Vedä rajat

Rajan vetoa

Rajat on rakkautta. Niin sitä ainakin sanotaan. Mitäs sitten, jos onkin vain rajattomuus? Rajan vetoa joutuu punomaan vielä näin aikuisenakin. Miten voi olla mahdollista, että joudut vieläkin kohdatuksi kaltoin. Eikö näitä asioita harjoiteltu lapsena? Miten toista ihmistä kohdataan tai paremmin kohdellaan. Ainakin inhimillisesti toivoisin.

Mitätöinti on yhtä vaillejäämistä, kun mikä muukin kiusaamisen muoto. Vähättely ja vaikeneminen on suorastaan sellaista huomaamatonta ilkeyttä. Se on vaan niin huomaamatonta, ettei sitä meinaa oikein ymmärtää. Miten sitä tahtoisikin jokaisen pitävän toisistaan automaattisesti. Näin se vaan ei ole. Me ihmiset ollaan oikeesti ihan erilaisia. Lähdemme aivan erilaisia lähtökohdista tälle elämän polulle tallustelemaan. Tapamme toimia, persoonamme ja ajattelummekin on aivan omanlaista riippuen henkilöstä. Ainutlaatuisuutemme on rikkaus.

Missä kohtaa meistä piti tulla samankaltaisia?

Pitää todella osata olla itsensä kanssa sujut, ennenkuin voit ”miellyttää” toisia. Eikä sekään ole selvää. Jollekin et kelpaa, sitten mitenkään, vaikka olisit päälläseisten tai olematta ollenkaan. Tiesithän, ettei syy ole sinussa. Ei kelpaamattomuus tai mitätöinnin kohde ole se ongelma. Ongelma on sen tekijässä, siinä tyypissä, joka sättii sinua. Oon pikkuhiljaa alkanut tajuamaan koko tätä kuvioo. Sen sijaan, että menisit tuohon lankaan. Voit hyväksyä itseäsi juuri tuollaisena kuin olet. Aitona ainutlaatuisena yksilönä. Juuri sinuna. Jos et saanut hyväksyntää jo varhain. Tunsit kelpaamattomuutta. Voit tänä päivänä antaa sitä lempeyttä ja hoivaa mitä olisit silloin tarvinnut. Älä unohda itseäsi tästä lähtien enää koskaan. Ole itsellesi ykkönen vaikka, joku muu pitäisi sinua täytenä nollana.

Sinun ei kuulu selitellä ITSEÄSI, TEKEMIÄ VALINTOJASI EIKÄ MITÄÄN MUUTAKAAN. Sinun kuuluu saada OLLA. Olla omassa IHANASSA energiassasi. Omana itsenä. OLE YLPEÄ KUKA SINÄ OLET! Tunnista ja valise seurasi niin, että saat sähehtiä omassa loistossani. Ei niin, että joku matala värähteinen koittaa sokaista ja himmentää loistoasi. Älä enään anna sen tapahtua. PIDÄ RAJASI tai PIIRRÄ RAJASI!

Valitse arvoisesi ihmiset ympärillesi ja pidä heistä tiukasti, mutta vapaasti kiinni. Älä päästä heitä heppoisesti menemään. Oikeat ihmiset eivät kyllä lähde, he haluavat olla kanssasi. He hyväksyvät sinut sellaisena kuin olet.

Olet elämäsi tärkein tyyppi, pidä siitä erittäin hyvää huolta!


Ystävyydellä Anita

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.