Rohkenet kyllä

Jos saisit takuun siitä, että tulet olemaan vähintään yhtä onnellinen kuin nytkin, että ratkaisusi on oikea, että kohtaat ja koet juuri ne asiat, jotka sinun kuuluukin, muuttaisitko elämääsi jotenkin?
Jos sanot kyllä, se on sinulle herättelevä vastaus siihen, että sinun on aika toimia.

Jos elämässäsi on asioita, joiden takana et seiso, mutta jotka kuitenkin pidät siinä pelon vuoksi, voisitko ottaa ensimmäisen, pienenkin rohkean askeleen totuuden suuntaan tänään?
Sinun ei tarvitse heti toimia, mutta voisiko sisälläsi syttyä nyt kipinä, joka ajan myötä kasvaa niin, että sen roihu toimeennuttaa sinut liikkeelle?

Usein odotamme takeita onnistumiselle ennen kuin uskallamme toimia. Pelkäämme, että epäonnistumme, että muutos tuokin jotakin väärää, jotakin huonompaa elämäämme.

Elämme mieluummin vuosia jossakin haaleassa vain, koska se riittää meille sen ajatuksen varjolla, että muutos toisi jotakin tuntematonta. Ihan ok riittää, kunhan olemme turvassa, kunhan muutos ei ole liian suuri, kunhan asiat ovat hallinnassamme.

Mutta meidän sielullemme tämä ei riitä. Me olemme tulleet tänne kokemaan kaiken täydellä potentiaalilla. Meidän sielumme halajaa äärettömyyttä, täysiä kokemuksia. Pakahduttavaa rakkautta, kutkuttavaa iloa, jännitystä, rohkeutta, hyppyä tuntemattomaan ilman takeita siitä, mitä tuleman pitää.

Sielu halajaa luottamista ilman takuita. Takuut kyllä tulevat, kun osoitat luottamuksesi. Se halajaa niitä asioita, jotka saavat mielesi kauhistumaan, se pyytää sinulta toimia sillon kuin se eniten pelottaa. Se pyytää sinua elämään elämää, joka oikeasti maistuu joltakin. Elämää täysin värein, tuoksuin ja mauin.

Ja jos et elä sielusi toiveen mukaan, sen pyyntö elää sisälläsi koko ajan, se on jatkuvana äänenä muistuttaen, että tämä ei ole tässä, on enemmän. Samalla mielesi syöttää pelkoja ja olet näiden kahden ristiriidassa.

Pysyessäsi pelkojen ohjaamalla polulla, sinulla saattaa olla matkalaukullinen kaikkea hyvää, josta et uskalla luopua, mutta et tiedä, että eväät itseltäsi samalla äärettömän määrän hyvää. Sillä jos et elä elämääsi täydellä potentiaalilla, ne upeat, järisyttävän kauniit ja uskomattomat kokemukset, jotka saisivat sydämesi pakahtumaan, odottavat odottamistaan.

Jos sielusi toive on sinussa vahva, jos etsit vahvistusta toiveillesi ja mietit uskallatko toimia, tiedä, että uskallat. Muuten et lukisi tätä tekstiä, muuten et miettisi rohkenetko. Rohkenet kyllä.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.