Aito villinainen herää, kun herkkyydestäsi tulee voima

Meidät monet naiset on ohjelmoitu ja kasvatettu olemaan tekovillejä. Tekovillillä tarkoitan sitä, että esitämme jotain roolia miehen (tai kumppanimme) kanssa. Jotain, josta uskomme toisen pitävän. Mallin tälle roolille olemme saaneet kulttuuristamme, etenkin mediasta, jossa haluttava nainen on ulkoisesti miestä viettelevä ja tietyllä tavalla psykologisesti itsevarma, tai ainakin esittää sellaista.

Kun esitämme tekovilliä, emme ole kehossamme. Olemme roolissa mielemme vankilassa. Todellinen itsemme on lukittuna, emmekä tällöin luonnollisesti nauti yhteydestä ja seksuaalisuudesta – koska yhteys itseemme on viallinen.

Jotta voimme aktivoida todellisen villiytemme, tulee meidän uskaltaa antautua herkkyydellemme. Joku voi käyttää myös sanamuotoa ”romahtaa”.

Kun annamme itsemme antautua, tai ”romahtaa”, pääsemme sydämeemme. Saamme yhteyden tunnekehoon eli omaan feminiinienergiaamme, jota olemme pitkään joutuneet suojelemaan. Tähän intiimiyyden tilaan pääseminen toisen kanssa vaatii turvaa. Jos turvan tunnetta ei ole, ei meillä ole pääsyä sydämeemme ja todelliseen villiyteemme. Tällöin esitämme roolia ja nautimme seksistä puoliteholla, jos silläkään.

Omassa elämässäni olen aikoinaan näytellyt tuota hyvin kuluttavaa tekovillin roolia, koska en tiennyt mistään muustakaan. Tieni aidon villeyden löytämiseen itsestäni löytyi, kun olen antanut sisäänpainetun surun, vihan ja pettymysten purkautua ja tulla nähdyksi niin itselleni kuin toiselle.

Vasta, kun olen sallinut itseni olla herkkä ja avautua täysin omassa tahdissani – aina vain uudelleen, on herkkyydestäni tullut voimavara itselleni. En yritä sitä peittää, kieltää tai pitää piilossa. Ei. Herkkyys on vahvuus ja oikeastaan iloitsen aina, kun pääsen ”romahtamaan” toisen ihmisen seurassa. Enää se ei ole romahtamista, vaan luonnollista elämää ja energioiden virtaavuutta.

Samassa kohtaamisessa voin olla herkkä ja villi – ja kaikki tunteet ja olemuspuolet saavat virrata vapaana. Tämä myös seksissä ja se on se, mikä todella vapauttaa! On myös upeaa nähdä, kuinka kumppanissani kulkee läpi sama vaihtuva energioiden virtaus. Tämä lataus välillämme on jotain, jolle ei kulttuurissamme ole sanoja, enkä olisi ikimaailmassa uskonut, että seksuaalisuus toisen kanssa voi olla jotain niin kaunista ja monimuotoista, tunteiden ja tuntemusten villiä , herkkää ja ekstaattista yhteyttä!

Tiedän kokemuksesta sen, että naisen on vaikea avautua miehelle sillä tasolla, jolla hänellä on valtava kaipaus. Meillä on sisäänrakennettuna niin suuri pettymys ja epävarmuus omien ”heikkouksien” näyttämisestä toiselle. Sisäinen lapsemme kantaa paljon pelkoa siitä, että jos hän uskaltaa näyttää tiettyjä puolia, hän tulee hylätyksi. Olemme oppineet suojelemaan itseämme niiltä tilanteilta, joissa on myös laajentumisen ja avautumisen valtaisa potentiaali. Niihin liittyy vahva pelkolataus.

Kannamme sukupolvien takaa traumoja, joissa nainen ei ole saanut mieheltä sellaista turvaa, jota hän olisi tarvinnut. Etenkin emotionaalisella tasolla. Tästä on sisäämme kertynyt paljon surua, koska olemme yksinkertaisesti joutunut tyytymään helvetin huonoon intiimin yhteyden tasoon toisen kanssa!

Nyt olemme siinä pisteessä, että elämä pyytää meitä luottamaan vahvemmin ja uskaltamaan olla auki.Huomaamaan, että NYT olemme turvassa ja, että NYT voimme vapautua uskaltamalla kohdata itsemme. Emme voi enää jatkaa tyytymistä huonoon, sillä se kuolettaa meidät.

Neuvoni on: etsi ihmisiä, joihin luotat. Ihmisiä, joiden kanssa voit ottaa seuraavan askeleen matkallasi. Näitä ihmisiä on paljon, jotka ovat kulkeneet tätä samaa polkua, ja heissä on nyt se kannattelukyky sinulle.

Tekovilleys on suojakuori – aito villinainesi herää, kun herkkyydestäsi tulee voima!

Sinun villinaisesi odottaa vapautumista! Sinun autenttinen, uniikki, vahva ja herkkä villinaisesi haluaa tulla näkyväksi tässä maailmassa. Luo sille olosuhteet, joissa se voi lähteä kasvamaan ja kukoistamaan omassa aidossa tahdissaan!


 

Tule mukaan Orgastinen Nainen – valmennukseen, jossa pääset kulkemaan askeleita kohti todellista villinaistasi, aitoa orgastisuuttasi, luonnollista seksuaalisuuttasi. Tämä on aivan ihana mahdollisuus jakaa myös yhdessä sisarellisesti näitä teemoja ja tulla näkyväksi juuri sen verran, kun sinä olet valmis tässä hetkessä!

Lue valmennuksesta lisää nettisivuiltani ja tule mukaan nyt!

 

Liity postituslistalleni ja saat paluupostina Hoitava ja orgastinen – hengitys – harjoituksen!

Subscribe


Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.