa meille
 • Yleisen tuen piirinvetäjien ryhmässä sekä erikoisetuja tapahtumiin, retriitteihin ym.
 • Saat ylläpito-oikeudet Naiseuden voiman piirit – sivuilla ja ikuisen mainostusoikeuden piiristäsi edellisellä sivulla, Naiseuden voima yhteisössä ja Naiseuden voima nettisivulla (näissä viimeisissä jo tuhansia jäseniä)

Kiitos upeasta piirinvetäjä-kurssista! Valoi muhun valtavasti rohkeutta ja uskallusta! – Johanna

Mun täytyy sanoa että rakastan tuota naisten piirin ohjaamista! Ja saada todistaa mitä muissa naisissa tapahtuu ja se kiitollisuuden määrä naisissa. Niin ilo olla osallistumassa, olla ohjaamassa ja kokemassa. Tosi eheyttävää ja voimaannuttavaa. Tunnen kuinka oma malja täyttyy sisältäpäin ulos. Täyttymyksen tunne kuvastaa parhaiten mitä koen. Kaisa-Liisa

BONUS:

* “Näin tulet puoleensavetäväksi” -audionauhoite aikaisemmalta verkkokurssiltani: Vapauta sisäinen Naisesi – 6 viikon matka oman naiseutesi ytimeen. Tällä audiolla ymmärrät, millaisia piirteitä ihmissuhteilla on ollut ennen ja mille uuden ajan ihmissuhteet ja ihmissuhteiden kehittyminen perustuu. Miten vedät puoleesi ihmisiä, jotka tukevat sinua matkallasi ja keille voit myös antaa tukea? Mitkä uskomukset ehkä estävät sinua nauttimaan ihmissuhteistasi ja kokemaan täyttymystä elämästä. Miten luot uuden uskomuksen ,joka palvelee tätä hetkeä?

KURSSIN SISÄLTÖ KOKONAISUUDESSAAN

 • 1 kpl pdf, jossa yleisohjeistus piirinvetämiseen
 • 1 kpl perusta piiri – audionauhoite
 • 1 kpl pdf, työkirjasi piirinvetämiseen
 • 1 kpl pdf, jossa ohjeet piirin markkinointiin
 • Rajaton pääsy nettipiireihin piirinvetäjien ryhmässä ja ryhmän tuki
 • BONUS

Piirinvetäjyyden hinta on kertaluontoisesti maksettava 149€+ alv 24% (2 erää onnistuu). Maksettuasi kurssin saat materiaalit sähköpostiisi ja mainostusoikeuden sivuillamme. Voit itse määritellä omalle piirillesi hinnan, tästä tulee lisää kurssimateriaaleissa.

SYDÄMELLISESTI TERVETULOA MUKAAN VOIMAANTUNEESEEN JOUKKOOMME!

Naiseuden voima ja sydänpiirit, mitä niistä voikaan sanoa. Miten sanoiksi pukea se kaikki runsaus, jota ne ovat elämääni tuoneet? Naiset, me tarvitsemme toisiamme tunnistaaksemme ja vapauttaaksemme meissä asuvan valtavan Rakkauden energian ja väkevän luomisvoiman, elämänvoiman! Se on meidän jokaisen sisällä ja odottaa vapautusta.

Sydänpiirin vetäjäksi ryhtyminen oli iso päätös, joka oli jo pitkään kutsunut minua luokseen ja se todella muutti elämäni. Sydänpiiri toi sydämeni Rakkauden eläväksi ja käsin kosketeltavaksi, kaikkien koettavaksi, ei vain piirissä, vaan kaikkialla missä kuljen, siitä tuli näkyvä osa minua. Minä tulin näkyväksi sitä mukaa kun tulin nähdyksi Rakkauden piirissä.

Ilman sydänpiiriä, en olisi tuota valtavaa Rakkauden voimaa uskaltanut päästää näkyväksi, en olisi uskaltautunut antautua sen vietäväksi. Sydänpiiri vapautti minut Elämään. Naiseuden voiman ja sydänpiirin vetäjyyden myötä laajenin kokonaiseksi naiseksi ja pystyn iloitsemaan siitä että olen, juuri sellainen kuin kulloinkin olen.​ -Mirka

Liity mukaan piirinvetäjäksi olemalla yhteydessä Heidiin: heidikuu@gmail.com

 

KUVAT: Suvi Sistonen