Miiska Vanrenterghem: Rakas Nainen

RAKAS NAINEN

Se himo,

jota tunnen sua kohtaan

on pyhää.

RAKAS NAINEN

Se himo,

jota tunnet mua kohtaan

on pyhää.

RAKAS NAINEN

Sä annoit mulle elämän.

Sä annat mulle elämää.

Sä kannat elämää.

Kumarran sun pyhyyttä.

Mun voima on sun palveluksessa.

RAKAS NAINEN

Se himo,

joka palaa mun sisällä.

Kun kohtaan sut kuplivassa, virtaavassa elämänvoimassas,

inspiroi

ja elävöittää mut

mun täyteen potentiaaliin ja voimaan.

Se himo,

joka saa sut aukeemaan,

totaalisesti antautumaan,

mun voimalle ja rakkaudelle.

Se himo, joka saa mut ottamaan sut mun kaikella rakkaudella ja läsnäololla.

Se himo,

on pyhää.

Muistetaan se.

Rakkaudella, 

pyhä maskuliini.

Miiska Vanrenterghem on intohimoinen nuori soturi miestenvoimaannustyön kentällä. Hänen missio on järisyttää voimakas ja terve maskuliinisuus takaisin keskuuteemme.
Miiska auttaa miehiä integroimaan pallit ja sydämen, eläimellisen hurjan maskuliinisuuden ja herkän tunneälykkyyden. Hän on auttanut lukuisia miehiä vahvistamaan omanarvontunnettaan ja itsevarmuuttaan liittyen itseilmaisuun, parisuhteisiin ja seksuaalisuuteen.

Jos haluat saadaa lisää latausta terveestä ja voimaantuneesta maskuliinisuudesta, tai olet kiinnostunut miesten valmennuksesta, kursseista ja retriiteistä (seuraava retriitti 30.09-03.10 Hämeenlinna) seuraa ja ota yhteyttä Miiskaan Instagramissa.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.