Maagisin lause jonka voit sanoa

Värähtelyt – elämänvoima. Rakastan aihetta, sillä asian oivaltamisen myötä koin valtavan, elämää suuremman muutoksen. Se oli myös yksi isoimmista asioista omalla kohdallani henkisessä heräämisessä.

Värähtelyjen maailma ja ihmisen oma rooli siinä toi minulle suuren ahaa-elämyksen. Siksi se on myös vakioaihe Ilon voimassa, sillä toivon saman oivalluksen aukeavan mahdollisimman monelle. Uskon tosissani, että siinä lepää monen ihmisen onnen lähde (tosin asiaa ei välttämättä tarvitse tiedostaa, ihminen voi luontaisesti toimia niin, että värähtelee korkealla, mutta tietoisuus tuo tähän aivan uuden tason).

Mikä sinussa väreilee, siinä värähtelyssä elät. Esimerkiksi jos värähtelytaajuutesi vastaa ”sitten kun tämän saan/sitten kun tämä tapahtuu” saat lisää juurikin tuon värähtelytaajuuden omaavia asioita. Jos siis ajattelet, että kun ”tuon työpaikan/parisuhteen/rahamäärän/kodin saan, niin sitten asiat ovat hyvin.

Mutta sen ajatuksen myötä sinulle tapahtuu siis lisää asioita, jotka pitävät sisällään värähtelytaajuuden ”sitten kun”. Makustele näiden kahden eroa värähtelyjen kantilta: olen onnellinen – haluan olla onnellinen. Kaikki on hyvin nyt – kaikki on hyvin sitten kun. Näissä ajatuksissa on valtava ero. Toinen sisältää tyytymättömyyttä nykyhetkeen, toinen tyytyväisyyttä. Ja koska elämänenergia virtaa kaltaistansa uomaa pitkin, elät hyvin erilaisissa tunnelmissa riippuen, millaista energiaa värähtelet.

Tarkottaako se ettet saa tavoitella asioita? Ei. Voit ja sinun tuleekin haaveilla ja odottaa innolla tulevaa, mutta sinun tulee tässä hetkessä kokea tyytyväisyyttä ja onnea tähän hetkeen. Ja tässä tulee se maaginen lause, johon otsikossa viittasin: Sinun tulee elää värähtelyssä, jossa tunnet, että KAIKKI ON HYVIN NYT. Tai miksi tyytyä siihen, vielä parempi, jos olet elämääsi niin, että itket kiitollisuuden- ja onnenkyyneliä tämän tästä. Jos välillä hypähdät riemusta keittiössäsi, jos kiität onnestasi, jos tunnet valoa ja riemua sisälläsi. Sillä silloin värähtelytaajuutesi vastaa juurikin sitä mitä haluat, ja juurikin sitä saat lisää – asioita joista olla onnellinen ja riemuissaan.

 

Miten se sitten tehdään, värähdellään korkealla nyt, vaikka kaikki ei ole täydellistä?  Tarkoitus on oppia rakastamaan elämää ja hyväksymään se, virheineen kaikkineen. Ei odottaa täydellisyyttä, sillä sitä ei koskaan tule. Tulee voida sanoa, että kaikki on hyvin nyt, sellaisena kuin se nyt on.

Käytännössä se tarkoittaa, että tärkeintä on ruokkia korkeaa värähtelytaajuutta, eli antaa huomionsa korkeille värähtelyille ja jättää matalat värähtelyt vähemmälle huomiolle. Matalaa värähtelyä ovat huolesi ja murheesi. Aina kun suuntaat huomiosi niihin, pidät yllä matalan värähtelyn taajuttaa. Korkeaa on kaikki se, mikä elämässäsi on hyvää. Sinun tulee siis aloittaa olemalla tyytyväinen tähän hetkeen, tähän elämäntilanteeseen. Kiinnittää huomiosi kaikkeen siihen, joka on hyvää.

Ironistahan tässä on se, että saatat aloittaa tämän halutaksesi parempaa elämää, mutta päädyt siihen, että alat rakastaa elämääsi sellaisenaan. Ja juuri silloin tapahtuu se taika. Siinä hetkessä, kun elämäsi alkaa maistua mannalta tässä hetkessä, alkaa sitä samaa tulla lisää seuraaviin hetkiin.

Jos ajatus värähtelyistä tuntuu vieraalta, ajattele tuttavapiiriäsi. Poimi sieltä se ihminen, jonka miellät positiiviseksi ja toinen, jonka miellät asenteeltaan negatiiviseksi. Mieti hetki heidän asennetta elämään, toimintatapoja, miten he puhuvat elämästään.

Toinen ponnahtaa aina jaloilleen ja näkee hyvän kutakuinkin kaikessa. Hänellä on elämäiloa ja hänen lähellään on hyvä olla. Toinen elää tasapaksussa todellisuudessa, haaleaa, hieman hyvää, hieman huonoa. Hän on myös usein näennäisen sokea omille siunauksilleen ja näkee vain vastoinkäymiset. Kaksi eri värähtelyä, kaksi eri todellisuutta.

Painotan värähtelyistä puhuessani myös vahvasti sitä, että en usko ns amerikanhömppään, en siis koskaan tarkoita, että ihminen loisi toimillaan elämäänsä suuria tragedioita tai sormia napsauttamalla saisi kartanon ja huviveneen (tai ylipäätään, että värähtelyt liittyisivät materiaan). Se miten maailmankaikkeus toimii, on niin ääretön, ettei kenelläkään meistä ole kykyä ymmärtää sitä kokonaisuudessaan, voimme tietoisuuden kautta saada vain osia siitä tietoomme.

Värähtelyillä tarkoitan elämänenergiaa, sitä pohjaa, jonka päällä elämä lepää, tapahtumia ja asioita voi silti sattua, mutta pohja on korkeaa värähtelyä. Tuo elämänenergia nostaa sinua yhä kirkkaampaan todellisuuteen, kun ymmärrät sen mahdin. Se tuo elämääsi rajattomia mahdollisuuksia, kepeyttä, iloa, riemua ja voimaa.

Tässä aiempi kirjoitukseni aiheeseen liittyen, ole hyvä. https://naiseudenvoima.com/varahtelyn-laki-vetovoiman-laki-vol-2/

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Mielenkiinnosta. Kuinka suuret ja luonnolliset vastoinkäymiset tulee ”värähdellä”? Esimerkiksi lapsena vanhemman menetys tai aikuisena puolison menetys? Entä onko maailman nälänhätä ja kärsimys poistettavissa, jos saataisiin ohjattua ihmiset värähtelemään oikeille taajuuksille? Ja jos jotain pahaa sattuu, kuten edellä mainitut elämässä joskus väistämättä tapahtuvat asiat, johtuvatko ne siitä, että värähtelee matalasti ja on itse aiheuttanut itselleen kärsimyksiä?

  1. Heippa
   Tämä asia on sellainen, että jos itsessään mikään ei ole tälle auki, sitä on mahdoton toisen selittää. Silloin usein tulee väärinkäsityksiä.
   En tiedä luitko kirjoitusta loppuun, mutta laitan tähän pätkän siitä:
   ”Painotan värähtelyistä puhuessani myös vahvasti sitä, että en usko ns amerikanhömppään, en siis koskaan tarkoita, että ihminen loisi toimillaan elämäänsä suuria tragedioita tai sormia napsauttamalla saisi kartanon ja huviveneen (tai ylipäätään, että värähtelyt liittyisivät materiaan). Se miten maailmankaikkeus toimii, on niin ääretön, ettei kenelläkään meistä ole kykyä ymmärtää sitä kokonaisuudessaan, voimme tietoisuuden kautta saada vain osia siitä tietoomme.”

   Varsinkin tuossa viimeisessä lauseessa painotan sitä, että kukaan meistä ei tiedä kaikkea. En siis mitenkään osaa vastata sinulle miten koko maailman kärsimys poistetaan. Tiedän vain, että jokainen voi kantaa vastuun vain itsestään, myöskin ne, jotka ovat kohdanneet isoja vastoinkäymisiä. Miksi toiset kokevat niitä enemmän kuin toiset, en osaa sanoa. Mutta toiset selviävät niistä paremmin kuin toiset ja siihen uskon ihmisen tietoisuuden tason vaikuttavan äärettömän paljon. Uskon myös, että mitä useampi ihminen löytää sisältään valon ja ”herää”, sitä parempi maailmasta tulee. Olen johonkin postaukseen kirjoittanut, että ehjä ihminen ei riko maailmaansa. Siinä piilee vastaus kenties siihen, miten maailmasta tulisi parempi paikka.

   Uskon myös vahvasti siihen, että maailma on sielujen paikka kehittyä ja oppia asioita. Siksi täällä osa kokee ihmissilmin katseltuna hirvittäviä asioita.