Kerro itsellesi tarina…

Tarina, josta ei puutu mitään. Tarina, jossa puhuttelet itseäsi kauniisti.
Tuossa tarinassa paitsi opettelisit hyväksymään itsesi ja kaiken itsessäsi, menisit reippaasti pidemmälle. Luopuisit vähättelystä ja antaisit palaa! Nimeäsit itsesi upein adjektiivein, ottaisit vastaan kaikki ne hyvät sanat, jotka mieleesi annetaan ja päättäisit alkaa uskoa niihin. Kirjain kirjaimelta, sana sanalta, loisit uutta kertomusta itsestäsi.
Tarinassa hyväksyt itsesi täysin. Antaisit itsellesi luvan olla kaikkea sitä mitä olet. Tarinassa ei olisi syyttelyä, väheksyntää, luottamuksen puutetta. Et enää kertoisi itsellesi mitä sinulta puuttuu, mitä et osaa tai miten sinua on kohdeltu väärin.
Sen sijaan juhlistaisit itseäsi, kertoisit kuinka kaunis ja vahva olet. Voimakas ja elinvoimainen. Tasapainoinen ja täysi. Täydellinen kaikin tavoin.

Sitten voisit taas lisätä sivuja kertomukseesi. Ja sivujahan riittää. Saat maailmankaikkeudelta loputtomasti tyhjiä sivuja, joille luoda juuri sellaista tarinaa kuin itse haluat. Voisit alkaa kertoa itsellesi, mitä kaikkea upeaa sinulla on elämässäsi ja mitä kaikkea upeaa siihen on vielä tulossa. Maalailla sanoilla henkäisevän kauniita kuvia, joissa kaikki mikä voisi mennä hyvin, menisi vieläki paremmin.

Mikä tärkeintä, vaikka et edes uskoisi kaikkia sanojasi, kertoisit niitä itsellesi silti. Aluksi se voisi tuntua itsepetokselta, nololta, hävettävältä, turhalta, mutta vastoin aiempaa, tällä kertaa jatkaisit. Nuo tuntemukset ovat vain varjoja, jotka taistelevat olemassaolostaan, mutta sinun valosi on vahvempi.

Ja yhtenä päivänä heräisit aamuun, jolloin huomaisit jonkin muuttuneen. Askeleesi olisi kevyempi. Peiliin katsoessasi näkisit silmissäsi pilkkeen, jollaista siellä ei ollut ennen. Katsoisit ympärillesi ja kaikessa olisi jonkinlainen hohde, jota et ole ennen nähnyt. Jotenkin kaikki alkaisi mennä kohdilleen. Sillon ymmärtäisit, että nuo kauniiden sanojen siemenet ovatkin alkaneet itää. Koska ne kyllä aina alkavat, kunhan vain jaksat hetken uskoa ja odottaa.

Ala siis kertoa itsellesi tarinaa…

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.