KAIKKIALLA

-mielen mittelöitä rakkaudesta ja vapaudesta

Häpeä jonka tunnen

Häpeä jonka tunnen

Huhuilen varovaisesti haparoiden tyhjyyteen Häpeän Armottomat ajatukset valtaavat mieleni Olen yksin kirjoittamassa sanoja joita kukaan ei kuule eikä ketään kiinnosta Kukaan ei koskaan halua minua Häpeä. Se voi olla yllättävän kevyt ja pieni pistos. Tai murskaavan raskas ja lähes ylivoimainen…

Minä olen

Minä olen

Olen Johanna Toivonen. Elämääni on kuulunut etsintää, ylisuorittamista, työuupumusta, kontrollointia ja perfektionismin kanssa ahdistumista. Olin aikaisemmin stressaantunut ja vähän räjähdysherkkä perfektionistikonsultti, joka tiesi kyllä paljon suorittamisesta ja tekemisestä, mutta ei juuri mitään elämisestä ja itsestään. 34-vuotiaaksi asti suoritin koko elämääni….

BLOGGAAJA: JOHANNA

 
” Tämä on kertomuksiani siitä kuinka kuivaksi ja pelokkaaksi stressaantunut ex-konsultti jätti työnsä, hyppäsi tyhjän päälle ja ahdistui entistä enemmän. Kunnes alkoi vähitellen oivaltaa mistä tässä on kyse. Kirjoitan mielen seikkailijasta, haavoittuneesta sankarista, joka nousee ylös yhä uudestaan, päästää irti yhä uudestaan ja haastaa uteliaasti ja rakkaudella oman egonsa vielä uuteen keskusteluun totuudesta, mielenrauhasta, rakkaudesta. Kirjoitan täyttääkseni tämän keskustelun rakkaudella.”

Lue lisää JOHANNASTA

Seuraa Johannan elämää somessa: