Synnytystraumasta eheytyminen ja voimaantuminen – matka syviin orgasmeihin on mahdollista!

(Päivitetty teksti 2/2024)

Tammikuussa tuli kuluneeksi tasan 12 vuotta esikoislapseni, poikani syntymästä. Hänen syntymänsä repi minut totaalisesti auki ja johdatti matkalle etsimään omaa feminiinisyyttäni.

Fysiologisesti tämä synnytys aiheutti syvää traumaa kohdunkaulalleni, kun lääkärit koittivat sitä pakonomaisesti stimuloida auki runnomalla sormiensa avulla. Olin superherkässä tilassa, kolmatta päivää ja yötä valvoneena, peloissani, täysin kiinni, täysin lääketieteen armoilla. Tämä kipu mitä minulle aiheutettiin, oli sanoinkuvaamatonta, ja sai minut vain niin suppuun, että voi vaan ihmetellä, että vauva tuli lopulta ulos kehostani ja vielä alateitse.

Ympäristössä, jossa en kokenut lainkaan turvaa koin tämän tilanteen olevan kuin väkivaltainen raiskaus, jossa olin avuttomana, kun minua satutettiin herkimmistä ja kivuliaimmista paikoista.

Psykologisesti tämä synnytys romutti entisen identiteettini naisena ja sekä myös uusi identiteetti ”henkisenä ihmisenä”, jonka olin löytänyt koki kovia kolhuja. En enää tuntenut kehoani, kehotuntemus oli kadonnut. Seksuaalisuuteni oli myös kadonnut, eikä muistanut aikoihin, mitä oli haluta seksiä. Kun parisuhteesta on seksuaalisuus käytännössä pois vuosia, se tuo väistämättä vaikutuksensa.

En tuolloin tiennyt, mitä trauma on. En tiennyt, miten traumaa tulisi hoitaa. En edes tiennyt, että olin kokenut trauman, tai ajattelin, että joillain käy nyt vähän huonompi tuuri synnytyksessä. En tiennyt, miten käsitellä tai hoitaa itseäni, koska kaikki energia meni vauvan hoitoon ja uudesta elämästä selviytymiseen. Eikä tuolloin puhuttu traumasta yleisesti, pinnalla oli enemmän henkisyyden valot ja flow – ilmiöt. Ei ollut puhetta ihmisyydestä, tunteiden sallimisesta, varjoista ja seksuaalisuudesta.

Kun synnytyksestä oli pari vuotta, kävin juttelemassa kokemukseni läpi erään kätilön kanssa. Se auttoi hieman. Menin myös tanssiterapiaan. Käsittelin sisäistä lastani pidemmässä henkisessä koulutuksessa ja toki parisuhteessa löysimme myös keinoja työstää vaikeita tunteita. Naistenpiirit auttoivat paljon feminiinisen puolen eheytymisessä. Seksuaalisuus helpottui myös hieman vuosien varrella parisuhteessa ja pääsi jonkinlaiseen perustilaan. Omasta voimasta ei sillä alueella voi kuitenkaan puhua.

Vaikka olin tehnyt paljon töitä itseni kanssa, oli pakko huomata, että trauma oli edelleen kehossani, kun kohtasin äärimmäisen kivuliaan avioeron.

Kuinka paljon katkeruutta, syyllisyyttä, vihaa ja surua olikaan kehoni kerännyt sisällensä.

Ymmärsin, että käsittelemätön traumani oli aiheuttanut vääristymiä parisuhteessa ja nyt oli aika kohdata asia ihan oikeasti ja hoitaa se.

Tähän elämä antoi minulle rutkasti yksinoloaikaa, jotta asiaa ei luonnollisesti pääsisi enää ”pakoon”.

Yksin ollessani löysin lopulta tien eheyttää traumani syvätasolta. Se on edellyttänyt 100% vastuun ottamista omasta eheytymisestä ja sitoutumisesta tähän matkaan.

Kun sanoin seksuaalisuudelleni FULL YES neljä vuotta sitten, lähdin matkalle, jonka en ikimaailmassa tiennyt olevan mahdollista.

Olin aikaisemmin ajatellut, että seksuaaliseen nautintoon ja eheytymiseen tarvitsee kumppanin, mutta kuinka väärässä olenkaan ollut.

Tällä hetkellä – 12 vuotta tuosta traumaattisesta, kohdunkaulani runttaavasta synnytyksestä, olen tilanteessa, jossa pystyn kokemaan syviä kohdunkaulaorgasmeja.

Olen tilanteessa, jossa syvät portit, kanavat ja virtaukset ovat aunneet yonissani. Kohdussani ja lantiossani ja virtaa voima juuresta ylöspäin aiheuttaen syvää turvan ja vakauden tunnetta kehossani ja koen ekstaattisia tuntemuksia naiseudestani.

En juurikaan enää pysty unohtamaan olevani seksuaalinen olento 🙂

Seksuaalinen, eläimellinen elämänvoima, sydämen rakkaus ja henkiset ulottuvuudet leikkivät samaa leikkiä olemuksessani.

Ne tuntemukset, joita tunnen vaginassani, sen eri osissa ovat voimistuneet monta sataa prosenttia. En ihan saa (vielä) orgasmia ajatuksen voimalla, mutta hyvin orgastinen olo on säännöllisesti.

On hurjaa omistaa ihmisyytensä, sen kaikki osat. Olen saanut kokea syvästi, mitä on mennä sinne ihmisyyden toiseen päähän, vain avatakseen portit sinne toiseen.

Tylsää? Never.

Ja mitä on sanoa elämälle FULL YES, kun yhtään vähempään tarvitse eikä pysty enää tyytyä.

Sinulle, joka et pysty täysin nauttimaan seksuaalisuudestasi ja epäilet, että kannat kehossasi traumaa tai vääristyneitä ohjelmointeja tai jumeja, niin suosittelen seuraavia:

  • Terapia (mielellään sellainen, jolla on kokemusta traumatyöstä)
  • Keholliset hoitomuodot (kuten lempeät luonnonmukaiset hoitomuodot, de-armouring)
  • Läsnäolon ja sisäisen turvan vahvistaminen elämässä
  • Yhteisöt ja vertaisryhmät, joissa voi turvallisesti jakaa kokemuksiaan (kuten naistenpiirit, tantrakurssit)
  • Seksuaalisuuden eheyttäminen ja omistaminen

Tuo viimeisin on se, jossa autan nyt itse naisia voimaantumaan yksilövalmennuksessa. Nämä työkalut, joita nyt välitän eteenpäin ovat olleet itselleni se juttu, joka oikeasti auttoi KEHOLLISESTI vapauttamaan ja eheyttämään traumani.

Valmennukseni sopii sinulle, joka olet jo käynyt läpi terapeuttista matkaa ja kaipaat enemmän voimaantumista tai vahvempaa yhteyttä omaan kehoosi ja seksuaalisuuteesi. Jos ajatellaan, että terapia auttaa sinua siihen, että trauma ei vaikuta häiritsevästi joka päiväisessä elämässäsi, niin valmennukseni auttaa sinua löytämään ihan uuden elämän ja uudet tasot, joilla määrittelet elämäsi!

Omista seksuaalivoimasi – valmennus ei ole seksuaalineuvontaa tai terapiaa. Se on voimallista tunteiden kohtaamista, integraatiota ja tiedostamattomien osien löytämistä ja uuden tarinan kirjoittamista tässä hetkessä. Se on leikkiä eri tasojen kanssa ja luottamista intuitioon, naiseuden voimaan ja parhaan potentiaalisi löytämistä! Se on sekä lempeää että villiä. Teemme myös lempeää traumanpurkua, sellaista, joka oikeasti tehoaa, ja jota voit tehdä itsesi kanssa myös tarpeen mukaan.

Uskon, että mitä laajempi työkalupakki meillä on voimaantua ja hoitaa itseämme – ja oikeasti käytämme sitä, sitä paremmin elämä palkitsee meitä monella tavalla!

Tule kokeilemaan ja katsomaan, onko tämä sinulle se kuuluisa NEXT STEP!

TUTUSTUMISTAPAAMINEN (Maksuton, mutta vastaa kysymyksiin etukäteen)

OMISTA SEKSUAALIVOIMASI -VALMENNUS NAISILLE

OMISTA SEKSUAALIVOIMASI – VALMENNUS MIEHILLE

Rakkautta päivääsi!

Heidi

Kuva: Joni Mäkinen

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.