Mielesi tehtävä on seistä sydämesi takana

Sydämen ääni, korkeamman minän ääni, intuitio, ne kaikki tarkoittavat sielusi ohjausta.

Sielusi tietää aina oikean polun elämässäsi ja johdattaa sinua joka ikinen hetki kaikissa toimissasi.

Aidoimmillaan ja parhaimmillaan kuuntelet johdatustasi aivan arkisissakin asioissa, näin vahvistat yhteyttä. Se voi olla esimerkiksi ohjausta siitä, ettet saa ajatella jotakin asiaa vaan sinun tulee keskittyä muuhun. Mielesi voi haluta ajatella sitä, velloa jossakin tunteessa, koska se tuntuu riuduttavan hyvältä, mutta samalla voit saada sielultasi sydämen äänen kautta ohjausta siitä, ettei näin pitäisi toimia.

Miksi? Koska mitä enemmän toimit sydämesi ohjauksen mukaan, sitä selkeämmin olet linjassa ja mitä enemmän olet linjassa, sitä vapaammin ne asiat, jotka sinulle kuuluu virrata, sinulle virtaavat. Se joka elää täysin sydämensä ohjauksessa, saa kokea elämän vailla vertaansa, ratkiriemukkaan, täyden, humalluttavan kauniin ja kokonaisen matkan.

Tähdellistä on se, että mielesi on samalla sivulla sisäisen ohjauksesi kanssa. Jos sisäinen äänesi ohjaa sinua tiettyyn suuntaan, mutta mielessäsi ajattelet päinvastaista, syntyy ristiriita, joka jarruttaa etenemisestä matkallasi. Virta ei voi virrata vapaasti sydämen ja mielen ristiriidassa.

Mielesi on sydämesi palvelija, ymmärrä se. Mielesi tehtävä on palvoa, uskoa ja luottaa sydämeesi. Sydämesi johdattaa aina, aina, aina sinua oikeaan.

Pidä siis huolta, että se, mitä asiasta ajattelet, on linjassa sen kanssa, mitä sydämesi haluaa. Tarkistele niitä asioita, joita tiedät oikeiksi, niitä askelia, joita tiedät, että sinun tulee seuraavaksi elämässäsi ottaa. Ja tarkistele nyt sitä, tukevatko ajatuksesi tuota sydämen ääntä. Jos ei, alkaen tästä hetkestä, ryhdy uskolliseksi sydämellesi mielessäsi, sillä mielesi tulee seistä sydämesi takana. Linjaa siis ajatuksesi sydämesi kanssa.

Olen viimeiset kuukaudet ollut tapahtumien virrassa, jossa olen saanut vahvempaa ohjausta kuin koskaan ennen. Tai ehkäpä tarkemmin sanottuna, olen kuunnellut vahvemmin ohjaustani kuin koskaan ennen.

Iso osa tuota ohjausta on ollut jatkuva irtipäästö. Mieleni on vaikkapa halunnut velloa edellisen päivän tapahtumissa, pohtia, tunnustella, fiilistellä, välillä riutuakin. Mutta sydämen johdatus on ollut selkeä, katse eteenpäin kirkkaasti.

Aivan kuin astelisin eteenpäin ja vilkuillessani taaksepäin, joku työntää minua lempeästi selästä ja sanoo mene, mene, mene, älä katsele taaksepäin.

Vahvana on ollut myös se, että minun tulee ajatella tilanteesta parasta mahdollista mitä tulee seuraavaan askeleeseen. En ole saanut nostaa ajatuksen tasolle pelkojani eli en ole saanut ajatella mikä voisi mennä vikaan tai miltä se tuntuisi. Minun on pitäny ajatella vain parasta mahdollista lopputulosta seuraavalle askeleelle ja myös sitä, miltä se tuntuisi. Olen todella ollut uskollinen sydämelleni ja se on ollut jo tähän mennessä huima kokemus, josta ammennan varmasti Ilon voimaankin valtavasti lisää syvyyttä.

On kutkuttava seikkailu elää joka hetki uskollisena sielulleen. Sielun tunne on ilo, joten tunnet iloa ja hyvää oloa silloin, kun ajattelet toteuttavasi tai toteutat niitä asioita, jotka kuljettavat sinua oikeaan suuntaa. Muista vain pitää mielesi mukana sydämellesi oikealla tavalla.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.