Näin asiat muuttuvat, kun heräät

Kun tietoisuus herää, sisälle aukeaa tila, joka on puhdasta autuutta.

Ja tuo autuuden tunne alkaa toimia kuin kompassi kaikessa mitä teet. Pystyt jollain tapaa yhtäkkiä vertailemaan kaikkea kokemaasi siihen. Tunnistat sen korkean värähtelyn ja huomaat, kuinka jokin asia joko ruokkii sitä tai laskee sitä. Siksi se alkaa yhä enemmän ohjata kaikkea, mitä teet. Se alkaa pienistä asioista ja johdattaa sinua yhä syvemmälle. Vaikka et olisi sitä ennen kokenut, siinä on sanoikuvaamattoman suuri tuttuus, ennenkokematon hyvän olon, valon ja ilon tunne.

Yleensä tietoisuuden avautuminen tapahtuu jonkun myllerryksen voimalla. Käyt jotakin perustavalaatuista läpi omassa elämässäsi. Se voi olla esimerkiksi jokin menetys, ulkoisten asioiden romahtaminen jollain tapaa, masennus tai vain tunne siitä, että elämä sellaisenaan kun sen tiedät, ei voi olla ainut mikä on. Sinussa on tyhjyys, joka ei täyty.

Nopeasti heräämisen jälkeen luoksesi saapuu joku tai jokin, joka avaa silmäsi. Se voi tulla vaikka kirjan, ystävän, postauksen, kurssin, matkan tai tapahtuman muodossa. Huomaat kokevasi hyvin vahvan vedon kohti ”henkisiä asioita”, sillä niissä on sama korkea värähtely kuin siinä olossa, joka sisälläsi on herännyt. Ymmärrät, että sinulle on tapahtumassa jotakin syvää, mutta et ole varma mitä.

Saatat huomata tuntevasi vetoa mennä luontoon. Kaipaat ympärillesi kaupungin hälyn sijaan metsää ja vettä. Voit myös kokea tarvetta kävellä luonnossa paljain jaloin.

Alat kunnioittaa kehoasi valinnoillasi. Tunnet vetoa puhtaaseen ruokaan, joka on mahdollisimman vähän käsiteltyä. Alat luonnostaan kohdella kehoasi paremmin, pakottamatta. Kuuntelet tarkemmin sen viestejä. Saatat tuntea vetoa lempeisiin lajeihin kuten joogaan. Et rääkkää enää kehoasi ulkoisten paineiden vuoksi, vaan nautit sen liikuttamisesta koska se tekee sille hyvää.

Keskustelusi muuttuvat. Et enää pysty lähtemään mukaan päivittelyyn, joka liittyy toisiin ihmisiin tai maailman tilanteeseen. Juoruilu ja murheiden surkuttelu tuntuvat raskailta. Et myöskään pysty olemaan pitkiä aikoja ihmisten lähellä, jotka ovat katkeria ja syyttävät asioistaan jotakin ulkopuolista tahoa.

Koet synkroniaa ympärilläsi. Alat huomata pieniä synkronian hetkiä. Voit törmätä uudelleen ja uudelleen tiettyyn lauluun, numerosarjaan, luontokappaleeseen jne. Yhä enemmän huomaat myös sen, kuinka asiat, joita ajattelet ja jotka haluat kokea, ilmaantuvat luoksesi.

Polullesi alkaa tupsahdella samanmielisiä ihmisiä. Koet vahvaa yhteyttä heihin ja he auttavat sinua matkallasi. Heille sinun ei tarvitse selittää mitä koet, sillä he tietävät sen kyllä. Lisäksi kohtaat vahvoja sielunyhteyksiä, jotka tuovat järisyttävän syviä tunnekokemuksia mukanaan ja kuljettavat sinua eteenpäin polullasi.

 

Tietoisuus laskeutuu kaikkeen mitä teet. Jokaisen tietoisuuden polku on erilainen. Toiselle asiat voivat mennä hyvinkin vauhdilla eteenpäin, toinen kulkee hiljalleen. Oli tahti mikä tahansa, sinusta alkaa kuoriutua erilainen ihminen. Sukellat yhä syvemmälle itseesi ja matkaasi, alat yhä enemmän tarkistella sitä, mikä resonoi, mikä nostattaa sinua, mikä vetää alas. Se syventää olemustasi ja täällä olemista. Et enää syö tiedostamatta mitä ruoka kehossasi tekee. Et harrasta seksiä pelkästään saadaksesi fyysisen tyydytyksen. Et tyydy suhteisiin, joissa puhutaan pinnasta. Kaipaat aitoa ja syvää keskustelua, jonka osapuolet puhuvat sydämestään.

Koet syvää rakkautta ja ymmärrystä ympäröivää kohtaan. Haluat omalta osaltasi jakaa valoasi maailmaan. Ymmärrät kaiken olevan kohdillaan sellaisenaan. Sinun ei tarvitse enää olla oikeassa kaikissa asioissa.

Alun jälkeen et voi enää elää samaan tapaan kuin aiemmin. Muutos voi järisyttää elämääsi monellakin tapaa, eivätkä kaikki ympärilläsi välttämättä ymmärrä mitä sinulle tapahtuu ja se voi tuntua pahalta puolin ja toisin. Voit kuulla muuttuneesi. Et välttämättä ole enää onnellinen siinä ympäristössä, jossa aiemmin olet ollut. Saatat joutua punnitsemaan haluatko pysyä niissä ihmissuhteissasi, joissa aiemmin olet ollut, siinä työpaikassa tai harrastuksissa, joissa aiemmin olet ollut.

Kun kerran astut tälle polulle, ei ole paluuta entiseen. Tuo autuuden tunne joka herää, on niin valtava, niin tuttu ja niin kotoisa, että se yleensä luo elämään selkeän rajan ennen ja jälkeen. Se tuo elämään syvyyden, jollaista ei voi kuvailla, se täytyy kokea.

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.