Rakkaus, seksuaalisuus- ja parisuhdevalmentajaksi? – Luo itsellesi käsittämättömän huikea työ!

Haluatko luoda itsellesi menestyksekkään työn ja ammatin, joka elävöittää ja voimaannuttaa sinua itseäsi sen lisäksi, että autat asiakkaitasi niissä asioissa, joita me jokainen syvimmiltään kaipaamme?

Tämä koulutus ja sertifikaatti on niin Naiseuden voiman ytimessä, kuin olla ja voi!

— Tämä teksti on tehty yhteistyössä Naiseuden voiman sekä Layla Martinin ja hänen VITA Sex, Love & Relationship Coaching Certification:n kanssa. Tämä koulutusohjelma alkaa tammikuussa 2022 ja kestää 1-2 vuotta opiskelutahdistasi riippuen.–

Lue eteenpäin!

Oletko etsinyt itsellesi opiskeluohjelmaa valmentajana, joka on todella erityinen, syvällinen ja kokonaisvaltainen?

Kiinnostaako sinua luonnostaan rakkauteen, seksuaalisuuteen, intiimiyteen ja parisuhteisiin liittyvät asiat?

Haluaisitko yhdistää omat luonnolliset intohimon kohteet ja samalla tukea itseäsi taloudellisesti, kun saat tehdä työksesi sitä, mitä sydämesi haluaa!?

Seksuaalisuus-, rakkaus- ja parisuhdeala ovat suuressa kasvussa. Muuttuvassa maailmassa ihmiset tarvitsevat tukea näihin aiheisiin ja tarvitsevat asiantuntevia ohjaajia ja valmentajia tukemaan heitä tavoitteissaan.

Jokainen meistä kaipaa täyttymystä tuovia ihmissuhteita, eheää ja voimaannuttavaa seksuaalisuutta sekä aitoa ja syvää rakkautta. Mutta harvalla on sopivaa tietoa ja ymmärrystä, miten saavuttaa nämä!

Vita-koulutus (Vital and Integrated Tantric Approach) yhdistää kaikkein tehokkaimmat opetukset modernista tieteestä ja muinaisesta viisaudesta voimalliseksi valmennusmetodiksi, joka mahdollistaa nopeitakin transformaatioita!

Tässä tiivistelmiä siitä, mitä voit tehdä (voit olla jokin näistä tai näiden yhdistelmä)

Seksuaalisuusvalmentajana:

Autat asiakasta parantumaan seksuaalisesta häpeästä, pelosta, syyllisyydestä ja kivusta, samalla kun yhdistät heitä eläväiseen ja kukoistavaan tilaan, jossa he ovat seksuaalisesti kokonaisia. Olet kyvykäs auttamaan heitä myös erilaisten terveyshaasteiden, kuten erektiohäiriöiden, tunnottomuuden tai vulvodynian kanssa.

Rakkausvalmentajana:

Rakkausvalmentajana autat asiakasta parantamaan sydämessä olevat kivut: täyttymättömät tarpeet, romanttinen sydämensärkyminen, yksinäisyys ja eristäytyneisyys. Osaat tukea asiakasta suurempaan itsearvostukseen ja omaan voimaansa. Tuloksena, voit nähdä asiakkaidesi pääsevän säteilevään itserakkauteen, luonnolliseen kykyyn yhdistyä omien tarpeiden kanssa sekä terveisiin ja voimallisiin ihmissuhteisiin.

Parisuhdevalmentajana:

Pystyt luomaan voimaannuttavaa kommunikaatiota pariskunnille sekä antaa heille edistyneitä tekniikoita ja harjoituksia, jotta he voivat parantua ja kehittyä yhdessä. Voit lisäksi halutessasi jakaa heille tantrisia tai eroottisia työkaluja, jotka vahvistavat heidän seksuaalista yhteyttä. Ymmärrät, kuinka tukea paria tässä haastavassa ajassa rakastaa vahvemmin ja kehittyä intohimossa riippumatta, kuinka pitkään he ovat olleet yhdessä.

Oma kokemukseni rakkaus-, seksuaalisuus-, ja parisuhdevalmentajaksi

Kaksi vuotta sitten havahduin siihen, että olen tehnyt todella paljon töitä itseni ja itsetuntemukseni kanssa. Pystyin olemaan jo hyvin avoin, sydän auki ja tiesin, miten vaikuttaa omaan tilaani ja energiaani. Olin opiskellut paljon fyysistä terveyttä, psykologiaa, henkisyyttä ja energioita. Tuntui, että jotain silti puuttui, enkä pystynyt elämään täysin kehossani, nauttien seksuaalisuudestani ja syvästä intiimiydestä toisten ihmisten kanssa.

Tuntui myös, että sen hetkisillä taidoillani itsetuntemusvalmentajana en pystynyt tarjoamaan ammatillisesti sellaista transformaatiota ihmisille ja asiakkailleni, jonka tiesin syvälläni olevan mahdollista. Tiesin, että tämä transformaatio liittyi siihen, että auttaisin naista kehollistamaan omat eri olemuspuolensa. Auttaa naisia pääsemään omaan kehoonsa, jossa todellinen villi ja vapaa naiseuden voima on ja täten aukenemaan omaan potentiaaliinsa yhä vahvemmin.

Tuntui, että minä itse ja ympärillä olevat naiset olivat mestareita analysoimaan itseänsä ja asioita. Silti harvoin näin naisen, joka aidosti nautti omasta kehosta, seksuaalisuudesta ja vapaudesta – pitäen silti omat rajansa ja omistaen myös älykkyytensä.

Halusin olla tällainen villinainen. Halusin myös ammatin, joka olisi uskottava (lähinnä itselleni) ja jonka avulla voin auttaa asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla pääsemään naiseuden voimaan käsiksi!

Etsivä löytää. Elämääni alkoi tulla viestejä, kun kuuntelin intuitiotani ja aloin kuunnella entistä vahvemmin myös osaani, jolle tajusin antaneeni ihan liian vähän huomiota ja ääntä – seksuaalisuutta ja vielä tarkemmin vaginaani!

Kun aloin päivä päivältä parantaa yhteyttäni oman vaginani kanssa pääsin uuteen ohjaukseen ja johdatukseen. Uskalsin sanoa rohkeammin KYLLÄ ja rohkeammin EI ihmisille ja asioille. Aloin löytää kadotetun nautinnon – sen, jonka olin ulkoistanut odottaen, että vasta miehen kanssa voin kokea ekstaasia, nautintoa ja antautua. Pyh! Löysin, että se kaikki olikin minussa. Ja tämä matka johdatti minua aivan tainomaisella tavalla eteenpäin.

Sanoin KYLLÄ tälle koulutusohjelmalle, vaikka se pelotti ihan äärimmäisen paljon.

Kaksi vuotta tästä koulutuksesta, olen valmistunut Omista seksuaalivoimasi – valmentajaksi, minulla on upeita asiakkaita, aivan käsittämättömän hieno työ, jossa saan ohjata ja tukea asiakkaita aina uudelleen voimakkaampaan yhteyteen itsensä ja oman voimansa kanssa. Olen jokaisen valmennuskerran jälkeen häkeltynyt ja voimaantunut.

Onko tämä työtä, josta maksetaan vielä hyvin?

KYLLÄ.

Olen eheyttänyt omat seksuaalitraumani siihen pisteeseen, että voin kokea syviä orgasmeja ja nauttia seksistä, johon aiemmin liittyi paljon häpeää ja monenlaisia muita tunteita. Nyt seksuaalisuus on minulle pyhää ja kaunista ja se on jotain, joka elävöittää ja hämmästyttää minua joka kerta! Joka kerta antautuessani nautintoon, synnyn uudelleen ja tajuan, miksi olen täällä.

KYLLÄ.

Olen pyhä, jumalainen nainen, joka ansaitsee parasta! En enää pysty tyytymään mihinkään vähempiarvoiseen, vaan se paras, syvin ja ekstaattisin intiimiys on ainoa vaihtoehto. Uskon, että mitä useampi nainen tämän sisäistää ja kehollistaa, sitä varmemmin saamme myös koko kulttuurimme muuttumaan ja myös toiset naiset ja miehet mukaan vahvemmin tälle matkalle.

Kun emme enää odota, että kumppanimme muuttuisi tai että elämämme, nautintomme ja onnellisuutemme on millään lailla riippuvaisia siitä, tuleeko minulle se täydellinen kumppani…alamme oikeasti päästä voimaamme!

KYLLÄ.

Tämä koulutusohjelma tukee sinua todella syvästi ja vahvasti kehollistumaan omassa terveessä ja kypsässä feminiinissä ja maskuliinissa. Sen lisäksi, että eheydyt ja voimaannut itse, saat itsellesi ammatin, jossa tämä voimasi vain vahvistuu sen lisäksi, että autat muita pääsemään eteenpäin samassa asiassa!

Koulutusohjelman kolme osaa

Koulutusohjelman ensimmäinen osa (ensimmäiset 5 kk) on tarkoitettu itsesi voimaannuttamiseen ja todella syvälle menemiseen, jotta voit sitten auttaa muita. Tällä jaksolla käyt läpi samoja teemoja, työkaluja ja harjoituksia, joita myöhemmin käytät valmennuksessasi. Tällä jaksolla voimaannut omassa feminiinissäsi, tutustut hyvin kokonaisvaltaisesti omaan seksuaalisuuteesi sekä saat paljon ymmärrystä ja jatkuvien harjoitusten kautta pääset kehollistumaan omassa voimassasi.

Toinen osa (3kk) on valmennusmetodin opiskelua, jossa vahvistuu tilan pitäminen toiselle, työkalujen sisäistäminen ja valmennustaidot, joka kehittää enemmän maskuliinisuuttasi. Tämä jakso sisältää todella paljon valmennusten harjoittelua, joka takaa valmennustaidoissa kehittymisen. Loppuosa on tarkoitettu oman suuntautumisaineen opinnoillesi ja niistä on monta mehukasta joista valita.

Suuntautumisvaihtoehtoja ovat female sexuality, life transitions, jade egg, relationship transformation, tantric sex, conscious dating sekä men´s sexuality. Sinun ei tarvitse tietää etukäteen, mihin suuntaudut, sinua ohjataan matkan varrrella ja löydät takuulla juuri sinulle sopivat vaihtoehdot.

Eikä tässä vielä kaikki. Kaiken tämän superlaadukkaan sisällön ja valmennusmetodin lisäksi koulutusohjelmaan kuuluu business bootcamp, jossa saat kaiken tarvittavan opin, jotta voit perustaa omannäköisen uran ja työn, juuri niillä spekseillä, jotka ovat linjassa sinun missiosi kanssa. Tähän on tarjolla myös valtavasti tukea.

Tämä on jotain totaalisen erilaista, mitä ei ole tarjolla Suomessa. Mutta joka todella on leviämässä ja laajentumassa Suomessakin – kiitos upeiden naisten transmissioiden, jotka ovat sisäistäneet näitä oppeja!

Kenelle tämä sopii?

Jo se, että käyt tämän läpi pakottaa sinut hyvällä tavalla pysähtymään itsesi ja näiden aiheiden äärelle, joita varmaan olet tähän asti vältellyt tai pitänyt ainakin vähäisemmässä osassa. Tunnistatko itsesi?

Tai ehkä kaipaat lisätyökaluja ja ymmärrystä jo olemassa olevaan valmentajan tai hoitajan työkalupakkiisi?

Tämä ohjelma sopii sinulle, vaikka sinulla ei ole valmennuskokemusta. Takaan, että tässä oppii todella hyvin ja tehokkaasti valmennustaitoja, ohjelma ei päästä sinua vähällä.

Jotta voit läpikäydä tämän koulutuksen ja suorittaa tarvittavat harjoitusvalmennukset, tulee sinulla olla riittävä englannin kielitaito. Tämä oli itselleni tosi iso juttu, sillä vaikka ymmärrän hyvin englantia, niin sen käyttäminen ei ole ollut minulle kovin tuttua. Mutta pärjäsin todella hyvin peloistani huolimatta!

Jos et ehdi vuodessa valmistua (tahti on aika nopea), saat toisen vuoden lisäaikaa valmistua. Voit siis suorittaa ohjelmaa omassa tahdissasi. Ohjelma suoritetaan online:n kautta, harjoitusvalmennukset tehdään zoomissa. Lisäksi koulutukseen kuuluu vapaavalintainen live-retriitti Costa Ricassa.

Haluaisin, mutta…

Minä tiedän tämän prosessin. Se voi pelottaa ja usen pelottaakin! Se kuuluu asiaan. Nousee rittämättömyyttä, epäuskoa, pelkoja. On sitoutuminen, ajallinen ja rahallinen satsaus.

Tämä matka ja prosessi on huima, huikea ja voimakas ponnistus omaan voimaan. Se voi muuttaa elämäsi. Se muuttaa elämäsi väkisinkin. Se voi myllertää elämäsi ylösalaisin, jotta löydät huipulle. Mutta se on todellakin sen arvoinen! Jokainen sentti, on tuon koulutuksen arvoinen, sen voin sydämestäni sanoa.

Jos tämä tekstini puhutteli sinua, ja haluat sanoa KYLLÄ tälle ohjelmalle, voin vielä jutella kanssasi henkilökohtaisesti, jos se tuntuu sinusta hyvältä.

Jos tämä tekstini puhutteli sinua, ja haluat sanoa KYLLÄ tälle ohjelmalle, voin vielä jutella kanssasi henkilökohtaisesti, jos se tuntuu sinusta hyvältä.

Lisäksi, jos lähdet koulutukseen seuraavien suosituslinkkieni takaa, saat bonuksena minulta KAKSI henkilökohtaista online-valmennuskertaa, jotka voit käyttää ensi vuoden aikana (arvo 300€). Valmennus voi liittyä näihin aihepiireihin tai yleisempään tukeen elämässäsi.

Tämä koulutus alkaa siis tammikuussa 2022 ja haku päättyy viimeistään 10.1.2022 (tai ennen, jos se myydään loppuun)

Koulutusohjelman kuvaus

Haku koulutusohjelmaan

 

Kirjoita minulle jos haluat jutella kanssani tästä aiheesta! Olen sinua varten.

♡: Viidakon villinainen, Heidi Harju

Laita viestiä: heidikuu@gmail.com / 044 3091828

 

Tämä teksti on tehty yhteistyössä affiliate – kampanjana Naiseuden voiman sekä Layla Martinin kanssa.

 

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.