Aineeton todellisuus on kaikkialla

On fyysinen maailma ja on aineeton maailma, joka on viiden aistin ulottumattomissa. Tähän kiteytyy ajatukseni siitä, miksi henkisyydessä ja henkimaailmassa ei ole mitään yliluonnollista.

Kyse on vain muodon eri tavoista ilmentyä. Fyysinen muoto on se, jonka tunnemme täällä ollessamme, aineeton muoto puolestaan on vielä nykytieteen ulottumattomissa.

Vaikka mielikuvituksemme on teoriassa rajaton, on se kuitenkin hyvin rajattu, sillä niitä asioita mitä emme voi aistia, emme osaa kuvitellakaan. Fyysisen maailman vastakohta on olomuotona jotakin sellaista, mihin meillä ei ole sanoja tai edes käsityskykyä. Sitä eivät määrittele lineaarinen aika, materia, tuoksut, värit, tekstuurit, sillä se ei ole käsin kosketeltavaa tai ylipäätään aistein aistittavaa.

Se on jotakin aivan muuta. Se on ääretöntä, värähtelevää. Siksi ehkä ajatus fyysisen kuoleman jälkeisestä elämästä on monelle niin suuri mysteeri ja uskon kysymys. Meidän ajatus todellisuudesta on ainoastaan fyysinen ja se rajottaa niin paljon, ettei sen raameihin mahdu ajatus todellisuuden aineettomasta muodosta.

Mitä enemmän olemme kiinni ainoastaan matalemmissa, fyysisen maailman energioissa, sitä utopistisempaa ajatus mistään muusta todellisuudesta tuntuu. Mitä korkeammassa värähtelyssä olemme, sitä laajemmin voimme käsittää maailmaa.

Saamme aineettomasta todellisuudesta kiinni silloin, kun hiljennämme mielelle ja viritymme kuuntelemaan sisintämme, joka on alati yhtä aineettoman kanssa. Kun ihmisen tietoisuus on avoinna, hänellä on hippusen kokoinen käsitys siitä, millainen ”paikka” fyysisyyden tuolla puolen on.

Sieltä olemme tulleet ja sinne me menemmä, joskin emme eriydy tuosta täällä ollessammekaan, vaan enemmänkin fyysinen olomuoto luo ympärillemme matalammalla energialla värähtelevän ”muurin”, joten yhteys ei olel niin vahva.

Eikä tuo olevaisuuden taso ole sen enempää meidän sisällä kuin ulkopuolellakaan. Kaipaamme jotakin konkreettista paikkaa, sillä niin fyysinen maailmamme toimii. Puhumme taivaasta, vaikka sillä ei ole mitään tekemistä sen taivaan kanssa, jonka me näemme katsoessamme ylös.

Kosminen tietoisuus, meidän tietoisuus, on ääretön eikä sillä ole fyysistä paikkaa.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.