Lempeydellä kohti hyvinvointia

Kaupallinen yhteistyö: Juice Plus+ /Paula Torkki

 

Oma hyvinvointi on asia mihin meidän tulisi  kiinnittä huomiota vuoden jokaisena päivänä. Itselleni omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on aina ollut iso haaste ja kompastuskivi.

Varhaislapsuuden huono ravinto ja jo sieltä opittu sokerilla palkitseminen ovat vaikuttaneet myös koko aikuisiän ravintoon ja syömistapoihin. Onneksi omalta mummolta opittu marjojen ja kasvien syönti pienestä pitäen on hieman auttanut siihen , että aikuisena mulla on vain muutamia harvoja ruokia ja ruoka-aineita mitä en suostu syömään.

Esimerkkeinä näistä vesimeloni ja kesäkeitto joihin liittyy vahvoja traumamuistoja tuoksun ja maun suhteen.

Oma keho on käynyt vuosien saatossa rankkojakin kokemuksia läpi ;seksuaalinen hyväksikäyttö, aliravitsemus, syömishäiriöt ja raskaudet ovat rasittaneet sitä eniten. Aikaisempi  vuosien tupakointi tuskin on myöskään omalta osaltaan auttanut kehoni hyvinvoinnissa.

Nyt, kun ikää alkaa olla mittarissa  on oma hyvinvointi ja kehon terveys tulleet itselleni tärkeämmiksi. Suolisto ja vatsantoiminta ongelmat, ruusufinni ja ihottumat kehossani kertovat itselleni hyvinkin karua tarinaa.

Vuosien saatossa olen syönyt lukemattomat määrät antibiottikuureja. Kortisonia olen ottanut suun kautta ja voiteina sekä mättänyt erilaisia voiteita ja rasvoja niin paljon, että en pysty edes kaikkien nimiä enää muistamaan.

Näistä saatu apua on ajoittaista ja etenkin keholle hyvinkin rankkaa vaikka itse vaiva olisikin hetkellisesti parantunut.

Olen käynyt salilla sekä kokeillut erilaisia ruokavaliota. Muutaman kerran mulla on ollut myös oma personal trainer joiden avulla sainkin apua sekä tukea oman kehon hyvinvointiin.Personal trainerin  palveluiden  ongelmaksi muodostui hyvin rankka ja vaativa ruokavalio sekä treeni mikä ei mulle itselleni sopinut pidemmän päälle.

Olen jo pitkän aikaa etsinyt itselleni lempeää tapaa hoitaa niin mieltä ,kuin kehoakin.

Juice plus+ oli mulle täysin uusi kokemus eikä mulla ei ollut mitään pohjatietoa tuotteista ja näin halusin itse tilanteen myös pitää jotta oma kokemukseni tuotteista olisi mahdollisimman  avoin.

Kävimme Paulan kanssa läpi palaverissa mun taustaa ihosairauksien sekä vatsaongelmien kanssa ja hänen suosituksestaan sain käyttööni Juice plus+ omegasekoituis kapselit jotka ovat 100 % vegaanisia ja kasvipohjaisia. Nämä kapselit sisältävät tuoteselosteen mukaan eri rasvahappoja: omega -3, -5, -6, -7 ja -9 ja mikä parasta ilman keinotekoisia lisäaineita.

Lisäksi tilasin itse rinnalle  Juice plus+ premium kapselit  joissa on yhteensä 30 eri hedelmää, kasvista ja marjaa.

Ajatuksena kaikessa oli löytää  itselleni puhdasta , hyvää ja lempeää ravintolisää kehoa tukemaan.

Käyttökokemukseni

Juice plus+ kapseleista  tuli nopeasti osa aamurutiinejani. Herätys, ylös, vettä ja kapselit aamupalan yhteydessä. 8 kapselin syöminen  alkoi ajan mittaan hieman tökkimään mutta onneksi pienen vinkin avulla avasin  hedelmä, marja sekä kasviskapselit ja sekoitin ne milloin minkäkin kylmänä syötävän aamupalan sekaan.

Pitkään unohdettu aamupalan syöminenkin tuli osaksi päivärutiinia ,koska Juice plus+ kapselit suositellaan ottamaan syömisen yhteydessä ja itselle luontevin tapa niiden ottamiseksi oli aamu.

Paula piti  koko 4 kuukautta säännöllisesti yhteyttä, neuvoi ja opasti mua aina kun tarvetta oli sekä kulki rinnalla koko meidän yhteistyön ajan.

Itselleni tuli tunne, että  yksin ei tarvitse miettiä eikä pähkäillä ja kaikesta sai sekä pystyi hänelle puhumaan suoraan. Yhteistyön päätyttyäkään ei jäänyt tunnetta tuotteiden tuputtamisesta tai painostamisesta vaan Paula hyväksyi ja ymmärsi kantani ja ratkaisuni asiassa.

Miksi en jatkanut Juice plus+ tuotteiden käyttöä?

Itselleni ei käytön aikana tullut mitään sellaista terveydellistä syytä miksi en olisi tuotteiden käyttöä voinut jatkaa. Hain puhdasta, hyvää sekä lempeää ravintolisää keholleni ja sitä koin myös itse saaneeni Juice plus+ tuotteista. 4 kuukautta on toki lyhyt aika minkä tahansa elämänmuutoksen ja ravintolisän suhteen joten en pysty suoraan sanomaan voisiko pidempi käyttö vaikuttaa mielipiteeseeni jotenkin muuten.

Ongelmaksi itselleni nousi tuotteiden korkea hinta omaan elämäntilanteeseeni nähden.Vaikka omalle hyvinvoinnille ei pitäisi ikinä laittaa hintaa täytyy jossakin kohtaa vetää raja kun kyse on muistakin kuin vain itsestäni.

Edullisimmillaan Juice plus+ kapseleita saa siis alle 35€/kk hinnalla ja kapselit myydään 4kk setteinä, jos on valmis panostamaan omaan hyvinvointiin ravintolisän muodossa ei se 30 raaka-aineen kokonaisuudesta  ole suuri summa kuukaudessa siihen mitä muuta ravintolisä ja hyvinvointi markkinoilla myydään vielä kovempaan hintaan.

Toki vain jos oma elämäntilanne sen sallii.

Lisää infoa Juice plus+ tuotteista ja Paulasta löydät täältä: https://www.instagram.com/paulatorkkiofficial/?hl=fi

 

 

 

 

 

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.