Minun valintani.

Minä pidän makeasta, suklaasta, karkeista, mokkapaloista ja jäätelöstä, erityisesti suklaajäätelöstä. Mutta, makea ei ole kovin hyväksi keholle. Mielelle, ehkä, mutta vain silloin tällöin. Itse en tarvitse montakaan karkkia, kun alan voimaan huonosti. Vatsa turpoaa ja alkaa lievästi etomaan. Tulee olo, ettei kaikki ole hyvin.
Välillä se on ihan ok. Välillä on ihan hyvä syödä makeaa, kuitenkin kohtuudella. Pääosin kumminkin haluan panostaa terveelliseen ruokavalioon, silloin keho voi hyvin, mieli voi hyvin ja minä voin hyvin.

Makean himossa, minua auttaa valitsemani proteiini valmiste: Vanilla/Cappucino flavoured protein power: Vaniljan tai Cappuccinon makuisena valittava proteiinijuomajauhe.

Jauhe on veteen sekoitettuna pehmeää, täyteläistä ja sopivan makeaa. Laadukkaista aineista valmistettu ravintolisä, joka on vähälaktoosinen heraproteiinivalmite.
Itse käytän proteiinijauhetta treenin jälkeen ja välillä välipalana. Se sopii myös hyvin kaurahiutale-maito-maapähkinävoi sekoitukseen ja rakastan tätä jauhetta osana aamupalaani, jolloin sekoitan yhden mitallisen vihersmoothieeni.

Valmiste kuuluu osaksi joka päiväistä ruokavaliotani lisäravinteena. Toistaiseksi en ole paremman makuista proteiinijuomajauhevalmistetta tavannut.

Täytyy kumminkin muistaa, että valmiste tosiaan on vain osa terveellistä ruokavaliota, eikä korvaa kokonaista ateriaa yksinään. Proteiinijauheen lisäksi päivittäiseen ravitsemukseen kuuluu kuitupitoinen ruoka, joka sisältää mm.; proteiinia (esim. kana, liha, kala tai kasvisvaihtoehtoja jos ei käytä eläinkunnan tuotteita), kasviksia ja vihanneksia, marjoja ja hedelmiä, hiilihydraatteja, sinulle sopivan määrän. Jokaisen kehon oma ravitsemuksellinen tarve täytyy määritellä painon, pituuden sekä aktiivisuuden mukaan. Ja jokaiseen päivään, painosta, pituudesta tai aktiivisuudesta riippumatta, olisi hyvä kuulua ainakin viisi ateriaa, mm. aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala.

Joten minun valintani ravintolisäksi, osaksi ruokavaliota on Vanilla/Cappucino flavoured protein power.

Sinäkin saat sen alennuksella sivulla: http://www.fitnationfinland.fi/
Käyttämällä alekoodia: Taivasrajana10 .
Ja jos jokin jäi mietityttämään, voit kysyä lisää laittamalla viestiä minulle.

-K-

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.