Nainen, omista pyhä ja villi seksuaalivoimasi

I am back! 

Tervetuloa seuraamaan uutta blogiani Viidakon villinainen.

Ei ole tuulesta temmattu, että elämä menee seitsemän vuoden sykleissä. Edellinen blogini Nainen Vol 2 eli juuri sen ajan ja nyt on ollut aika syntyä uudelleen. Katsotaan, mitä tämä uusi sykli tuo tuollessaan!

Valmistuin kesällä Love, sex and relationship coachiksi (eli suomeksi rakkaus, seksuaalisuus- ja parisuhdevalmentaja) amerikkalaisesta Layla Martinin luotsaamasta The tantric institute of integrated sexuality.

Tämä on ollut hurja ja voimallinen matka, jo se vaihe ennen koulutusta, itse koulutus ja aika juuri nyt.

Ohjelman aikana olen käynyt läpi todella syvän matkan omaan kehooni, todelliseen, aitoon seksuaalisuuteeni, itseni voimaannuttamiseen ja oman hermostoni tasapainotukseen.

Olen opiskellut satoja tunteja sitä, miten aina vaan palata kehoon tässä hetkessä, tunnistaa syvemmät tarpeet, liikuttaa ja vapauttaa energiaa, lisätä turvaa ja kapasiteettia olla läsnä vaikeimpienkin tunteiden kanssa. Olen opiskellut, mitä kokonaisvaltainen nautinto todella tarkoittaa, miten laajentua siinä, tulla orgastiseksi ja kokea voimakkaita ekstaasin tiloja (ilman alkoholia tai huumeita!).

Olen opiskellut satoja tunteja sitä, miten naisina voimme antaa itsellemme JUURI SITÄ, mitä odotamme helposti ulkopuoleltamme.

Intohimoni on intiimiys. Se, miten päästä aina vaan syvemmälle sinne, minne meillä on valtava kaipaus. Uskon, että mitä syvemmälle menemme itseemme, sitä syvempiä suhteita voimme luoda muiden kanssa.

Uskon myös, että juuri seksuaalisuudessa ja siellä alachakroissa monella henkisen tien kulkijallakin on paljon työstettävää. Siellä on paljon energiaa jumissa, johtuen vääristyneistä ohjelmoinneistamme, elämäntavastamme, kulttuuristamme, tavastamme suhtautua seksuaalienergiaamme ja energian liikuttamiseen.

Olen itse valinnut tässä elämässäni tien mennä todella syvälle itsessäni, enkä tyydy vähään tai keskinkertaiseen. Olen myös valinnut ottaa 100% vastuun omasta kasvustani.

Tämä osa-alue – seksuaalisuus – on tullut nyt viimeisimpänä työstöön kaiken luonnollisen ravinnon, liikunnan, hengittämisen, tunnetyön jne jälkeen.

Olen tajunnut, kuinka harva meistä omistaa oman seksuaalivoimansa.

Tajusin tämän itsekin koulutuksen alussa: olen antanut miesten määritellä, kuinka annan seksuaalienergiani virrata, syttyä ja olla olemassa ja kuinka haluttava olen ja kuinka saan haluta. Tämä oli valtava oivallus, jonka juuret olivat ihan ensi (seksuaalissävytteisissä) kohtaamisissa poikien kanssa.

Tajusin, että tämä on riippuvuuden muoto, jossa annan oman voimani pois. Jossa tulen riippuvaiseksi toisesta. Tämä oivallus oli radikaali ja järkyttäväkin.

Mutta samalla se oli tie omaan vapautumiseeni ja voimani haltuunottoon – pala palalta.

Se, että naisena niin monesti kaipaamme miestä, elämän- ja sielunkumppania, kaksoisliekkiä – whatever…johtuu siitä, että pidämme tiedostamatta itseämme puutetilassa. Uskoen, että vain mies tai kumppani voi tuoda sen kipinän, rakkauden, romantiikan ja seksuaalisuuden tunteen.

Kun alamme omistamaan tuon puolen itsessämme, jota kaipaamme ulkoapäin, alkaa oma, terve, kypsä maskuliinimme vahvistua ja tätä vähemmän kaipaamme jotain itseemme ulkoapäin. 

Kun omistat seksuaalivoimasi ja nautintosi alat parantamaan ja integroimaan ei vain omiasi vaan myös syviä kollektiivisia haavoja liittyen naiseuden rooleihin ja siihen, kuinka tämä kaava kaivata prinssi pelastajaa onkin patriarkatin hallintakeino, jotta et saisi omaa voimaasi itsellesi!

Haluatko sinä olla vapaa? 

Tämä on pintaraapaisu tähän aiheeseen ja tulen kirjoittamaan blogissani paljon rehellisesti omista haasteistani seksuaalisuudessa, rakkaudessa ja parisuhteissa. Toivottavasti saat ymmärrystä ja tarttumapintaa!

 

Pyrin olemaan somessa hallitusti, koska elämä tapahtuu tässä ja nyt livenä, mutta voit liittyä seuraajakseni myös facebook-ryhmässä (yksityinen ryhmä) ja uusi ig:tilini on: heidi.harju_coaching

Teen myös Omista seksuaalivoimasi – syväsukellus – yksilövalmennuksia. Katso pakettini tästä ja ole yhteydessä, jos haluat päästä (maksuttomaan) tutustumistapaamiseen.

Saat tekstini parhaiten liittymällä uutiskirjelistalleni. Uusi liittyjä saa bonuksena ihka uuden voimallisen sydänyhteys-harjoituksen:

Subscribe


Rakkautta ja villiä voimaa päivääsi!
– Heidi
Kuvat: Joni Mäkinen @gerashmush / @jonis_photograph_wizardry

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.