Löytää Jumala seksin kautta – onko se mahdollista?

En tiennyt aiemmin, mitä varten seksi todella oli. Sen kautta toki pystyi kokemaan fyysistä nautintoa. Silti sisälläni oli tunne ja valtava kaipaus johonkin muuhunkin, jota en tuolloin osannut sanoittaa.

Koitin opetella keinoja saada orgasmeja kumppanin kanssa ja kokea enemmän fyysistä nautintoa..okei ihan kiva, mutta enpä todella tuolloin tiennyt yhtään, mikä on mahdollista!

Nyt, kun kumppanini rakastelee minua, kun hän työntyy minuun, minulla ei ole epäilystäkään, mitä tämä on.

Seksi on minulle Jumalan, Jumaluuden ja Jumalattaren löytämistä – tai se on ”väline” siihen.

Se on jotain elämää suurempaa. Jotain täysin erilaista, kuin arkitietoisuuden tilassa oleminen.

Minua penetroidaan fyysisesti, mutta etenkin henkisesti, emotionaalisesti ja energeettisesti.

Tällä viikolla –  eräänä päivänä –  toisen rakastelukertamme jälkeen oloni oli kuin maratonin juossut – ei niinkään fyysisesti vaan emotionaalisesti ja henkisesti.

Sain antautua taas vahvemmin kuin ennen. Uskalsin luottaa taas enemmän, kuin ennen. Koin olevani yhtä turvassa kumppanin kanssa, kuin rakastellessa itseni kanssa.

Ensimmäistä kertaa todella koin tämän turvan ja luottamuksen tunteen vahvistumisen antautuessani syvään orgasmiin, valtavaan energianpurkaukseen, itkuun, täyttymykseen…joita olen kyllä kokenut jo pitkään itseni kanssa ja paljon hänenkin.

Sen olen oppinut tällä matkalla että tie ekstaasiin ja Jumaluuteen tapahtuu päästämällä irti kaikista tavoitteista. Olemalla läsnä ja yhteydessä – itseesi, kehoosi, tunteisiin, sydämeen, p.illuun ja toiseen ihmiseen myös.

Toinen tärkeä tekijä on luoda turvaa ja luottamusta itseesi, omaan nautintoosi ja toiseen ihmiseen – etenkin maskuliiniin, sillä me monet naiset kannamme valtavasti epäluottamusta, joka estää meitä antautumasta täyteen feminiiniimme.

Olen löytänyt kumppanin, joka itse sanoo, että ei voi harrastaa seksiä. Hän sanoo, että seksiä voisi harrastaa vaikka joka päivä, jos haluaa.

Ei, me ei harrasteta seksiä. Vaan me rakastellaan. Kumppanini sanoo, että hän rakastelee. Ja hän on opettanut minua vähintään yhtä paljon, kuin minä häntä.

Annamme Jumalaisen tapahtua kauttamme.

Löytää Jumala seksin kautta on syvin toiveeni (ollut tiedostamattani) ja sen olen löytänyt ja toivon, että jokainen voisimme sen kokea.

Orgastinen nainen – ryhmävalmennuksessani käymme parhaillaan ”Jumalatar – koodaus” osiota, jossa mm. antaudumme valon ja tietoisuuden penetroitavaksi.

Tämän osion harjoitusta tehdessäni aikoinaan sinkkuna ollessani, näin kentässäni todella vaalean miehen ja valtavasti Jumalaista seksuaalienergiaa…

Rakastelimme tuona päivänä vielä kolmannen kerran.

Ei joka päivä ei ole tällaista, mutta panostan laatuun, enkä niinkään tiettyyn määrään.

Sinä ansaitset parasta (seksuaalista) yhteyttä!

Seksuaalisuuden henkinen, emotionaalinen ja energeettinen taso sekä turvan luominen monitasoisesti on vahvasti mukana työssäni. Niille, joille se resonoi!

Haluatko löytää Jumalaisen seksuaalisuuden itsestäsi ja kulkea kohti myös kumppanuutta, jossa tämä mahdollistuu? Laita minulle viesti: Jumalainen seksi – jos tämä kutsuu <3 heidikuu@gmail.com

*********

Liity postituslistalleni ja saat paluupostina Feminiini seksuaalisuus – aktivointi – e-kirjasen!

<3: Heidi

Ps. Seuraa minua myös instagramissa!

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.