Kundaliinitietoisuus – rakastelua kaikkeuden kanssa

Kundaliinin aktivioituminen on yksi kaunein, väkevin, pyhin ja liikuttavin tapahtuma, minkä tietoisella polulla voi kohdata.

Koen, että olen tuntenut kundaliinienergian läsnäolon aina jollain tapaa itsessäni, aivan lapsesta saakka. Se alkoi vapautua, kun aloin vapauttaa itseäni elämään sydämeni mukaista elämää. Kun sen aktivointi lähestyi, sen kutsu alkoi tuntua vahvemmin, mutta en ymmärtänyt mistä on kyse, koska en ollut perehtynyt koko termiin millään muulla tavalla kuin että se oli mun mielessä jonkinlainen joogasuuntaus.

Mutta varsinkin jälkeenpäin olen huomannut, että aloin kirjottaa seksuaalienergiasta ja siitä, kuinka se on mukana kaikessa muutamia kuukausia ennen. Aloin kokea seksuaalienergian tietoisena energiana ja tuolloin kundaliini oli valmis aktivoitumaan tietoiseksi osaksi mua.

 

Kun itse aktivaatio tapahtui, se oli pyhintä ja kauneinta, mitä olen kokenut. Tunsin valtavan, jumalaisen voiman, feminiinisen energian, jolla oli oma tietoisuutensa, aktivoituneen mussa. Koin sen tosiaankin tietoisena asiana, aivan kuten ihmisillä on tietoisuus, tällä energialla oli oma tietoisuutensa ja koska se on itse Elämänenergia, sen pyhyys, lempeys, viisaus ja syvyys oli ihmisyyden käsityskyvyn ylittävää. Kuin jokin Jumalatar olisi siunannut mua paitsi läsnäolollaan, myös ytimellään sulattaen minut itseensä.

Se oli täysin älytön ja autuas kokemus, vailla mitään vertaansa. Sukelsin kultaisen, keltaisen, tähtisäteen lailla sinkoilevan energian sisään, joka kiemurteli mussa alhaalta ylös ja sai näkemään avaruuksien laidoille. Päähän tullessaan se muuntautui pelkäksi valoksi, joka sai korvat soimaan ja pään tuntumaan kristalliselta. Silmissä välkkyi mutta ei valot ulkopuolelta vaan sisältä.

Aivan kuin maailmankaikkeus olisi näyttänyt minulle pyhimmät kasvonsa ja antanut kunnian kokea itsensä minussa.

Tuntuu lattealta kirjoittaa jostakin niin suuresta ja äärettömästä, koska se on kun yrittäisi kuvailla maailman kauneinta laulua sanoin. Jätän siis lukijan käsiin ymmärtää, että tätä asiaa on mahdotonta kertoa sanoin. 

Siinä hetkessä synnyin uudelleen. Tänne ja maailmankaikkeuteen yhtä aikaa. Ääriviivat katosi ja tulin jälleen yhdeksi kaikkeuden kanssa, sulauduin maaksi ja taivaaksi. Muutuin Elämäksi. Jos mun pitäisi kuvata yhdellä lauseella kundaliinitietoisuutta, sanoisin, että se on kuin rakastelisi kaikkeuden kanssa.

Jos ennen näki puun, nyt näin puun elämänenergian ja puu on taustalla ikään kuin kuorena. Ei puu ole puu sen kuorien vuoksi vaan sen energian vuoksi. Se on energiaa, joka on ottanut puun muodon. Maa on energiaa, joka on ottanut maan muodon. Linnun energia on linnun muodossa, veden energia nesteen muodossa. Kun sitä näkee muodon tuolle puolen, kun oma ja toisen muoto hälvenee pois, sitä sulaa yhdeksi. Jos ennen käveli sateessa, nyt ON sade. Jos ennen rakasti, nyt ON rakkaus. Jos ennen upotti jalkansa maahan, nyt ON maa. Jos ennen nosti katseensa valoon, nyt ON valo.

Ja voitko kuvitella, mikä taika tästä syntyy, kun muodot sulaa pois ja yhtyy kaiken kanssa? Voitko kuvitella miltä tuntuu nauraa, itkeä, haluta, syödä, rakastaa, suudella, rakastua, kaivata ja kokea, kun erillisyyden harha katoaa? Voitko kuvitella mitä on elää kun muuttuu itse elämäksi? Mikään ei enää vain ole jotakin kaunista tai rumaa, kirkasta tai pimeää, hyvää tai pahaa ulkopuolella, vaan kaikki on yhtä aitoa olemista.

Ja kun aktivaatio oli tapahtunut, kundaliini oli auennut mussa jäädäkseen. Seksuaalienergia/kundaliini on mukana, kun katselee aaltojen pauhua ja tuuli sotkee hiuksia. Se on siinä, kun tekee kotitöitä. Se on läsnä, kun sydän jyskyttää rinnassa juoksulenkillä tai kun hikinoro valuu alas selkää pitkin saunassa. Se ilmenee ilon, hassuttelun ja pehmeyden kauta. Se on katseessa, kehon liikkeissä, hymyssä. Se on sateessa, se on maassa, puiden oksilla, auringon säteissä ja kalliolla. Se on jalkojen alla ja pään päällä, sillä ja ulkona. Se virtaa kaikessa ja kaikissa alati.

Kundaliini näyttäytyy mulle eri tavoin riippuen olotilasta tai mitä teen, missä olen ja kenen kanssa. Joskus se on puhdasta seksuaalienergiana ilmentyvää roihua, joka on niin vahvaa, että se on kuin mun ympärillä olisi jokin magneettinen, sulan tinan kaltainen kenttä. Usein se on sensuellia, hunajaista oloa, joka saa mut keinumaan ja kiemurtelemaan hiljalleen. Silloin maailmankaikkeus on mun rakastaja ja me tanssitaan yhdessä. Se on hyvin kaunista olemista kaikkeuden kanssa ja siitä on tullut mulle se ulottuvuus, jossa vietän eniten aikaa. Se on samaan aikaan kepeää ja huoletonta, mutta myös syvää ja koskettavaa, väkevää ja herkkää, aivan kuten rakastelukin.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.