Hei älä koskaan ikinä muutu, pysy aina tuollaisena kuin nyt oot – not!

Pysy aina tuollaisena kuin olet!

Onko sinulle joskus sanottu näin – parisuhteen alussa, ystävyyssuhteessa, työpaikalla? Upeaa – minut koetaan ihanana juuri tällaisena kuin olen! Minä riitän ja olen hyväksytty. Voiko parempaa tunnetta oikeastaan olla?

Sinä olet muuttunut! (lue syyttävään sävyyn)

Entä onko tämä lause tuttu? Et pysynytkään samanlaisena ihanana itsenäsi koko työ-, ystävyys-, sisarus- tai parisuhteen ajan, vaan menit hemmetti vieköön kasvamaan, kehittymään, muuttamaan mielipiteitäsi, muuttumaan ulkonäöltäsi, tai mikä pahinta: kasvoit ja löysit EI -sanan! Miten kehtaat? Itsekäskin olet, kun et enää aina mukaudu toisten toiveisiin ja vaatimuksiin.

Etkö siis ole enää ihana?

Vai jos olisi sittenkin niin, että kehityskulkusi on edennyt toukasta kotelovaiheen kautta perhoseksi, ja olet juuri nyt enemmän oma ihana itsesi kuin koskaan aiemmin? Entä jos se, joka ei sitä hyväksy, on itse jäänyt paikoilleen tai kehittynyt eri suuntaan? Muutos voi tuntua läheisestä pelottavalta ja on aina helpompaa syyttää toista, kuin katsoa silmiin omaa pelkoaan. Avoin kommunikaatio toimii tämänkin lukon avaimena.

Ihanaa viikon jatkoa – anna valosi loistaa, vaikka se olisi jollekin liian kirkas.

Jos olet valmis, autan sinua kasvamaan omaan loistoosi. Ota yhteyttä: valoisaterapia@gmail.com Löydät terapeuttiesittelyni Valitseterapian sivustolta ja Instagramista tililtäni @askeleita_kohti_hyvinvointia

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.