Jätä vanhaan vuoteen vanhaa, tuo uuteen uutta

Vuotta on jäljellä enää reilu viikko. Voit aistia itsessäsi asioita, joita ei pidä enää tuoda mukaansa seuraavalle vuodelle.

Jos mahdollista, asetu joulun välipäivinä kuuntelemaan sisintäsi ja suo uudelle vuodelle ja uudelle minällesi tilaa mielessäsi ja kysy itseltäsi: Mikä oppiläksy olisi nyt suoritettu hyväksytysti? Mitkä vanhat toimintatavat ja ajatusmallit ovat sellaisia, että olet valmiina omaksumaan niiden tilalle uutta, korkeammin sinua palvelevaa?

Jos haluat, voit tehdä tästä konkreettisempaa kirjoittamalla niitä asioita ylös, joita et enää halua mukanasi vuoteen 2018. Keskitä näiden asioiden energia tuolle paperille, luovu siitä ja näe kuinka se ei enää ole sinua. Voit sitten rypistää ja hävittää paperin ja näin antaa niiden asioiden mennä, jotka eivät enää palvele sinun parastasi.

Toki niin maagisesti asiat eivät toimi, etteivät ne sinua tulisi ensi vuonna olkapäälle kolkuttelemaan, mutta tärkeää on, että sinulla on toive ja tahto päästää irti. Silloin alat muokata ajatuksiasi ja elämääsi kohti toivomaasi suuntaa ja aloitat puhdistumis- ja uusiutumisprosessin.

Toiselle paperille voit listata niitä asioita, joita puolestaan haluan ensi vuoteen. Millainen ihminen haluat olla? Mitä puolia itsessäsi arvostat ja haluaisit kenties tuoda enemmänkin osaksi itseäsi?

Entäpä konkreettiset unelmat? Mitä haluat ensi vuonna tehdä, millaisia tavoitteita voisit itsellesi luoda? Voisitko nyt tulevana vuonna kenties tehdä jotakin sellaista, joka vaatii työtä ja vaivannäköä, jotakin mitä olet unelmoinut jo pidempään tekeväsi? Jotakin todella isoa?

Itse olen elänyt hyvin paljon sisäisessä maailmassa koko syksyn ajan. Olen ihan käytännön tasollakin ollut oikeastaan vain kotona. Olen pysähtynyt tutkimaan maailmaani sydäntietoisuuden kautta ja löytänyt aivan uuden tietoisuuden tason.

Mutta samalla tuntuu, että on taas aika siirtää katse sisältä ulos ja alkaa elää tässä fyysisessä todellisuudessa sydäntietoisuudesta käsin. Helposti sitä voisi vain kellua omassa 5D kuplassaan, mutta kun uudet koodaukset on avautunut, on aika tuoda ne käytäntöön.

Puhutaan yleisestikin uudenvuoden lupauksista, mutta keskustelu jää yleensä tasolle ovatko ne turhia. Kun kaivaa pintaa syvemmälle, uuden vuoden kynnyksellä sisäänpäin katsominen on mitä parhain tapa tehdä siirtymä seuraavalle vuodelle. Tarkoitus on tunnustella kasvunpaikkoja ja miettiä tulevaa. Kaikki lähtee ajatuksesta ja siksi intentio tulevalle vuodelle on hyvä luoda konkreettisesti.

Kun vuosi vaihtuu, muuttuvat energiat valtavasti! Miljardit ihmiset siirtävät katseensa uuteen vuoteen ja luovat näin upean energiaverkon, joka värähtelee uudistumisen, uusien alkujen ja aikeiden energiaa.

Valjasta siis nuo energiat käyttöösi! Sinulla ei ole rajoja, ne ovat mielessäsi. Mitä ikinä haluatkaan, voit saavuttaa.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.