Meissä on satuja suurempi taika

Olen aina ollut viehättynyt saduista ja niiden taianomaisuudesta. Materia muokkautuu satuolentojen tahdosta, taikasauvaa heiluttaen syntyy tähtisadetta, kaikessa ympäröivässä on niin valtavasti väriä ja valoa.

Saduissa on aina tuntunut olevan jotakin unenomaista ja kutsuvaa. Satujen värähtelyt ovatkin heijastuksia meidän sisäisestä todellisuudesta, ihmisen kaipuuta takaisin oman sisäisen valonsa pariin. Paitsi että valo-olemus sisällämme on paljon suurempaa kuin mikään sadun ihanuus.

Korkeampi ulottuvuus, sielun koti, tuntuu kuin sadunomaiselta taialta. Ehkä siitä syystä viehätykseni satuihin on ollut niin suuri. Olen tuntenut kutsun katsoa sisälleni ja löytää se taika. Se ei ole pakoa todellisuudesta, se on paluu todellisuuteen.

Kun nousee sielun tasolla korkeammalle ulottuvuudelle, olo on kuin eläisi satua. Lämmin, hyvä, onnellinen, riemukas, rakkaudellinen. Tuolta käsin katsottuna kaikkeen tulee kirkkaammat värit, kaikkea kuorruttaa välkkyvä tähtipöly.

Sinä olet niin paljon suurempi kuin tiedätkään. Sinä saatat nähdä itsesi vain fyysisenä olentona ja annat itsellesi sen kautta mittasuhteet, mutta olet laajempi. Sinä olet osa ikuisuutta, osa ajatonta virtaa, osa suurta ja mahtavaa.

Voit kokea itsesi valtavassa avaruudessa suurella pallolla pienenä ihmisenä, mutta fyysinen todellisuus on aina vain murunen, olkoonkin vaikka koko avaruus. Sinä olet suurempi kuin koko ääretön avaruus, sillä sekin on vain materiaa eikä siitä syystä lähelläkään sitä mittaa, joka sinä olet. Sinä olet aineeton henki, isompi kuin mikään fyysinen.

Niinpä sinulla on käsissäsi taikasauva, jolla voit luoda elämäsi saduksi.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.