Talvipäivän seisauksen taikaa

Ne neljä joulukuista päivää olivat täynnä taikaa. Neljän päivän keskelle asettui talvipäivän seisaus kuin kuningatar valtaistuimelleen. Kuningatar, joka synnytti maapallolle uudet energiat tulevalle vuodelle ja meille uuden elämän.

Syntymä

Noiden neljän päivän aikana minulle ja rakkaalle miehelleni syntyi uusi ura ja uusi koti. Miten valtavan käsittämätöntä ja hämmästyttävää onkaan, että niin monen kuukauden sitkeän uurastuksen, odotuksen sekä ajoittaisen turhautumisen ja uskon loppumisen jälkeen – yhtäkkiä – neljän päivän aikana kaikki ratkeaakin parhaimmalla mahdollisella tavalla! Wau! Olen samaan aikaan sekä sanaton että aivan äärimmäisen täynnä kiitollisuutta ja uskoa siihen, että tämä asioiden järjestymisen upeus tulee jatkumaan yhä edelleen.

Myönteinen kierre

Nämä tapahtumat ovat minulle jälleen yksi vahvistus siitä, että olemme onnistuneet luomaan elämäämme jatkuvan positiivisen kierteen. Yhä enemmän toivottuja asioita tapahtuu, joista iloitsemme ja tunnemme kiitollisuutta, mikä puolestaan vetää luoksemme lisää asioita, joista voimme iloita ja olla kiitollisia.

Kaikki myös tapahtuu aina ajallaan emmekä voi kiirehtiä asioita tai mennä niiden edelle. Sen lisäksi ne tapahtuvat aina oikealla tavalla ilman, että meidän tarvitsee huolehtia siitä. Kuinka huojentavaa.

Uusi ura

Uusi ura syntyi, kun julkaisimme verkkokurssialustan verkkovalmentajat.fi. Se on meidän yhteinen lempilapsi, jonka loimme vastaamaan kysyntään suomenkielisestä, edullisesta ja helppokäyttöisestä verkkokurssialustasta. Suomeksi sanottuna kuka tahansa voi nyt tehdä verkkokurssin omaan osaamiseensa pohjautuen. Alusta tarjoaa työkalut kurssin tekemiseen, markkinoimiseen ja myymiseen maksunvälitystä myöten ilman tietoteknista erityisosaamista.

Motiivimme on tarjota jokaiselle väylä ansaita lisätuloja ja erityisesti passiivista tuloa omaa osaamistaan hyödyntäen ja jakaen. Tietotekniikan hyödyntäminen vapauttaa ihmisiä tekemään työtä ajasta ja paikasta riippumatta. Se lisää elämisen vapautta ja mielekkyyttä. Ja sitä kautta onnellisuutta.

Tämän ohella jatkan edelleen minulle rakkaita töitäni onnellisuuden oppaana ja numerologina. Tehtävien erilaisuus ruokkii mukavasti inspiraatiotani niitä kohtaan.

Yhteinen koti löytyi lopulta!

Synnytys alkoi Verkkovalmentajien julkaisulla ja jatkui sillä, että mieheni hyväksyi ostotarjouksen talostaan. Tarjouksia oli jo lennellyt sinne tänne muutaman päivän ajan. Myös me olimme tehneet tarjouksen kahdesta eri talosta, jota seurasi myyjien vastatarjoukset jne. Meitä ensisijaisesti kiinnostaneen talon omistajat eivät kuitenkaan olleet halukkaita selvittämään talon ulkomaalipinnassa selvästi näkyvän homeen syytä eikä vaadittavia korjaustoimenpiteitä, mikä sai meidän mielenkiintomme hiipumaan. Yllättäen hyvin edullinen ostotarjouksemme toisesta talosta hyväksyttiinkin aatonaattoiltana hieman ennen puolta yötä! Tästä pöllämystyneenä olimme joulun alkupäivät onnesta ihan sekapäisinä ja mietimme mitä kaikkea tämä nyt käytännössä tarkoittaakaan…

No, ensinnäkin se tarkoittaa, että meistä muodostuu lopultakin perhe. Ja erityisesti (pakko myöntää,  hieman pelottavaltakin kuulostava) uusioperhe. Tätähän me olemme halunneet jo pitkään. Se on vaan tuntunut niin kaukaiselta ja siksi epätodelliselta. Mutta ei enää.

Tästä seuraa normaalin järjettömän ison muuttorumban (kaksi kotia, viisi lasta, kaksi aikuista ja kaksi kissaa) lisäksi myös paljon käytännön muutoksia, koska vaihdamme myös paikkakuntaa: lasten koulumatkat, päivähoito, harrastukset jne. Onneksi en hahmota koko ruljanssin suuruutta kerralla.

Viisaan 5-vuotiaan tyttäreni sanoin: ”Yksi asia kerrallaan ja kaikki järjestyy.”

Kaikki tämä siis tapahtui joulua edeltäneen neljän taianomaisen päivän aikana. Kiitos!


Haluaisitko sinä oppia luomaan elämääsi tietoisesti vastaamaan unelmiasi?

Se on täysin mahdollista. Luo rahaa! -verkkovalmennuksessa opit luomaan elämääsi lisää rahaa, yltäkylläisyyttä, onnellisuutta, rakkautta, terveyttä, ystävyyttä tai mitä muuta tahansa vain haluat. Kaikki on mahdollista. Valmennuksen näkökulmaksi on valittu raha, koska juuri raha on useimmille se kaikkein vaikeimmin manifestoitava asia. Kun rahan tietoisen luomisen saa otettua haltuun, sujuu kaikki muukin!

Verkkovalmennuksessa on 12 osaa ja se kestää 3 kuukautta. Tämä on aika, joka vaaditaan totuttujen käyttäytymismallien muuttamiseen pysyvästi. Valmennuksen materiaali koostuu kirjallisista osioista sekä audio-tallenteista (12 kpl), jotka sisältävät mm. tietoa rahan luomisen periaatteista, harjoituksia, tehtäviä ja ohjattuja meditaatioita.

Valmennus sisältää mm. tämän:

 • Selvitämme sinun suhteesi yltäkylläisyyteen ja vaurauteen tällä hetkellä ja sen missä kohtaa vauraus ei virtaa vapaasti elämässäsi.
 • Saat työkalut nousta puutteen ja niukkuuden tilasta kokemaan runsautta joka päivä ja muuttaa rahaan liittyvän pelon luottamukseksi.
 • Puramme valheellisia uskomuksia rahasta ja luomme tilalle uusia, totuudenmukaisia ja voimaannuttavia.
 • Pureudumme syvälle syihin ja alitajuntaan harjoitusten ja meditaatioiden avulla ja poistamme esteet vaurauden virtaamisen tieltä.
 • Saat mahdollisuuden eheytyä tunnetasolla lempeässä ohjauksessa.
 • Opit luomaan uuden, voimaannuttavan suhteen rahaan ja koko elämään.
 • Luomme sinulle henkilökohtaiset affirmaatiot eli vahvistuslauseet tukemaan sinua niissä kohdissa, joissa juuri sinä tarvitset vahvistusta.
 • Selkeytämme sinulle kuvan siitä, mitä todella sisimmässäsi haluat.
 • Luot itsellesi taloudellisen vision eli millaisen rahatilanteen sisimmässäsi todella haluat.
 • Tutustut tulevaisuuden itseesi eli parhaaseen versioon siitä mitä kaikkea todella voit olla.
 • Opit voimakkaan ja yksinkertaisen prosessin, joka tekee sinusta magneettisen vauraudelle.
 • Avaudut ottamaan vastaan kaiken sen yltäkylläisyyden ja vaurauden, joka sinulle syntymäoikeutenasi kuuluu.

Luo rahaa! -verkkovalmennus 189€ (norm. 235€) verkkokaupassani alennuskoodilla RUNSAUS 20.1.2020 saakka.

Ilmoittaudu mukaan verkkovalmennukseen täällä. Lisätietoa valmennuksesta ja sen sisällöstä löydät täältä.


Muita manifestointiaiheisia kirjoituksiani: Nainen luojana, Maalliset halumme sisältävät halun kasvaa ihmisenäManifestoinnista eli oman elämän luomisesta ja Salli itsellesi intohimoinen suhde rahaan.


Kiinnostaako sinua aiheet, joista kirjoitan? Liity postituslistalleni tästä. Saat liittymislahjan! Voit myös vierailla Onnellisuuden opas -sivustollani tuulialaine.com.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Yksi kommentti

 1. Mukava oli lukea noin nappiin menneestä kodinmyynti ja -ostoprojektista. On se vaan jännä, miten Universumi meitä ohjailee. Omat ajoitukset ei oo menny viime aikoina ihan putkeen – olen oppinut, ettei mun tartte ite kajota kaikkeen ja koittaa tietää, vaan nimenomaan pyytää nöyrästi ja laskea irti… Kaikkea ihanaa teille ja virtaa muuttohommiin <3