Valo on olomuotosi, valo on nimesi

Tietoisuuden avautumista on mahdoton kuvailla sanoin. Kaikki on syvempää, kirkkaampaa, kauniimpaa. Sydänkeskus on jatkuvasti auki ja se on kuin pehmoinen lämmin pumpuli rinnassa.

En ole erillinen, vaan olen yhtä. Saatan imuroidessa vilkaista ulos ja huomata taivaalla lintuja ja tuntea valtavaa yhteyttä kaikkeen luontoon.

Olen jatkuvasti yhteydessä paikkaan, jota en osaa kuvailla, tavalla, jota en itsekään ymmärrä. Js tuo edellinen lause kiteyttää koko tämän asian. En itsekään tiedä miten ja mihin.

Ainut tapa, jolla pystyn sitä määrittelemään on jonkinlainen vahva energia, kuin sähkövirta, mutta ei kuitenkaan mitään sinne päinkään. Tunnen yhteyden ja tuon aineettoman paikan, mutta en tunne sitä tunteillani, en ajatuksillani tai mielelläni, vaan jollakin muulla tavalla, jolle ei ole sanoja.

Huomaan kuulostavani samalta kuin kaikki ne henkiset opettajat, joita olen vuosien aikana ennen omaa heräämistäni seurannut. Kerron samoja asioita, mutta vasta nyt merkitys niiden takana on auennut.

Esimerkiksi ”olemme kaikki yhtä” on lause, joka tuskin avautuu sen suuremmin ihmiselle, jonka tietoisuus uinuu. Mutta kun sen yhteyden kaiken kanssa kokee, tuo lause on kuin dna joka pitää sisällään äärettömän määrän tietoa.

Tiedän, että jokainen sanani on täysin selkeä ihmiselle, joka on auki. Tuo yhteys tuo myös suuremman ymmärryksen kaikkeudesta. Me olemme kaikki täällä toteuttamassa juuri nyt juuri sitä tehtävää, joka meidän on tarkoituskin täällä tehdä. Ei ole syytä pelätä, ei huolehtia. Ymmärrän, että moni on huolissaan esimerkiksi ympäristön tilasta tai ihmisten kärsimyksistä, mutta jokainen hiekanjyvänenkin on kohdillaan. Kaaosta ei ole.

Energiaa ei voi murtaa. Energiaa ei voi satuttaa. Energia ei kärsi.

Sinä olet puhdasta valon ja rakkauden energiaa ajatuksiesi ja tunteittesi alla. Se on sinun aito olomuoto. Olemme tottuneet samaistumaan pelkkään ihmisyyteemme eli olemaan tunteiden ja ajatusten vankina niin hyvässä kuin pahassakin.

Hyvinä hetkinä se tuntuu helpolta, mutta silloinkin siitä puuttuu se jokin syvä, perustavalaatuinen onnen tunne, jota me kaikki etsimme ja kaipaamme. Huonoina aikoina ihmisyyden kautta eläminen on raskasta, sillä silloin tuntuu ettei ulospääsyä ole.

Mutta ihmisyyden kuoren alta löydät valon, joka johdattaa sinut oikealle tielle. Kun rohkenet ryhtyä uskomaan ja tutkimaan sisintäsi, alat kokea yhä enemmän vetoa kohti valo-olevaisuuttasi. Jos tunnet tuon valon kutsun, vastaa siihen. Meidän on tarkoitus herätä, yksi sielu kerrallaan.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.