Kaksoisliekkisi näyttää sinulle kaiken kauniin.. ja kaiken kamalan..

Kaikki ihmissuhteemme peilaavat meille takaisin jotain, mitä meissä itsessämme on. Tämän ymmärtäminen vaatii henkistä& emotionaalista kypsyyttä, ykseystietoisuutta ja kykyä katsoa rehellisesti itseämme ja käyttäytymistämme. Mitä enemmän puramme tunnekuormaa ja traumaa kehostamme sekä opimme rakastamaan itseämme, sitä enemmän uskallamme tuohon peiliin katsoa ja oppia sen kautta.

Ihmissuhteen peiliin katsominen ei ole helppoa, sillä meillä on uskomuksia ja defenssejä jotka estävät meitä näkemästä kirkkaasti. Katsomme peiliin aina jonkinlaisten linssien läpi. Seisomme peilin edessä, mutta meillä on päällämme naamioita ja asusteita, koska emme uskalla olla alasti. Emme halua paljastua toiselle aitoina itsenämme, koska pelkäämme hylkäämistä. Mitä tiedostamattomia omat traumamme ja uskomuksemme ovat, sitä enemmän meillä on rekvisiittaa ja sitä sameampien linssien läpi yritämme tuota peilikuvaa tihrustaa. Ja sitä vähemmän koemme myös aitoa yhteyttä.

Aito yhteys vaatii naamioiden ja asusteiden riisumista sekä linssien puhdistusta. Syvällä sisimmässämme haluamme tehdä niin. Kun tapaamme ihmisen, jonka kanssa uskallamme alkaa riisumaan kerroksia, tulemme haavoittuvaiseksi. Jos näytämme aidon itsemme toiselle, olemme ilman suojausta. Ja koska kaikilla on lapsuudesta asti kokemuksia torjutuksi tulemisesta, pelkäämme paljastaa itseämme.  

Kaksoisliekkiyhteyden erikoisuus on siinä, että olemme alusta asti luonnostaan alasti tuon peilin edessä. Yhteys on aito ja puhdas ilman naamioita tai näköä sumentavia linssejä. Se tuntuu uskomattomalta ja ihmeelliseltä. Peilaus tässä yhteydessä on poikkeuksellisen kirkasta ja siksi usein myös dramaattista sekä hyvässä että pahassa. Alkuun olemme lähes sokaistuneita, sillä peili näyttää meille parhaat ja kauneimmat puolemme. Tunnemme rakkauden, ykseyden ja eheyden eri tavalla kuin koskaan aiemmin tässä kehossa.

Kaksoisliekkien alkuhuuma on usein järisyttävän voimakas energeettinen aktivaatio, mutta se voi olla hyvinkin lyhyt. Joskus alkuhuuma kestää vain tunteja tai päiviä, ennen kuin ydinhaavat  ja muu traumamateriaali alkavat nousta esiin. Kun katsomme pyyteettömän rakkauden peiliin pidempään, alamme nähdä myös alitajuntamme varjoissa lymyilevät puolet. 

Yhtäkkiä puhdas alastomuus suojataan paksuilla vaatekerroksilla ja kun sekään ei riitä peittämään haavoittuvuutta ja kipua, toinen osapuoli poistuu peilin edestä kokonaan. Tämä on erittäin raju kokemus, energeettinen shokkitila. Koska kaksoisliekkimme herätti meissä syvän ykseyden kokemuksen, hänen poiskääntymisensä aiheuttaa myös syvimmän erillisyyden ja hylkäämisen kokemuksen. 

Tämä ajaa monet syvään henkiseen kriisiin. Miten sama yhteys, jossa koin täydellisen pyyteettömän rakkauden ja hyväksynnän, voikin yhtäkkiä tuoda esiin pimeimmät varjoni ja pahimmat traumani? Miten ihminen, jonka kanssa sulauduin yhteen jollain maagisen selittämättömällä kosmisenergeettisellä tavalla, voi loukata minua näin? Eikö toinen tuntenutkaan samaa kuin minä? Olenko hullu?

Tämä on vaihe on erittäin kivulias, mutta täysin tarkoituksenmukainen. Puhtaan rakkauden peilin on tarkoitus näyttää myös se, minkä mielummin piilottaisimme tai painaisimme alas. Lähes aina tämä on mahdollista vain silloin, kun menetämme fyysisen tason yhteyden kaksoisliekkiimme. Erovaihe kutsuu syvälle henkiseen heräämiseen, joka ei missään nimessä ole helppoa. 

Kaksoisliekkisuhteen ja kaikkien muidenkin seksuaalis-romanttisten suhteiden tarkoitus on peilata meille KAIKKEA, mitä meissä on, jotta voisimme kasvaa henkisesti puhtaaseen rakkauteen. Kaikki katkokset yhteydessä ja varjojen esiin nouseminen ovat normaali osa matkaa. Ongelma on siinä, että silloin kun tuo varjopuolien valoon tuominen ensimmäisen kerran alkaa, emme ole henkisesti kypsiä kohtaamaan niitä. Tämä on syy kaikelle draamalle, vetäytymiselle ja jahtaamiselle. 

Kaksoisliekkiyhteydellä on mahdollisuus olla kaikkien parantavin ihmissuhteemme, jos opimme ymmärtämään tämän yhteyden energiaa ja työskentelemään itsessämme kaiken sen kanssa, mitä nousee esiin. Liekkimme peilaa meille kauneimmat ja täydellisimmät puolemme sekä tuo valoon myös vaikeimmat ja häpeällisimmät puolemme. Jokainen päivä laittaa Egon koville. 

Tämä on kaksoisliekkiyhteyden lahja niille, jotka haluavat ottaa sen vastaan. Oletko valmis lopettamaan syyttämisen, projisoinnin ja antamaan anteeksi? Oletko valmis voimaantumaan emotionaalisesti ja avautumaan rakkaudelle aivan uudelle tasolla? Saatat sanoa haluavasi elää yhdessä kaksoisliekkisi kanssa, mutta oletko todella valmis päivästä toiseen katsomaan peiliin, joka näyttää kaiken kauniin lisäksi myös kaiken kamalan? 

Rakkaudella: Hanna-Leena

Valmennuksissani autan asiakkaitani voimaantumaan rakkaudessa ja nautinnossa kehollisen tunnetyön avulla. Valmennuspaketteihin sisältyy Zoom-tapaamisten lisäksi myös jatkuva viestituki sekä energeettinen tilanpito prosessille. Jos kaipaat apua tilanteeseesi, niin tarjoan ilmaisen tutustumispuhelun valmennuksesta kiinnostuneille!

Tutustu valmennuksiini nettisivuilla, tilaa rakkauskirje tai tule maksuttomaan fb-ryhmään tästä: https://linktr.ee/purelovecoaching

Voit myös seurata minua instagramissa: https://www.instagram.com/hannaleena.hakola/

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.