Kolme askelta o.rgasmeihin ja syvempään antautumiseen kumppanin kanssa

Tuntuuko susta, että vaikka kuinka haluat ja yrität antautua kumppanin kanssa, o.rgasmit ovat työn ja tuskan takana?

Haluaisit niin kovasti saada niitä, mutta sisälläsi tuntuu olevan jokin lukko ja blokki, joka estää täyttä irtipäästöä ja antautumista?

Mitä, jos kertoisin sulle, että sinussa ei todellakaan ole mitään vikaa.

Ei. Sinä et ole vääränlainen, hidas tai vaikea, vaan sinulta yksinkertaisesti puuttuu sisäinen turva antautumisen kokemuksessa!

Mitä tämä tarkoittaa?

Sitä, että hermostosi on jollain tavalla virittynyt kokemuksessa toisen kanssa, että et pysty rentoutumaan, antautumaan ja luottamaan. Toisin sanoen, et pysty olla täysin turvassa itsessäsi ja kokemuksessasi. Tällöin vaihtoehtona on: taistele, pakene, jähmety tai miellytä – reaktiot. Ne saavat sinut pakenemaan mieleesi – irti kehosta – dissosioitumaan. Tästä paikasta käsin ei ole ihme, jos o.rgasmi on ”lukkojen takana”.

Tärkeää on mindsetin muutos siitä, että seksuaalisuus tai o.rgasmin saaminen / harjoittelu on vain jotain, mitä tehdään kumppanin kanssa siihen, että opettelemme tutustumaan syvästi itseemme ilman toista.

1. Meidän tulee löytää turva sisältämme

Jos et pysty tai osaa nauttia itsesi kanssa seksuaalisuudesta ja saada haluamiasi orgasmeja, on siinä selkeä suunta sinulle. Se, millaisessa energiassa olemme omassa nautintoharjoituksessa, siirtyy suoraan kumppanin kanssa tapahtuvaan toimintaan.

Mitä enemmän opit olemaan läsnä kehossasi, turvassa kaikkien tunteiden kanssa omassa nautintoharjoituksessa – sisäinen turva alkaa vahvistua. Alat oppia ja ymmärtää, mitä sinä todella tarvitset, jotta voit kiihottua, nauttia ja saada orgasmin. Täten viet tämän uuden ohjelmoinnin myös suhteeseen.

2. Säännöllinen nautintoharjoitus

Opettele tekemään itsesi kanssa säännöllisesti erilaisia nautintoharjoituksia. Apuna voi käyttää yoni-kiveä. Tällä tavalla ohjelmoit hermostoasi vahvempaan turvaan ja nautintoon ja opit jokainen kerta itsestäsi enemmän.

3. Etene kumppanin kanssa h-i-t-a-a-s-t-i

Kun tulet kumppanin kanssa yhteyteen paikasta, jossa sisäinen turvasi on vahvistunut, sinulla on selkeämmät rajat, tiedät tarpeesi ja tiedät mitä tarvitset. Osaat myös kommunikoida toiselle, missä menet. Tällöin ei ole mikään kiire minnekään. Opettelet olemaan täysin läsnä itsessäsi, omassa kehossasi ja nautinnossa toisen kanssa. Huomaat herkemmin, jos turva sisälläsi katoaa —> stop. Et enää hylkää itseäsi miellyttämiseen, suorittamiseen tai katoa mieleesi. Tästä käsin seksuaalisuus on taivas ja pystyt kokemaan mitä vain – myös niitä upeita orgasmeja!

SELKEÄ POLKU OMAAN NAUTINTOON

Tarjoan sulle selkeän ja toimivan polun omassa nautinnossa vahvistumiseen, sisäisen turvan koodamiseen hermostoon ja upeisiin o.rgasmeihin. Vaihtoehtona on

1. Kunnon panostus yksilövalmennuksen muodossa (min. 4 kk)

2. O.rgastinen nainen – yoni-kivi valmennus – Omatoiminen online-valmennus, jossa pääset sisäistämään feminiiniä nautintoa ja yoni-kiviharjoittelua omassa tahdissa.

Kysy mitä vain mielessä näihin aiheisiin! heidikuu@gmail.com / @feminiini.nautinto

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.