Ilo palvelee meitä

Eilen oli plaah päivä. Oli kuin olisin rämpinyt paksussa mudassa. Väsytti, harmitti, ajatukset olivat kolkkoja, kaikki oli levällään. Mutta otin vastaan, annoin itseni tuntea, annoin luvan siihen, että niin ihanaa kuin onkin elää kirkkaudessa, joskus täytyy käydä hakemassa vauhtia pimeydestä. Jos haluaa surffata aallonharjalla, täytyy käydä myös sen pohjalla noustakseen ylös.

Jo pelkästään se, että hyväksyin nuo tunteet ja sen, että juuri nyt en voi tavoittaa ilon energiaa, auttoi. Ja kun tänään aamu valkeni kuulaana, tunsin heti olevani takaisin voimassani. Vastustelu ei kannata, aallokon pitää virrata.

Synkillä tunteilla on meille paljon opetettavaa. Kun on surun aika, suru täytyy surra, sitä ei saa tukahduttaa. Kun tuntee vihaa, täytyy katsoa sen taakse ja kysyä itseltään, miksi jokin asia saa sinussa niin vahvan reaktion. Kun rakas on kaukana, häntä on voitava ikävöidä.

Tunteet täytyy elää ja käydä läpi, jotta ne eivät jää piiloon kehoosi ja ilmesty jonain toisena hetkenä esiin kummallisen vahvana reaktiona mitättömään asiaan, kipuiluna kehossa tms.

Mutta ei pidä ajatella, että koko elämän tulisi olla synkissä tunteissa vellomista vain siksi, että se kehittäisi enemmän. Ei se kruunu automaattisesti kirkkain ole, vaikka olisitkin kärsinyt.

Ilo on niin kaunis, niin korkea, niin puhdas energia ja se palvelee meitä ja koko maailmaa niin upeasti, että mitä enemmän sitä täällä on, sen parempi.

Ilon myötä meissä asuu syvä ymmärrys, myötätunto ja lempeys kaikkia ja kaikkea kohtaan, ja se on avain kaikkeen. Ilon kautta tunnet keveyttä kaikessa mitä teet. Turha huttu tippuu pois ja asiat järjestyvät kuin taika. Koet uskomatonta synkroniaa ja asiat soljuvat vaivattomasti.

Ajattele, jos olisimme kaikki ilon voimassa? Sehän olisi paratiisi maan päällä.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.