Helmikuun numerologia ohjaa nauttimaan kotielämästä

Helmikuun numerologinen värähde antaa meidän nauttia jälleen kuutosen harmonisesta, lämpimästä ja perhe-/kotikeskeisestä energiasta. Tämä energia on meille tuttua joulukuulta. Kuutosen energia on kuin rakastavan äidin syleily. Siinä on hyvä ja turvallinen olla.

Keskiössä koti ja perhe

Kaikki perheeseen ja kotiin liittyvät asiat, muutokset ja parannukset saattavat nyt edetä mukavasti. Jos sydämen asioiden paremmalle tolalle saaminen edellyttää jonkinlaista irtipäästöä, sekin saattaa tapahtua nyt helmikuussa. Kodin ja perheen rakenteita vahvistetaan tai parannetaan.

Kuinka ollakaan, hauskasti minun ja rakkaan mieheni uusperheen muodostuminen ja yhteiseen kotiin muutto osuu juurikin helmikuulle. Minulla oli aavistus tästä jo pari kuukautta sitten, vaikka silloin asumiseemme liittyvät asiat olivat edelleen aivan keskeneräisiä ja näennäisesti mitään edistystä ei ollut tapahtunut niissä moneen kuukauteen. Ilmassa leijui lähinnä turhautuneisuutta ja kärsimättömyyttä koko asiaa kohtaan. Muutokset vaativat kypsyttelyaikansa ja sitten tulokset yhtäkkiä ja yllättäen pompsahtivatkin näkyviin.

Kodin, perheen ja ihmissuhteiden ollessa helmikuun keskiössä, mitään kovin kunnianhimoisia työhön liittyviä suunnitelmia ei kannata ajoittaa helmikuulle, sillä ne eivät ehkä etene ihan toivotusti tai toivotussa aikataulussa. Varaudu siis viivästyksiin ja muihin esteisiin.

Rentoilua, nautiskelua ja luovuutta

Paras on siis ottaa nyt rennosti ja nauttia elämästä rakkaiden kanssa, ihan kotioloissa. Hyvää ruokaa vaikka yhdessä tehden, leipoen ja takkatulen tai kynttilöiden loisteessa syöden. Enpä ihmettelisi, jos siinä samalla mieleen putkahtaisi ideoita mm. kodin sisustamiseen liittyen. Olisiko aika vaihtaa huonekalujen paikkaa tai kenties vaihtaa verhot ja sohvatyynyt? Millainen värimaailma kohottaisi ja tukisi sinua juuri tällä hetkellä?

Minulle on ollut tärkeää, että kotona on harmoninen ja rauhallinen värimaailma, joka rauhoittaa muuten herkästi reagoivaa hermostoani. Maanläheiset sävyt, kuten ruskea, vihreä ja valkoinen, luovat levollista ja maadoittavaa tunnelmaa kotiin ja tyynnyttävät kiivasta mieltä. Saapa nähdä säilyykö uudessa kodissa samat mieltymykset vai muuttuvatko nekin nyt elämäntilanteen muuttuessa. Eniten hämmästyisin, jos yllättäen haluaisinkin kotiini jotakin punaista.


Kiinnostaako sinua aiheet, joista kirjoitan? Liity postituslistalleni tästä. Saat samalla ilmaisen minitulkinnan! Voit myös vierailla sivustollani tuulialaine.com/numerologia.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.