Minulla kestää liian kauan kostua! – Avaimet mehukkaaseen esileikkiin

Seuraava kirjoitus pohjautuu laajaan holistiseen rakkaus- ja seksuaalisuus alan koulutukseeni, näkemyksiin alani asiantuntijoilta sekä Taolaisuuteen, jossa otetaan huomioon erilaisten elementtien ja energioiden vaikutus kehossamme. Taolaisuudessa on tavoitteena mm. ylläpitää terveyttä, puhdistaa kehosta sinne kuulumatonta sekä kytkeytyä luonnolliseen ekstaasiin. Nämä näkemukset ovat vielä valtavirrassa tuntemattomia. Taolaisuudessa seksuaalisuus on monitasoista yhteyttä ja leikkiä – ei pelkkää ns. panemista.

Naisen seksuaalisuus on erilainen, kuin miehen.

Nainen ei voi elää omasta voimastaan käsin, jos hän ei ole yhteydessä feminiiniin seksuaalisuuteensa. Suurin osa naisista elää maskuliinisesta energiasta käsin, koska se on meidän syväohjelmointi lapsuudestamme, emmekä ole nähneet malleja siitä, miten tervettä feminiinienergiaa ilmennetään, varsinkaan seksuaalisuudessa.

Miehen seksuaalisuus on luonnostaan yang eli nopeasti syttyvää ja tulista. Nainen on taas yin ja tarvitsee ihan erilaista herättelyä ja aktivointia kuin mies. Kun nainen operoi maskuliinienergiasta myös seksissä, hän jää kylmäksi. Hän oppii suoriutumaan, mutta hänen kehonsa, sydämensä tai yoninsa eivät avaudu syvätasolta. Kun alamme arvostamaan omaa naisen kehoamme ja etenkin yoniamme, alkaa seksuaalivoimamme kukoistamaan ja kaipaamamme elämänilo ja täyttymys pulpahtelemaan sisältämme. (Huomio: molemmissa sukupuolissa vaikuttavat toki sekä feminiini, että maskuliinienergia).

Jotta seksissä päästään samalle nautinnon ja kiihotuksen taajuudelle yhdessä, olisi hyvä se, että molemmat tulevat toisiaan vastaan.

Miehen kohdalla tämä tarkoittaa yhdistymistä vahvemmin läsnäolosta käsin sydämeen (tunteisiin, emootioihin) ja täten se auttaa siihen, että hänen olemiseensa ja energiaan tulee pehmeyttä ja joustavuutta suoraviivaisuuden ja karkeuden sijaan. Hän pääsee irti ”paineesta” kulkea orgasmia kohti aitoon läsnäoloon ja täyttymykseen tässä ja nyt. Tämä ei tarkoita, että se vähentäisi hänen maskuliinisuuttaan. Kyse on molemmilla fem-mask – tasapainosta.

Naisen seksuaalisuus tarvitsee keskimäärin 30 minuuttia siihen, että hän on kunnolla kiihottunut ja valmis yhdyntään. Toki esim.ovulaatiovaiheessa voi olla nopeampi. Ja toki nainen voi olla myös nopeampi, jos pidät itsesi seksuaalisesti hereillä säännöllisesti.

 

Niin 30 minuuttia. Tämä koskee etenkin naisia, jotka elävät paljon päässään, ovat vastuussa (töissä tai perheessä)= ja kontrollissa. Se, että vaihdamme maskuliinisesta energiasta feminiiniseen ei tapahdu hetkessä sormia napsauttamalla. Se, että nainen pääsee omaan syvään feminiiniinsä todella antautumaan on jotain, mitä vallitseva yhteiskunta ei todellakaan tue. Tämä kulttuuri tukee pikaista suoriutumista, myös seksissä, koska eihän arjessa ole aikaa 30 minuutin esileikille.

Kun elin aikoinaan avioliitossa vaimona ja äitinä, olin ajoittain hieman ”paineistettu” eli yritin toteuttaa kaikkia vaatimuksia samalla, kun molemmat vauvamme valvottivat meitä pitkän ajan. En ollut tällöin seksuaalisesti mehukas, nesteitä virtaava vaimo – en. Minussa oli parisuhteessa enemmänkin tarvitsevana oma sisäinen lapseni, joka kaipasi emotionaalista tukea, kannattelua ja ymmärrystä siihen, mitä kävin läpi.

Kumppanini koitti avata minua ja onnistuikin välillä tiettyyn pisteeseen. Jälkikäteen kuitenkin olen ymmärtänyt, että olisin tarvinnut vielä paljon enemmän, jotta olisin ollut valmis yhdyntään.

Koska lapsiarki oli niin hektistä ja minä olin helvetin vaikea ja hidas (oma sisäinen kritiikkoni ääni pitkään) tuli hetki kun kumppanini vihjasi, että voisin välillä lämmitellä itseni ja hän tulee sitten mukaan, kun olen valmis. Voisimme sitten suorittaa homman ns. alta pois.

Huh. Kuinka kaukana tämä elämä on siitä, mitä olen nyt elänyt viime vuodet. Apua…

Mehukas, syvätasolta avaava esileikki

Esileikki tapahtuu todellisuudessa jo paljon, ennen kuin se alkaa fyysisellä tasolla. Onko meillä molemmilla turva olla yhteydessä, emotionaalisesti? Onko yhteydessämme säröjä tai jotain puhumattomuutta? Kaikki tämä vaikuttaa siihen, miten kehomme lähestyvät luonnostaan toisiaan.

Toinen asia. Olenko täyttänyt omia tarpeitani päivän aikana? Olenko vain antanut ja antanut muille omaa energiaani ja täten olen itse valmiiksi tarvitsevassa tilassa, kuormittuneena, stressaantuneena? Vai olenko kunnioittanut naiseuttani jo päivän aikana? Antanut itselleni tarpeeksi lepoa ja kuunnellut kehoani. Kenties jopa herätellyt yhteyttä itseeni ja omaan nautintooni?

Nainen on syklinen olento ja voi ajatella, että meissä vaikuttavat jatkuvasti neljä vuodenaikaa: talvi, kevät, kesä ja syksy. Tämä etenkin, jos meillä on kuukautiskierto, johon nuo vuodenajat liittyvät, mutta vaikka sitä ei olisi, voimme tarkastella kehoamme kuunkierron syklien mukaan.

Jotta kiihotus ja nautinto voivat herätä meissä, tarvitsee meidän ensin olla ravittu levossa (talvi). Tämän tarkoittaa, että seksuaalisuus lähtee tilasta, jossa ei ole paineita. Tämä tulee jokaisen ymmärtää omalla kohdalla, mitä se tarkoittaa hermostomme kannalta.

Sitten, kun kevät lähtee tästä tilasta heräilemään, se voi olla jotain todella kaunista ja mehukasta. Pitkä kevät – pitkä esileikki on minulle ollut monesti paljon parempi osa seksiä, kuin itse akti. Toki se kokonaisuus on upeaa sitten, kun jokaiseen vaiheeseen saa rentoutua itseensä ilman mitään suorituspaineita. Mutta kevät on sitä, jolloin luonto alkaa heräilemään, ensin pikkuisesti ja sitten loppukevättä kohti villiintyen.

Tässä kohtaa sulla tulisi olla mahdollisuus olla edelleen täysin rentoutunut, ilman mitään paineita, että nyt ”ollaan menossa eteenpäin, kohti jotain – yhdyntää, orgasmia tms”. Sen tulisi olla nautintoa TÄSSÄ JA NYT. Se voi sisältää mitä vain. Vaatteet voi olla päällä tai sitten ei. Ei ole mitään sääntöjä, mitä siinä tapahtuu. Olennaisempaa onkin se ENERGIA. Se energia, jossa se jokin virtaa.

Se jokin voi välillä kiihtyä, välillä rauhoittua. Taas kiihtyä ja hidastua. Ja kyllä – siinä voi olla suutelua, mitä vaan kosketuksen laatua. Omalla kohdalla siinä ei tarvitse millään lailla kiirehtiä genitaalialuelle, toki sinne voidaan päätyä jossain vaiheessa. Mutta olennaisempaa on, että kehosi on jo selvästi herännyt ja aktivoitunut, ennen genitaaleille menoa.

Tässä kohtaa ja koko rakastelussa, sinulla ja teillä molemmilla on turva ilmaista mitä vaan tunteita, energian liikettä, ääniä. On turva pysähtyä läsnäoloon ja kuunnella mitä tapahtuu. Mihin ohjaus menee. Tässä ei ole mitään samaa kaavaa, mitä tulisi tapahtua.

Ja en sano, etteikö genitaaleille voisi mennä myös nopeammin. Sanon, että se ei ole itse tarkoitus, koska seksuaalienergia saa virrata koko kehossa. Itse nautin todella paljon suutelemisesta ja kehojen vapaasta liikkeestä toistensa kanssa ja toisiaan vasten. Toki nautin myös äärettömästi antaa ja saada nautintoa genitaaleille.

Kun kevät on saanut kukoistaa ja virrata yhteydessä riittävästi, voi antaa kesän avautua, jos näin halutaan. Kesä on nautinnon huippuaikaa, seksuaalienergian manifestoitumista täydessä kukoistuksessaan. Mitä se sinulle tarkoittaakaan? Se voi olla yhdyntää, orgasmeja tai mitä vaan antautumista ekstaasille ja yhteydelle täydesti. Tämä aika voi tuntua sitä mehukkammalta, mitä enemmän on sallinut pidentää kevättä. Naisen kohdalla tämä tarkoittaa täyttä valmiutta yhdynnälle. Sitä, että sinä olet todella kiihottunut syvästi. Yleensä se vie sen 30 minuuttia, mutta kuten sanoin, tämä riippuu monesta tekijästä.

Syksy on sitten aikaa, jolloin päästämme irti kiitollisuudella nautinnon kokemuksesta. Se voi tarkoittaa esimerkiksi kyyneleitä orgasmin tai orgasmien jälkeen. Energian tasoittumista ”mylläyksen” jälkeen ja kaiken tunnustelua kehossa. Tämän jälkeen voi lähteä uusi sykli käyntiin, tai jos tuntuu, rakastelu voi päättyä tältä erää.

Kaikki tämä ekstaattinen rakastelu lähtee siitä, että me itse alamme arvostamaan omaa upeaa naisen kehoamme ja sen LUONNOLLISTA tahtia. Kaikki lähtee siitä, että ymmärrämme mitä kehomme ja hermostomme tarvitsee, jotta se voi kukoistaa nautinnossa, sen joka syklissä ja vaiheessa.

Monesti kukaan ulkopuoleltamme ei todellisuudessa vaadi meitä olemaan nopeampi. Yleensä se on me itse. Meihin on istutettu syvälle patriarkaattisen yhteiskunnan luomat vaatimukset. Ole vähän nopeampi, tehokkaampi – seksissäkin. Siinä tämä ajatusmalli toimii ja palvelee kaikkein vähiten. Se on ultimaattinen harjoituskenttä myös omalle feminiinillemme. Kuinka voimme päästää irti, antautua ja luottaa.

Tule mukaan herättelemään oma feminiininen nautintosi naisen kehoa ja hermostoa kuunnellen:

NAUTINNOLLINEN NAINEN – 6 viikon (online) ryhmävalmennus alkaa 15.4. (sopii myös aloittelijalle) tämä kollega-ystäväni Hanna-Leenan kanssa toteutettuna!

ORGASTINEN NAINEN – yoni-kivi valmennus (omatoiminen) – kevätkamppikseen 15.4. asti kuuluu bonuksena 5 harjoitusta kumppanin -kanssa kurssi

YKSILÖVALMENNUS

Katso You-tubestani videosarja: emotionaalinen voimaantuminen ja seksuaalisuus (+ 2 edellistä osaa)

Liity myös Telegram  – kanavalle: Nautinnollinen nainen

Liity postituslistalleni tästä:

Nautintoa päivääsi
– Heidi

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.