Rintojen aktivointi ja rintahieronta – yhdisty naisen voimakeskukseen

Millainen suhde sinulla on rintoihisi?

Tiesitkö, että rintoja pidetään naisen voimakeskuksena Taolaisuudessa? Suhteemme rintoihimme ja miten kannamme niitä liittyy Taolaisuudessa myös siihen, kuinka paljon rakkautta säteilemme ulospäin.

Onko sinulla tapana piilotella rintojasi? Vähätellä niitä? Yrittää korjata tai muokata niitä? Tai hakea huomioita niiden kautta? 

Suhde omiin rintoihini on ollut melko hyvä, enemmän olen kriiseillyt muiden kehon osieni kanssa. Myös äitiys ja pitkä imetysaika vahvisti suhdettani rintoihini. Kuitenkin, vasta viime vuosina, kun olen antanut paljon huomiota itselleni ja omassa nautinnossa vahvistumiselle olen luonut erityisen rakkaussuhteen rintoihini. Tämä heijastuu mm. siinä, että koen, että kumppanini palvoo niitä ja olen sinut istua rinnat paljaana vaikka aamupalapöydässä. Ennen tilanne ei ole ollut ihan tämä.

Rinnat ovat potentiaalisesti myös suuri seksuaalisen nautinnon lähde naiselle. Välillä olen ollut lähes hämmentynyt siitä, että jotkut miehet tai naisetkaan eivät ymmärrä rintojen ja niiden herättelyn valtaisaa potentiaalia. Rinnat ovat nimittäin enemmän yang -elementtiä eli tulta ja niiden aktivointi saa vaginamme, joka on enemmän yin (vesi) avautumaan tasapainoisemmin. Tällöin ei tarvita ”erikoiskikkoja” vaginan alueella, kun osataan huomioida nainen ja naisen seksuaalisuus kokonaisvaltaisemmin.

Toki jokainen on yksilö omassa seksuaalisuudessaan eikä voi sanoa, mikä toimii yhdellä, toimii kaikilla. Mutta suosittelen joka tapauksessa tiedostamaan ja huomioimaan omat rinnat – ja lähtemään tutkimusmatkalle. Siellä saattaa olla jotain mehukasta löydettävää 🙂

RINTAHIERONNAN EDUT

Aloin tehdä itselleni rintahierontaa säännöllisesti noin kolme vuotta sitten. Siitä lähtien se on kuulunut kauneusrutiineihini säännöllisesti, yleensä useaan kertaan viikossa. Kun tiedän itse syvän harjoittelun kautta, miten kehoni herää ja aktivoituu, on kumppanini oppinut koskettelemaan minua toivotulla tavalla.

 

Rinnoissa voi olla myös tunnottomuutta sillä olemme säilöneet niiden alueelle myös pettymyksiä, sydämen särkymisiä ja hylätyksi tulemisen kipua. Omassa valmennuksessani lähdemme monesti vapauttamaan tunteita rintojen alueelta ja yhdistymme feminiinisyyteemme kokonaisvaltaisesti huomioiden niin fyysisen, henkisen, emotionaalisen kuin energeettisen tason.

Sillä en usko nopeisiin fiksauksiin tai ulkoapäin tuleviin ”ratkaisuihin” tai ylipäänsä pelkän käytännön tai fyysisen tason huomioimiseen. Uskon siihen, että naisen keho on täydellinen, kun nainen siihen itse alkaa uskoa ja saa vanhan energian puhdistettua ja aktivoitua oman, alkuperäisen energiansa linjaukseen.

Katso ohjeet rintahierontaan videolta ja lähde tälle ihanalle matkalle! <3

 

ORGASTINEN NAINEN -3 KK RYHMÄVALMENNUS AJALLA 1.8. -31.10. 2022

Haluatko sanoa todella KYLLÄ todelliselle seksuaalisuudellesi ja orgastisuudellesi?

Haluatko alkaa luoda voimallista yhteyttä omaan seksuaalisuuteesi, yoniisi ja omistaa seksuaalisuutesi?

Haluatko eheytyä ja voimaantua rakkaudessa?

Tule mukaan 3 kk voimauttavalle ryhmävalmennusmatkalle näiden aiheiden pariin! 

Palaute Orgastinen nainen – kurssilta keväältä:

”Kiitos Heidi! Olet loistava ohjaaja ja oli antoisaa olla mukana kurssillasi. Videosi ovat selkeitä ja niissä on paljon tietoa ja tärkeitä ajatuksia. Koin oloni kurssin aikana turvalliseksi. Uskalsin olla oma itseni ja uskalsin jakaa kaiken, mitä halusin. Live-puhelut täydensivät kurssia todella hyvin ja olivat mielestäni tärkeä osa kurssia. Oli hyvä, että oli vapaata keskustelua sekä yhdessä tehtäviä harjoituksia. Koen, että yoni-kivi oli tärkeä osa harjoituksia. On ollut ihana ajatella, että kivi hoitaa, parantaa ja eheyttää minua sisälläni. Kurssi oli kokonaisuutena hieno kokemus! Kurssi oli matka itseen, omiin traumoihin ja omaan seksuaalisuuteen. Pääsin eteenpäin ja kasvoin ihmisenä. Sain työkaluja jatkoa varten. Kiitos! – H-M

Tsekkaa myös tuleva Naisen seksuaalisuus- kesäretriitti ajalla 25-28.8.!

 

Liity postituslistalleni ja saat paluupostina Feminiini seksuaalisuus – aktivointi – e-kirjasen!

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.