Stressinhallinnan yksinkertainen avain

Voit kokea, että elämäsi on liian stressaavaa, siinä on liikaa esteitä, jotta voisit olla juuri nyt onnellinen, mutta näin ei ole.

Sinun täytyy ensin järjestäytyä, ennen kuin elämäsi järjestäytyy. Sinun täytyy alkaa luomaan uinuvaa tyyneyttäsi kaaoksen keskelle. Kun pystyt siihen, saat kokea jotakin maagista! Asiat ympärilläsi alkavat järjestäytyä.

Sinun ei tarvitse muuttaa ulkopuolisia palasia, sinun täytyy muuttaa itsesi. Se on sitä energiaa, josta Ilon voimassa puhun. Energian käyttäytyminen on meille vielä tieteen kautta vierasta, mutta me olemme viisaampia kuin tiede, me olemme tiedettä edellä, ja siksi sisäinen viisautemme kertoo, että niin sisällä kuin ulkona.

Se, että luet tätä, on jo merkki sinulle siitä, että haluat muutoksen ja valmius tehdä muutos on jo sinussa. Se ehkä vaatii vielä hieman kypsyttelyä, mutta olet matkalla. Jos siis haluat elämässäsi jonkun tai monta asiaa järjestykseen, aloita itsestäsi. Mitä tyytyväisempi elämääsi olet, sitä tyydyttävämpää siitä tulee. Mitä onnellisempi elämässäsi olet, sitä onnellisempaa elämästäsi tulee.

Mitä se tarkoittaa käytännössä? Sanotaan vaikka, että haluasit vähemmän stressiä elämääsi, mutta koet sen olevan mahdotonta. Herätyskellosta alkaa rumba, jonka tahtiin tanssit liian lujaa koko päivän, tukka putkella. Huomaat pidättäväsi hengitystäsi, hartiat jännittyneenä, hokien kiire, kiire. Juokset ja suoritat, pohdit päivän seuraavia askareita ja stressaat. Sinusta tuntuu, että näiden vaateiden keskellä et yksinkertaisesti voi olla stressaamatta. Koet, että ainut tapa stressin vähenemiseen on, että jokin ulkopuolinen asia muuttuu.

On kuitenkin niin, että työsi eivät ala tekemään itseään, lapset eivät mene itsenäisesti päivähoitoon, eivätkä juoksevat asiat hoidu ilman panostasi. Mutta ainut asia, joka voi muuttua, ainut mihin sinulla on valtaa, on sinä. Sinä voit alkaa muuttaa itseäsi hetki kerrallaan.

Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin (sillä kliseet ovat aina totta), hengitä. Pyri tuomaan jokaiseen hetkeen rauha.

Et voi vaikuttaa menneeseen, et tulevaan, et edes saman päivän sisällä.

Pystyt vaikuttamaan vain tähän hetkeen ja tämä hetki on ainut mitä sinulla on. Jos siis pidät huolen, että tämä hetki on täynnä rauhaa, on koko päiväsi täynnä rauhaa. Keskity fyysisesti rentouttamaan itsesi. Hengitä syvään, tarkista, ettet rutista otsaasi, ettei hartiasi ole jännittyneenä. Pysähdy aivan pieneksi hetkeksi, sillä näin otat tilanteen haltuun! Se on oikeasti näin yksinkertaista, sillä yksinkertaiset asiat ovat yleensä niitä toimivimpia.

Samalla saat huomata, että kun sinä hellität, asiat ympärilläsi alkaa järjestäytyä uudelleen. Mutta marssijärjestys on aina sama: Sinä ensin, sitten muut. Jos sinä et muuta toimintaasi, mikään ei muutu. Kaikki muu on pään hakkaamista seinään.

Tässä sinulle siis avaimet hallita stressiäsi. Ja kun olet oppinut rauhoittamaan itsesi ja sitä myöten tilanteen, voit alkaa tuomaan hetkiisi iloa.

Sen jälkeen oletkin pitelemätön.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.