Värähteletkö aitoa rakkautta?

Oletko yrittänyt tehdä uskomustyöskentelyä ja nostaa värähtelyäsi vetääksesi puoleesi (tai takaisin elämääsi) sielunkumppanin tai kaksoisliekin? Oletko yrittänyt päästää irti “negatiivista ajatuksista ja tunteista” kuten riippuvuudesta, tarvitsevuudesta ja kaipauksesta häntä kohtaan? Ja oletko kerta toisensa jälkeen huomannut, että et pystykään päästämään lopullisesti irti vaan kaikki tunteet palaavat kerta toisensa jälkeen eri muodoissa takaisin käsittelyyn? 

Jos olet kyllästynyt jatkuvaan värähtelyn nostamiseen ja irtipäästämisen yrittämiseen, niin tervetuloa takaisin ihmisyyteen patriarkaalisen henkisyyden kuplasta. Tervetuloa takaisin kehoon ja feminiinin periaatteen äärelle. Aidon rakkauden värähtely eli kehon tasolla tapahtuva tunteminen ei ole aina helppoa tai kevyttä, mutta se on todellista ja elämänmakuista elämää. Kaikkine väreineen, uudestaan ja uudestaan syklisesti koko loppuelämämme ajan. 

Todellinen muutos tapahtuu aina kehon ja tunteiden tasolla. Todellinen muutos koskettaa syvältä ja jättää meidät ikuisesti vereslihalle. Huolimatta siitä elämmekö yksin vai suhteessa tosirakkautemme kanssa, tunnemme silti inhimillisen elämän tuskaa, vaikeita tunteita ja päättymätöntä kaipausta. Matkamme ei tule päätökseen, emme pääse irrottautumaan tästä kehosta loputtoman onnellisuuden kuplaan, jossa kipu ei meitä enää tavoita. 

Patriarkaalinen henkisyys 

Transsendenttisen patriarkaalisen henkisyyden ydintä on kieltää ihmisyys ja tavoitella “ylösnousemusta”, “korkeampaa perspektiiviä” ja “egosta ja tunteista irtipäästämistä”. Tämä henkinen polku sopii hyvin, mikäli aikoo elää yksin joogina tai luostarissa omistautuneena pelkästään hengellisyydelle ei ihmisyydelle. 

Meille, ketkä yritämme elää rakkaudellisissa ihmissuhteissa ja navigoida lasten kasvattamisen, seksuaalisuuden ja yhteisöllisyyden teemojen äärellä, transsendenttinen patriarkaalinen henkisyys ei tarjoa riittävästi vastauksia ja pahimmillaan jopa vahingoittaa meitä ja suhteitamme. Kokeiltu on.

Sellaiset henkiset opetukset sielunkumppaneista, kaksoisliekeistä tai sielunperheistä, joissa ei huomioida syvää inhimillisyyttä sekä ihmisen hermostoa ja psykologiaa, vievät meitä usein vain kauemmaksi turvallisista ja rakastavista ihmissuhteista. Opetukset, joissa henkisesti ohitetaan vaikeita tunteita, saattavat luoda ulospäin rakkaudellisuuden illuusioita, mutta pintaa syvemmällä on isoja ongelmia. 

Maailmalla on paljon henkisiä opettajia ja isoja nimiä, joiden ihmissuhteet eivät kestä päivänvaloa. Monet näistä ovat kaiken lisäksi rakentaneet imperiuminsa (yök!) opettaakseen ihmissuhteista, kaksoisliekeistä tai seksuaalisuudesta. Jotkut tällaisista opettajista ovat jopa ihmisten hyväksikäyttäjiä. Tämä on sietämätöntä. Puhutaan hienoja sanoja, mutta ihmisyyden tasolla homma ei toimi lainkaan. 

Sielunkumppani/polariteetti/kaksoisliekkigenre ylipäätään on täynnä korkealentoisia opetuksia värähtelystä, manifestoinnista ja henkisistä periaatteista, mutta inhimillinen kiintymyssuhdetraumatyö jää usein taka-alalle. Syy siihen on, että se on kipeää, hidasta ja vaikeaa ja että moni näistä asioista opettava ei ole todella kohdannut omia traumojaan. 

Riippuvuudesta tai kiintymyksestä ei voi päästää irti

On äärimmäisen tärkeää ymmärtää, että koko ihmiskokemuksemme pohja tässä kehossa on riippuvuussuhde toiseen ihmiseen. Lapsen eloonjääminen riippuu siitä, kuinka kiintymyssuhde äidin kanssa toimii. Jos äiti ei ole syvästi kiintynyt lapseensa, hän ei pysty huolehtimaan tästä parhaalla mahdollisella tavalla. Lapsi taas on syvästi riippuvainen äitinsä hoivasta. Tämä on aitoa rakkautta maan päällä eikä sitä voi henkisesti ohittaa tai muuttaa ”korkeampaan” versioon.

Kun olet tekemisissä kaksoisliekki- ja sielunkumppaniteeman kanssa, olet aina tekemisissä myös alkuperäisen kiintymyssuhteesi kanssa, sillä läheisimmät sielut herättävät nämä alkukantaisimmat ja varhaisimmat kokemuksemme rakkaudesta ja kiintymyksestä. 

Voit yrittää paeta tunteitasi meditaatioihin ja värähtelytyöhän, mutta kehosi ja hermostosi kantavat sisäisen lapsen kokemuksia, jotka vaativat tulla tunnetuksi ja kohdatuksi. Osa näistä kokemuksista on muodostunut ennen kielellisen ajattelusi kehitystä, joten niiden purkaminen mielen kautta ei ole edes mahdollista. Voit päästä irti meditaatiossa, tehdä rauhaa menneissä elämissä tai lillua rakkaasi kanssa 5D-yhteydessä, mutta lopulta aina kehoon palatessasi sinua odottavat sisäisen lapsesi tunteet ja täyttymättömät tarpeet. 

 Aidon rakkauden värähtely

Vaikeista tunteista tai toisen henkilön ajattelemisesta irtipäästämisen yrittäminen voi pahimmillaan olla jopa henkistä väkivaltaa itseäsi kohtaan. “Päästä irti ja luota” henkisissä piireissä hoetaan. On kuitenkin paljon ja erittäin päteviä syitä, miksi et voi päästää irti tai luottaa. Onko sinulla elettyä kokemusta siitä, että läheiset ihmiset (vanhempasi/kumppanisi) vastaavat tarpeisiisi pyyteettömällä rakkaudella ja hoivalla? Onko sinulla sisäinen luottamus siitä, että on turvallista olla ihan yksin menettämättä kuitenkaan yhteyttä toisiin?

Meidän tehtävämme on kasvaa viisaaksi aikuiseksi, joka pystyy hoivaamaan omaa sisäistä lastaan tilanteessa kuin tilanteessa ja luomaan tälle luottamusta ja turvan tunnetta. Annamme itse sisäiselle lapsellemme sitä rakkautta, nähdyksi tuloa ja hyväksyntää, jota kaipaamme toiselta. Tämä on tietoista ja hidasta työskentelyä, yksi päivä ja tunnekokemus kerrallaan.

Sisäinen lapsesi ja inhimillinen puolesi ei koskaan päästä irti. Kun hyväksyt tämän, et yritä pakottaa itseäsi tuntemaan jotain, mitä et tunne. Irtipäästämiseen pätee sama asia kuin kiitollisuuteen ja hyväksyntään. Et voi pakottaa tai kontrolloida niitä. Irtipäästäminen tapahtuu luonnostaan kun ja jos on sen aika.

Aito irtipäästäminen mahdollistuu, kun et yritä päästää irti. Paradoksaalisesti siis päästät irti tarpeestasi päästää irti. Kohtaat kivun, surun, vihan ja pelon. Kun hyväksyt inhimillisen tarvitsevuutesi ja riippuvuutesi toisesta ihmisestä, sinun ei tarvitse yrittää olla itsenäinen/henkinen/valaistunut ja onnellinen yksin. Hyväksyt kokemuksesi, tunteesi ja itsesi sellaisina kuin ne kullakin hetkellä ovat. Näin elät aidon rakkauden värähtelyä todeksi. 

Rakkaudella: Hanna-Leena

Valmennuksissani autan asiakkaitani voimaantumaan rakkaudessa ja nautinnossa kehollisen tunnetyön avulla. Valmennuspaketteihin sisältyy Zoom-tapaamisten lisäksi myös jatkuva viestituki sekä energeettinen tilanpito prosessille. Jos kaipaat apua tilanteeseesi, niin tarjoan ilmaisen tutustumispuhelun valmennuksesta kiinnostuneille!

Tutustu valmennuksiini nettisivuilla, tilaa rakkauskirje tai tule maksuttomaan fb-ryhmään tästä: https://linktr.ee/purelovecoaching

Voit myös seurata minua instagramissa: https://www.instagram.com/hannaleena.hakola/

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.