Miten virittäytyä kundaliinienergiaan

Avasin kundaliinienergian kauneutta tässä postauksessa, mutta nyt siitä vielä enemmän käytännön tasolta.

Kundaliini on niiiin paljon, niin syvää, niin uskomatonta, niin kaunista, niin kiihottavaa ja kuumaa. Ja silti sanana se tuo mielikuvia, jotka ovat hajuttomia ja latteita, vieraita. Koko sana ylipäätään ei tunnu kovin kutsuvalta.

Herkullisempi sana onkin seksuaalienergia, koska se on käsinkosketeltavampi, meillä kaikilla on jokin ajatus siitä, mitä seksuaalienergia on. Kundaliini ja seksuaalienergia ovat synonyymejä toisilleen, kuten on myös elämänenergia, jumalatarenergia ja feminiinienergia.

Tuo energia on kaikessa ja kaikkien tavoitettavissa ja koettavissa milloin tahansa ja kaikki sitä kokeekin koska se on, kuten sanottu, elämänenergiaa.

Mutta – se voi avautua myös hyvin paljon syvemmällä tasolla ja tuo taso on maailmaa mullistava ja elämää muuttava.  Sen vapautuminen kehossa (kundaliiniaktivaatio) ikään kuin avaa sen ihmisessä itsessään ja näin hän ankkuroituu siihen myös sisältä käsin, jos aiemmin se oli jokin, joka oli enemmän ulkopuolisena voimana.

Kun me koetaan “herääminen”, me yhdistytään yleensä tuolloin Rakkaustietoisuuteen, siihen kirkkaaseen, kristalliseen energiaan, joka on puhdasta tietoisuutta. Usein tuo yhteys on niin upea, että siihen keskittää huomionsa ja ihminen siirtää hetkellisesti syrjään kehollisuutensa. Kaikki korkea, ei-kehollinen resonoi. Siihen kuuluu vaihe, jolloin lilluu hyvin korkeavärähteisissä rakkausenergioissa ja ikään kuin voi jopa haluta unohtaa ihmisyytensä. Uskon että varsinkin starseedit kokevat näin, koska koti-ikävä on ollut kova ja kun herää, sitä tuntee taas kodin ja haluaisi olla siellä niin paljon kuin voi.

Mutta kun on lilluttu tarpeeksi, on aika kääntää katse taas kehoon ja maapalloon. Ja silloin mukaan astuu seksuaalinienergia.

Erotan sen tavallaan kahdeksi eri asiaksi.  Itse aktivaatio on tapahtuma, jossa kundaliinienergia kulkee kehossa alhaalta ylös ja kulkiessaan saa aikaan myös fyysisiä reaktioita. Se on hetkittäinen energiapiikki, joka nousee jossakin tietyssä tilanteessa. Ja tuo aktivointi saa aikaan kundaliinitietoisuuden.

Kun kundaliinitietoisuus yhdistyy jo aiemmin heränneeseen Rakkauden tietoisuuteen, syntyy pyhä liitto, joka tuo jollain tapaa ihmisen kotiin itseensä ja tänne pallolle. Koen, että me syvimmillään tavoitellaan sisällämme Divine Unionia, kahden energian yhteenliittymistä ja ennen kuin me se koetaan, meidän sisällä on tunne siitä, että emme ole kokonaisia. Siksi me niin kovasti myös haetaan sitä toisista ihmisistä, toista täyttämään meidät.

Kundaliinin voi siis kokea sen aktivioituessa kehossa yksittäisenä energiavirtana (jota kuvataan kokemuksena, jossa selkärangasta ylös päähän kulkee voimakas, käärmemäinen virta) mutta se on paljon enemmän. Paljon, paljon paljon enemmän.
Kun se aktivioituu ihmisessä, se muuttaa kokonaisvaltaisesti kaiken.

Se on jotakin sellaista herkullista, joka vapautuessaan herättää ihmisen eloon tavalla, jollaista hän ei ole aiemmin kokenut.

Miten sitten vahvistaa seksuaalienergiaa?

Seksuaalienergian vahvistaminen on täysin mahdollista, mutta kundaliiniaktivaation “pakottaminen” tapahtuvaksi ei, ja mitä ilmeisimmin hyvä niin.

Meissä kaikissa on kundaliinienergiaa, koska ilman sitä me emme olisi elossa, mutta se voi uinua. Ilman kundaliinia me ei operoida, kaikissa se on ja kaikki kokevat sitä.
Ensin vahvistaakseen sitä, sen pitää olla heräilemässä.
Sen heräilemisen tunnistaa siitä, että huomaa katsovansa maailmaa sen kautta. Se on sitä, kun sä ymmärrät olevasi osa tätä kaikkea. Kun yhtäkkiä aaltojen pauhu, kesän kuumat kalliot, metsän lempeys, sateen puhdistava voima sulaa suhun. Sä ymmärrät olevasi osa tätä kaikkea, et erillistä luonnosta.
Sä tunnistat sen musiikissa, runoissa, teksteissä. Ja tietenkin itsessä ja toisissa. Se on jokin sellanen sanoittamaton taika kaikessa. Se on se jokin, joka on täysin sulle nähtävillä, mutta mikä kuitenkin pysyy monille näkymättömänä.

Kundaliini on sitä, kun olet tapped on, tuned in ja turned on.

Mutta tarvitaan jokin tai joku, joka sen vapauttaa. Miten se kellekin tapahtuu, on yksilöllistä. Se saa voimaa kaikesta sensuellista ja eroottisesta. Aina kun tunnet sen, kannattaa siihen virittäytyä entisestään. Osalle se tapahtuu jonkin kehollisen aikana kuten tanssin tai joogan kautta, meditaatiossa, joillekin psykedeelien kautta, toisille seksin avulla, toisille luonnossa.

On tärkeä tiedostaa mitkä tilanteet itselle saavat aikaan tuon herkullisen olon, jossa tunnet olosi mehukkaaksi, halukkaaksi/haluttavaksi, voimakkaaksi, sensuelliksi ja kultivoida sekä keskittyä siihen oloon siinä hetkessä, kun se pinnalle nousee. Kun opit tunnistamaan sen, voit alkaa tietoisesti virittäytyä siihen eri tilanteissa ja katsoa, mitä nousee. Vahvimmin se on läsnä toisen ihmisen kanssa kenen kanssa jaat intiiminen yhteyden. Erityisesti sielunyhteyksissä kundaliini on vahvasti läsnä.

Mun lähtökohta kundaliiniin on sillä tavon arkinen, että se on kaikkien koettavissa olevaa elämänenergiaa, joka on läsnä kaikessa, mutta mitään arkista siinä ei silti ole. Siinä olen samaa mieltä, että sen aktivoinnin osalta uskon, että sille pitää olla valmis. Se tulee, jos on tullakseen.

En ole juurikaan lukenut kundaliinista, mutta se mitä olen, olen kokenut, että jollain tapaa tieto on usein vanhaa ja kaipaa päivitystä. Aiemmin kundaliini on ilmeisesti ollut vain harvojen koettavissa tai näin on ainakin annettu ymmärtää. Toki uskon, että sillä on ominaisuuksia ja sen kautta voi kokea asioita, joiden opiskeluun voisi omistaa koko elämänsä.

En tosin edes usko, että kundaliinia voi vahingossa pakottaa aktivoitumaan, ellei sitten väkipakolla meditoi sitä tai koeta saada sitä aktivoitumaan psykedeelien avulle tms. Tiedän kaksi ihmistä, joille kundaliinin aktivaatio on ollut fyysisesti sattuva tapahtuma. Mulle kundaliini ei ole ollut mitään muuta kuin lempeää. Intensiivistä tosin, mutta ei millään tavoin liian epämukavaa. Se on näyttäytynyt uskomattoman kauniina ja jumalaisena, väkevänä, mutta autuaana energiana, jota en osannut etsiä, vaan joka näytti itsensä.

Kundaliinienergian sanotaan olevan niin voimakas, että jos se tulee ennen kuin tietoisuus on tietyssä pisteessä, se voi aiheuttaa fyysisiä oireita tai tuoda pintaan mielen varjoja, joita ei ole käsitelty. Siksi kundaliiniaktivaatiota edeltääkin yleensä pitkäaikainen matka omien varjojen kohtaamisen kanssa.

Kundaliini aktivoituu yleensä silloin, kun on kulkenut jo pitkän matkaa tietoista polkua ja tehnyt itsensä kanssa “töitä” niin, että on lähellä syvintä ydintään. Kundaliinin aktivoituminen on myös valtavan upea työkalu, jonka avulla on mahdollista käsitellä niitä syvimpiä varjoja ja viimeistellä niitä oppiläksyjä, joiden parissa on kenties jo vuosia tehnyt töitä.

Itselle resonoi ajatus, että mitä korkeampiin värähtelyihin nousemme, sitä useampi alkaa kokea kundaliinin aktivoinnin eli alkaa olemaan sille valmis ja siksi yhä useampi tuntee juuri tässä ajassa syvää vetoa tähän aiheeseen.

Kundaliinienergian aktivoituminen voi tuoda mukanaan muun muassa:

Kuumia aaltoja

Väristyksiä/kylmiä väreitä

Lihasnytkähdyksiä

Kihelmöintiä

Perhosia vatsassa

Syvän ymmärryksen ja rakkauden tunteen

Tunne, että on kotona ja kokonainen

Äärettömän autuaan olon

Tietoisuuden laajentumisen

 

Jaan paljon sisältöä Ilon voiman -somesivuilla ♡ Instagram ja Facebook Ilon voima. Nettisivuni löytyvät osoitteesta ilonvoima.net 

Lisää kirjoittajalta Ilon voima/Tiia Jokisalo

Soturista sohvaperuna, jumalattaresta kannattelija

Nainen janoaa mieheltä tiettyjä asioita kokeakseen olonsa turvalliseksi ja voidakseen antautua tälle,...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.