Kaikki järjestyy

Jos olet innokas luomaan omaa todellisuuttasi, saatat huomaamattasi jäädä kiinni halujesi ja haluamattomuuksiesi luomaan sekasotkuun, ja vaikka tarkoituksesi on pysyä tässä keskellä kirkkaana ja katse maalissa, voit vahingossa luoda energeettisen sekamelskan.

Yleensä mitä enemmän tavoittelemme jotakin, toivottuakin, sitä monimutkaisemmat ajatuksemme ja sitä myöten energiamme asian suhteen ovat. Mitä enemmän haluamme muuttaa jotakin asiaa elämässämme, sitä enemmän keskitymme siihen, yleensä vielä niin, että kohdistamme ajatuksemme siihen, minkä haluamme muuttuvan, katoavan, loppuvan.

Keskitymme siis epähuomiossa siihen mitä meiltä puuttuu, vaikka tosiasiassa keskittymisen tulee suuntautua siihen mitä meillä on eli mikä runsaus ja täydellisyys elämäämme jo koristaa.

Jos aidosti luot itsellesi lisää runsautta keskittymällä nykyiseen runsauteen, niin mahtavaa. Mutta välillä voi sotkeutua halujensa vyyhtiin niin, ettei sitä huomaa, ennen kuin on jatkanut samaa mallia jo tovin. Silloin kun joku tai jokin tuon sinulle osoittaa, näet hetkessä koko asian kirkkaammin ja teet korjausliikkeen. On nimittäin hyvin yksinkertainen keino puhdistaa ”pöytä”.

Voit todeta itsellesi: Kaikki järjestyy. Tuossa on valtava luottamisen energia. Sinä kerrot näin itsellesi ja maailmankaikkeudelle että olet tilassa, jossa kaikki järjestyy. Näin tuot kirkkauden ja selkeyden tähän hetkeen. Yhdellä lauseella muutat ympäröivän energiakentän selkeäksi.

Olet aina siinä energeettissessä tilatodellisuudessa, jota sisälläsi kannat. Siksi jos vaikkapa epätoivoisesti haluat jotakin tapahtuvaksi tai jonkin asian päättyvän, olet juurikin siinä tilatodellisuudessa, epätoivoisessa haluamisen tilassa.

Tuomalla todeksi luottamuksesi toteamalla ”kaikki järjestyy”, luot puhtaan tilan, jossa kaikki tosiaankin järjestyy. Se voi myös olla ”kaikki on hyvin”, ”nyt on hyvä olla”, ”luotan maailmankaikkeuteen” jne, mikä tahansa sellainen lause, joka saa olosi tuntumaan hyvältä ja joka pitää sisällään siunauksensa tähän hetkeen.

Pidä siis tauko halujesi ja haluamattomuuksiesi keskellä ja sen sijaan ota hetki itsellesi tekemällä jotakin, joka maadoittaa. Meditoi, lähde luontoon, käy suihkussa, nauti auringosta, hengitä rauhassa ja kerro samalla ääneen että kaikki järjestyy. Aloitat sillä heti valtavan energeettisen muutoksen, joka hyvin pian ilmenee fyysisessä muodossa.

Tässä postauksessa aiheesta laajemmin:

Maagisin lause jonka voit sanoa

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia