Uudet energiat 26.9.2022 – Totuuden aika

Olemme päässeet siihen kohtaa vuodenkiertoa, jolloin numerologisen uuden vuoden 2023 energiat alkavat vaikuttaa maapallolla. Numerologinen vuosi vaihtuu 26.9.2022 uuden kuun myötä. On aika hyvästellä mennyt perheen ja yhteisöjen 6-vuosi ja toivottaa tervetulleeksi totuuden etsinnän 7-vuosi. Syntymäluvultaan yhdeksiköt ovat samassa syklissä maapallon kanssa eli heillä alkaa myös 7-vuosi. Syntymäluvultaan muun värähteiset voivat laskea oman numerologisen vuotensa lisäämällä syntymälukunsa maapallon vuoteen 7. Lisää tietoa numerologiasta löydät täältä.

7-vuosi on syvällisen itsetutkistelun ja totuuden etsinnän aikaa

Numerologiassa 7 edustaa sisäänpäin kääntymistä ja totuuden etsintää. Totuutta etsitään keräämällä tarkasteltavana olevasta asiasta tietoa kaikkia mahdollisia väyliä hyödyntäen. Intuitiiviset ja selvänäköiset kyvyt vahvistuvat, jolloin tietoa saadaan myös näitä reittejä pitkin. Tämän maapallolla nyt alkavan 7-vuoden aikana uskonkin monien totuuksien nousevan pintaan ja huijauksien paljastuvan niin yhteiskunnan kuin yksilönkin tasolla.

Sisäänpäin kääntyminen tarkoittaa usein hiljentymistä ja omiin oloihin vetäytymistä. Seitsemän vahvistaa halua erakoitua. Seuraelämä ei nyt niinkään houkuttele ja saatat tuntea olisi yksinäiseksi, vaikka olisit yksin omasta tahdostasi. Oman totuuden löytäminen omasta itsestä vaatii rauhaa ja hiljaisuutta ympäröiviltä ärsykkeiltä. Totuutta ei useinkaan saa noin vain poimittua kärryynsä kuin maitoa valintamyymälän hyllystä. Sitä on kutsuttava ja rohkaistava esiin. Ja on oltava itse valmis ottamaan se vastaan.

Oma perimmäinen totuutemme ei välttämättä olekaan se, johon olemme tähän asti uskoneet. Omasta sisimmästä kumpuava totuutemme voikin olla hyvin erilainen kuin odotimme. Emme ehkä ole valmistautuneet siihen. Se voi yllättää meidät. Siksi tarvitsemme aikaa, rauhaa ja hiljaisuutta. Meidän on valmisteltava itsemme kuulemaan oma totuutemme. Oltava avoimia ottamaan totuus vastaan, vaikka se ei miellyttäisi meitä. Vaikka se romuttaisi koko tähänastisen uskomusjärjestelmämme. Uskomusjärjestelmän, joka monesti on meihin ulkoapäin istutettu mm. perheen, suvun, kulttuurin ja yhteiskunnan taholta. Se on ehkä joskus palvellut tarkoitustaan, mutta palveleeko se enää? Olisiko aika korvata se omalla totuudella?

Totuus ei pala tulessakaan

Vanhasta uskomusjärjestelmästään voi päästää irti rennosti ja hyvällä mielellä, sillä mikään todellinen ei ole koskaan uhattuna. Se, mikä on totta, ei tuhoudu koskaan eikä millään keinolla. Kuten sanonta kuuluu: ”Totuus ei pala tulessakaan.”.

Mitään dramaattista ei kuitenkaan tarvitse tapahtua. Vain se, mikä on ollut valhetta, korvautuu totuudella. Eikä muuta. Niin paljon turhaa kärsimystä poistuu totuuden myötä. Pimeät nurkat valaistuvat totuuden valolla.

Henkisen kasvun vuosi

7-vuonna henkiset kyvyt vahvistuvat ja saatat haluta kehittää itseäsi. Henkinen kasvu ja kaikenlainen opiskelu ovat linjassa tämän vuoden energian kanssa. Kuuntele tarkasti intuitiosi ohjausta, sillä se johdattaa sinua oikeaan suuntaan polullasi.

totuuden aika


Tarvitsetko tukea ja evästä henkiselle matkallesi?

Itsetutkiskelun ja henkisen kasvun tueksi sopii hyvin esim. Numerologisen kartan tulkinta ja tasapainotus. Tai aiheen syvällisempään itseopiskeluun sopii Numerologian verkkokurssi, jonka voit käydä omaan tahtiin.

Tilaa numerologiset palvelut tästä: tuulialaine.com/tuote-osasto/yleinen/numerologia/


Kiinnostaako sinua aiheet, joista kirjoitan? Liity postituslistalleni tästä. Saat samalla ilmaisen minitulkinnan! Voit myös vierailla sivustollani tuulialaine.com/numerologia.

Opi lisää katsomalla Numerologiawebinaarin tallenne tästä.


Numerologia henkisen kasvun työkaluna

Minun tarinani ja miten numerologia liittyy siihen

Tasapainoa elämään numerologian avulla

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.