Sinulle, jonka sielunkumppani lähti

Sielunkumppani, tuo yhteys, jonka tunnistaa heti kun se vastaan tulee, odottamatta ja yllättäen. Kun koko maailma katoaa ympäriltä ja on vain sinun katseesi toisessa. Kun yhteys on niin vahva, ettette tarvitse sanoja, kun tuntee toisen läsnäolon vaikka hän olisi kaukanakin. Syvä tieto siitä, että tämän ihmisen olen tuntenut aiemminkin, tämä ei ole ensimmäinen kerta kun kohtaamme.

Sielunyhteys tuo sinulle selkeiten ilmi sen, mitä on tuntea aivokemian sijaan sieluntasolta saakka. Sielunyhteydessä tunnet saapuneesi kotiin.

Yksi asia on varmaa, sielunyhteys muuttaa elämäsi, sillä sillä on aina syvempi tarkotus. Koet sen jostakin hyvin merkityksellisestä syystä, se muuttaa jotakin sinussa tai elämässäsi. Todennäköisesti se myllärtää ympäri kaiken.
Olemme oppineet perinteisten mallien mukaan ajattelemaan, että sielunkumppani on ihminen, joka kun kerran polullesi astuu, ei siitä enää lähdekään. Ehkä tämä kumpuaa jo puhtaasti siitäkin, että ajatus sielunkumppanin hetkellisyydestä sattuu liikaa. Mutta kaikkien sielunyhteyksien tarkoitus ei aina ole lopullinen parisuhde, vaan se voi olla myös jotakin hyvin kaunista, mutta hetkellistä.

Joten jos sydämesi on särkynyt, ja vieläpä sielunyhteyden kautta, tämä on sinulle:

Rakkaudessa seisoo aina kaksi erillistä kokonaisia sielua, jotka kohtaavat syystä. Rakkaus tuo nämä sielut toimimaan yhdessä fyysisyydessä, mutta kuinka kauan, riippuu siitä, kauanko tuo yhtenäisyys palvelee näitä sieluja ja niiden ympäröivää maailmaa. Joskus hetkellinen yhdessä olo palvelee sielun kasvua paljon enemmän kuin vuosikymmenten tarina.

Sinä olet itsessäsi täysi. Sinun rakkautesi itsellesi on kaikki kaikessa. Kukaan toinen ihminen ei voi ottaa rakkauttasi pois eikä kenellekään voi antaa sitä roolia myöskään antaa. Ei edes sielunkumppanille. Jokaisen ensisijainen vastuu on rakastaa itseään syvimmin.

Sielunyhteyteen liittyvän sydänsurun ensimmäinen oivallus onkin: kaikessa kipeydessäänkin et ole uhri, eikä toinen voi kantaa harteillaan sinun kipuasi. Sinun sattuu, koska et hyväksy, että toinen lähti. Et hyväksy toisen lähtemisen tuomia seurauksia fyysisessä maailmassa, kaikkia niitä muutoksia, joita fyysinen ero tuo mukanaan. Ja se on täysin inhimillistä ja sallittua.

Egon suurimpia haasteita on päästää irti sielunkumppanista fyysisessä todellisuudessa.
Tuntuu hurjalta ensin etsiä jotakin puuttuvaa vuosien ajan ja sitten joutua luopumaan siitä kenties vain lyhyenkin hetken päästä. Mutta antautuminen ja luottamus ovat tässä kohtaa valtavan suuressa roolissa. Luotanko sieluni suunnitelmaan, luotanko siihen, että hän, joka on suuri rakkaus, onkin tässä vain tukeakseni kasvuani ja auttaakseni minua matkallani.

Ja siitä päästään seuraavaan eli fyysiseen eroamiseen. Tiedä, että kun kaksi ihmistä ovat yhdistyneet sieluntasolla, he eivät koskaan eroa. Yhteys ja rakkaus ovat aina läsnä. Todellisuus ei ole fyysinen 3D maailma vaan todellisuus on se, mikä on näkyväisen takana. Joten jos kahden ihmisen suhde päättyy täällä fyysisyydessä, se on vain silmänräpäys kokonaisuudessa eikä todellisuudessa eroa tapahdu, se on vain harhaa.

Kun rakkaus on hyvin suurta, mitä se aina sielunyhteyksien kohdalla on, voi olla vaikeaa nähdä, että sellaista tulisi koskaan uudelleen vastaan. Mutta koska olet tietoisella polulla, sinä kyllä tiedät, että maailmankaikkeuden rakkaus on ääretön. Me olemme rakkaus. Joten voit olla varma, että rakkautta riittää loputtomiin. Sinun ja sielunpuoliskosi rakkaus ei ole ainut ja syvin, tuota syvää ja mieletöntä rakkautta on maailmankaikkeus täysi.

Sinun sielusi puolisko voi opettaa, kuinka syvästi täällä voikaan rakastaa, jottet enää koskaan pohtisi ihmistä kohdatessasi, riittääkö tämä, pitäisikö minun tyytyä. Sillä kun olet kerran kokenut syvän sielunyhteyden, tiedät kyllä, miltä se tuntuu, miten sen tunnistaa ja miten se ei jätä tilaa epäilylle.

Rakkautesi toisen ihmisen muodossa kaikessa syvyydessään osoittaa sinulle sen, että täällä fyysisessä olomuodossa voi rakastaa näinkin syvästi ja puhtaasti. Ja koska maailmankaikkeus rakkaudessaan on ääretön, tulee se tapahtumaan uudelleen. Ei välttämättä samanlaisessa muodossa, sillä jokainen kohtaaminen on uniikki, mutta varmaa on, että rakkautta riittää.

Sielunkumppanuudessa asuu suuri voima. Antautumisen kautta sielunyhteys palvelee sinua sillä potentiaalilla kuin sen on tarkoituskin. Parhaimmillaan sielunyhteys tekee sinusta sinun, aidosti, ohjaa sinut oikealle polulle ja antaa sinulle työkalut löytää itsessäsi asuva rakkaus. Se on suurimpia opettajiasi, sillä kun kipu väistyy, jäljelle jää mitä syvin kiitollisuus sielunkumppaniasi kohtaan, rakkaus, jollaiselle ei ole vertaa.

Ja mikä opettaakaan syvemmin rakastamaan itseään kuin toinen ihminen, jota ilman et pystynyt kuvittelemaan eläväsi, ja jota ilman kuitenkin nyt elät. Sinun rakkaus itseäsi kohtaan on oltava suurin, mutta lohtua ja turvaa voit saada siitä, että sielujen välinen rakkaus ei koskaan katoa, sillä sielunyhteys on ikuinen ajattomuudessa. Teidän yhteys ohjaa ja opettaa sinua elämäsi jokainen päivä.

Edellinen postaukseni aiheesta:

Sielunyhteys on valtava katalysaattori matkalla itseesi

 

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.