Rakkaustarinoita…

Elämässäni on ihminen, jota rakastan sanoinkuvaamattoman paljon. Hän on sieluni osa. Hänen lähellään tunnen ehdotonta ja syvää rakkautta. Ja hän on valinnut toisen tien, hän on valinnut olla olematta kanssani.

Olisin voinut kärvistellä sydänsuruissa ja katkeroitua siitä, etten saa olla sielunkumppanini kanssa. Mutta rakkaus ei ole omistamista. Saan rakastaa. Saan rakastaa niin syvästi kuin ikinä pystyn luottaen siihen, että jokaisella sielulla on täällä oma tehtävänsä ja se on ihmisyyttä suurempi. Ja tiedän, ettei hän ole ainut tässä upeassa, runsaassa maailmankaikkeudessa.

Elämässäni on ihminen, joka on energiallaan avannut minut aivan uudelle tasolle. Se, mitä olemme toisillemme, sitä en tiedä, mutta sen olen oppinut, että tietoisella polulla kaikenlaisten leimojen antaminen on turhaa, ihmissuhteiden nimeäminen on turhaa.  Hänen energiansa on puhdasta hyvää tahtoa ja valoa. Hän nostaa minut tietoisuuden tasoilla korkealle vain keskittämällä tuon kauniin energiansa minuun.  Hänestäkään en pidä kiinni. Hän on elämässäni sen verran kun on ja ehkä me koemme yhdessä vielä lisää asioita, ehkä emme.

Elämässäni on ihminen, joka on rakas ystävä vuosien takaa. Meillä on monta yhteistä elämää takanamme. Mutta me emme ole kuukausiin olleet tekemisissä entiseen tapaan. Me olemme kasvaneet yhdessä, erityisesti tietoista polkua olemme kävelleen käsi kädessä pitkään. Mutta yhteinen kasvumme vaatii hengähdystaukoa. Kauanko se kestää, sitä en tiedä, mutta annamme tilaa ja rakastamme syvästi.

Elämässäni on ihminen, jota rakastan ja jonka olen tuntenut lähelläni aina, mutta en ole tavannut häntä koskaan. En tunne häntä, mutta rakastan äärettömästi. Hänen energiansa tanssii vierelläni ja kertoilee tarinoita itsestään ja meistä.

Näiden ihmisten lisäksi elämässäni on lukuisia ihmisiä, jotka antavat minulle niin paljon, jokainen omalla tavallaan. Jotkut haastavat egoni ja saavat kipeät haavat esiin. Saavat minut toisinaan vihaiseksi, toisinaan epätoivoiseksi, surulliseksi. Toiset opettavat vetämään rajoja, toiset löyhentämään niitä. Jokaista rakastan tavalla tai toisella. Jokaisen olemassaolosta olen kiitollinen. Kiitollinen siitä, että he valitsevat viettää aikaa kanssani.

Rakkaus on vapaa. Rakkaus on syvää. Rakkaus on pyhää. Rakkaus on kaunista.Rakkaus ei omista. Se rakastaa. Ja sen edessä polvistun ja antaudun. Ilman tietoista polkua en olisi pystynyt avaamaan sydäntäni rakkaudelle tällä tavoin. Siksi en myöskään varmasti olisi saanut edes kokea näitä rakkauden muotoja, sillä niille pitää olla valmis. Egolle pyhä rakkaus voi olla liikaa, sillä ego tahtoo omistaa, nimetä, kutsua omakseen. Mutta sielu rakastaa aina vapaasti, koska se on Rakkaus.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.