Valtavan muutoksen aika

Moni  kokee tällä hetkellä aivan huimaa myllerrystä ja energiat ovat ennenkokemattomia, hyvin vahvoja ja niitä ei oikeastaan voi olla tuntematta, vaikkei kovin herkkä energioille olisikaan tietoisella tasolla. Käymme läpi aivan valtavaa transformaatiota. Elämän perusrakenteita ja minuutta järisyttävää muutosta. Syntymää ja kuolemaa.

Meneillään on valtavan suuri muutos, joka näkyy niin kollektiivisesti kuin yksilötasollakin. Mitä se kenellekin tarkoittaa, on yksilöllistä, sillä se ilmentyy jokaisella juuri sillä tavalla, kun sen kuuluukin siinä kohtaa, missä ihminen polullaan on.  Osa on matkalla mullistukseen, osa on sen keskellä, osa jo kirkkaammilla vesillä.

Jokaiseen nämä muutokset vaikuttavat jollain tavalla, vaikka kuinka olisi ”unessa”, mutta niille, jotka ovat valinneet kulkea täällä tietoista polkua tai ovat matkalla siihen, muutokset ovat valtavia. Monille se tarkoittaa konkreettisia muutoksia elämässä, ne rakenteet jotka ovat aiemmin olleet totuus, eivät pysykään mukana siinä kehityksen vauhdissa, jolla kuljet eteenpäin.

Vanha elämä ei yksinkertaisesti enää ole linjassa sielusi kanssa. Te ette puhu enää samaa kieltä, sinä ja elämäsi, ette enää värähtele samalla taajuudella. Sinä värähtelet uudella tasolla. Ja mitä korkeammalle kohoat, mitä suurempia harppauksia otat sielunpolullasi, sitä vauhdikkaammin kaikki, mikä ei tuon kanssa ole linjassa, jää pois.

Se voi olla pelottavaa..se on pelottavaa, siinä määrin, että osa teistä voi huutaa stop ja pistää jarrut päälle. Sulkea silmät ja päättää jatkaa kuten ennenkin. Mutta siinä missä se aiemmassa ajassa onnistuikin, jollain tapaa ainakin, nyt se ei jätä rauhaan.

Jokainen, jolla on nyt tällä kierroksella potentiaali ja sielun tahto alkaa elää sieluntasolta, saa vanhassa elämässään sellaista kyytiä ja muistutusta totuudesta, että wiuff. Osa ei pysty enää peloistakaan huolimatta ummistamaan silmiään ja kaikki se työ, jota tällä henkisellä polulla on tehty, tulee nyt käytäntöön. Tuo osa tietää, että nyt on aika olla tosi omalle sieluntehtävälleen, että nyt on aika, jota on odotettu kenties monta elämänkiertoa. Kun ei ole mitään mihin tarrata ulkopuolella, ei jää vaihtoehdoksi muuta kuin antautua totuudelleen ja ottaa vastaan se mitä tämä kaikki tuo.

Mutta vaikka se olisi kuinka pelottavaa ja vaikeaa, tämä on juuri sitä mitä me tänne tulimme tekemään. Tämän vuoksi täällä ollaan. Kaikki ne kauniit sanat joita olemme lausuneet, kirjoittaneet, kuunnelleet ja lukeneet tietoisella polulla ollessamme vaikkapa luottamuksesta ja intuitiosta, otetaan nyt käytäntöön. Nyt on aika oikeasti luottaa, oikeasti elää omassa totuudessa, oikeasti kuunnella itseään.

Halutessasi voit nousta täysin uuteen olemisen tasoon, uuteen maailmaan. Konkreettisesti se tarkoittaa sitä, että kaikki mitä olet ja teet on linjassa sydämesi kanssa. Ja jos ei ole, kipuilet niiden kanssa kovasti. Jos sinun on tarkoitus nousta tästä korkeammalle, mutta olet työssä joka ei ole linjassa sydämesi kanssa, se kolkuttaa sinua jatkuvasti. Sama ihmissuhteiden ja ympäristön kanssa.

Sinua pyydetään olemaan rohkea ja elämään totuudellisesti niin, että jokainen osa-alue elämässäsi on sellainen, että voit seistä sen takana. Ja mitä sen jälkeen, kun oma totuus ilmoille lausuttu ja sen myötä vanhat rakenteet murtuneet. No..siihen en vielä osaa vastata sillä minä yhdessä monen muun kanssa olemme nyt tilassa, jossa vanha on pois eikä uusi ole tässä. Tyhjiössä, ennen ja jälkeen, flat line, kohtutila, hetki ennen aamunkoittoa. Aivan kuin seisoisi äärettömässä tyhjässä huoneessa ja kysyisi ”mitä nyt.” En tiedä. Nyt syntyy jotain niin suurta, että se ottaa aikansa.

Päälle vielä aivan valtavan voimakkaat energiat, jotka tuovat pintaan paljon pinnan alle kätkettyä. Ne energiat, jotka viime kuussa tänne tulivat, ovat aivan huikeat. Ne nostavat pintaan hurjasti sellaista, joka on ollut pinnan alla. Ne aiheuttavat pelottavankin tuntuista myllerrystä, paras sana niihin on juurikin tuo ”voimakas”. Kuin mäntä, joka painautuessaan syvemmälle nostaa tieltään kaiken, joka ei enää sinne mahdu.

Tässä kohtaa jää jäljelle se hetki, kun kaikki on riisuttu ja on vain oma sydämen syke ja totuus.

Tähän hetkeen vielä teille viestiä ja tsemppausta korkeammalta:

Tässä ajassa sinulle annetaan mahdollisuus syntyä uudelleen.

Kaikki mitä olet ollut ja kokenut jää taakse ja sinä synnyt tänne uudemman kerran tässä samassa elämässä.

Syntymä on alku, pelottava ja voimallinen samaan aikaan.

Anna tälle prosessille aikaa. Sinä pystyt tähän kyllä.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia

  1. Huhhuh! Luin jutun, sydän tietää totuuden mutta mieli ja järki taistelevat vielä vastaan, olen aivan loppu. Tuntemattomaan kun ei voi hypätä, rahaa tarvitaan elämiseen..

    1. Kaiken voi tehdä. Ja yleensä tiekin löytyy, kun kuulostelee sisintään. Mieli ja järki on toissijaisia 😉

  2. Kiitos näistä sanoista. Täälä on voimakkaat synnytystuskat. Iloitsen, kun tuskienkin keskellä olen pysynyt omassa totuudessani. Rakastan tätä synnytystä. Jotain ihan mieletöntä on vielä eessäpäin.

    1. <3 ihana kuulla että löydät tuostakin valon ja rakkauden, aina se ei ole helppoa.