Kun näkee elämän, näkee suuremman

Ei kysymystäkään, etteikö kaikki mikä on, olisi jumaluutta.
Miten kukaan voisi kysyä, onko olemassa jotakin suurempaa, jos hän on koskaan katsonut – oikeasti katsonut – ympärilleen?
Sillä kun KATSOO edessään avautuvaa ääretöntä, itseään toistavaa pyhää geometriaa, kaikki on selvää.

Jumaluus toistuu mittakaavasta toiseen samana, atomeista avaruuteen ja siitä aina eteenpäin.

Jokainen elävä osanen on oma tietoisuutensa, näennäisesti erillinen mutta kuitenkin osa kokonaisuutta.

Mikään ei ole itsessään olemassa olevaa tai kiinteää, kaikki koostuu osiensa summasta. Ei keho ole yksi kokonainen yksikkö, vaan biljoonia ja taas biljoonia atomeita ottamassa muodon kehona. Tyhjää tilaa, vetyä, hiiltä, typpeä, happea…aivan kuten puutkin, vetyä, hiiltä, happea tai vesi, jälleen vetyä ja happea..kaikki täysin samaa ja silti erilaista riippuen, minkä energiaa se ilmentää.

Ja tämä kokonaisuus on itsenäinen ja silti täysin riippuvainen.
Ei solumme tarvitse meidän tietoisuuttamme ohjailemaan, niillä on oma tietoisuutensa, johon olemme kytköksissä, mutta kuitenkaan ilman meidän energiaa ne ei olisi siinä ottamassa muotoaan meinä. Planeetat kiertävät radoillaan kuten atominkin sisäinen maailma. Ja aivan kuten meidän osamme ovat osa suurempaa kokonaisuutta, sama avaruuden kohdalla, ei se suinkaan päätyn planeettoihin ja tähtiin vaan ne muodostavat puolestaan taas jonkun suuremman kokonaisuuden kenties lopulta ollen vain atomeita nekin suuremmassa kuvassa.

Miten siis voisi epäillä onko jotakin suurempaa, kun näkee sen tuovan voimansa kaikkeen elolliseen ja näennäisesti elottomaankin. Miten voisi epäillä, kun se tanssii kehon sisällä ja ympärillä.
Miten voisi epäillä, kun jokaikinen asia joka ON, on, koska se saa voimansa siitä, mikä tähän kaiken elämän puhaltaa.

Kun NÄKEE elämän, näkee kaikessa suuremman eikä tarvitse kysyä onko sitä, sillä vastaus on siinä hyvin yksinkertainen: Sinä olet se vastaus, se mitä näet ympärillä on se vastaus. Koska olet tässä, on olemassa myös jokin suurempi.

Elämä itsessään on todiste jumaluuden olemassaolosta…miten sitä voisi olla näkemättä, kun vain hiukankin katsoo?

 

Jaan paljon sisältöä Ilon voiman -somesivuilla ♡ Instagram ja Facebook Ilon voima.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.