Ankkuroituminen korkeammalle tietoisuuden tasolle

Jos olet saanut kokea korkeamman ulottuvuuden, muistat varmasti ensimmäisen kerran, kun se tapahtui.

Se rakkauden, ymmärryksen, tyyneyden, lempeyden, hyväksynnän ja hyvänolon tunne oli jotakin, mitä et ennen ollut kokenut. Se kumpusi paikasta, joka ei ollut riippuvainen sun mielestä tai ympäristöstä, se tuli jostakin syvältä sun sisältä, mutta kuitenkin oli yhteydessä jonnekin toisaallekin, jonnekin tämän maailman taakse. Se oli jotakin sellaista jonka, vaikka et ollut ennen kokenut, koit kuitenkin tutuksi ja hyvin luonnolliseksi.

Lilluit siellä autuaasti ja halusit halata koko maailmaa ja sun olemus pursusi rakkautta ja valtavaa myötätuntoa, koska näit yhtäkkiä kaiken paljon suuremmasta mittakaavasta.

Kunnes yhtäkkiä – humps, tipahdit takaisin. Aivan kuin sun pään yläpuolelta olisi suljettu jokin valoputki, kirkkaus ja olisit takasin keinotekoisten valojen alla suljettuna tiiviimpään ympäristöön. Et tiennyt mistä tipahdit ja miksi. Et välttämättä aluksi ymmärtänyt mitä olit kokenut ollessasi tuossa bliss-tilassa, mutta sen tiesit, että se tuntui niin upealta, oikealta ja luonnolliselta, että halusit sinne takaisin.

Se oli kokemus, jossa ensimmäisen kerran koit ns. 5D-tietoisuuden.

Ja siitä alkaen jotakin sellaista, jonka olemassaolosta et aiemmin tiennyt, alkaa virrata suhun. Alat tunnustella miten pystyisit kokemaan sen tunteen uudelleen. Oot todennäköisesti ennen sitä alkanut jo tuntea vetoa ihmisiin, jotka puhuvat ja kirjoittavat aiheesta. Alat imeä tietoa kuin sieni, koska huomaat, että näissä ihmisissä ja heidän sanoissaan on samaa korkeaa värähtelyä. Sä alat tunnistaa ympärilläsi värähtelyjä, koska sun sisällä avautunut tila on kuin karttana sille. 

Ja upeinta on, että yhtäkkiä sä saat selville, että SÄ ET OLE AINUT. Että et olekaan keksinyt tätä vaan toiset kokevat ihan samoja asioita ja te puhutte samoista asioista vaikka ette pysty toisille niitä näyttämään. Se on niin kiehtovaa.
Kun alkaa siirtyä 3D:stä kohti 5D:tä, se on prosessi, joka ei tapahdu yhdessä yössä. 5D:hen juurrutaan ”porras portaalta” tiukemmin. Alkuun siellä vain kävästään mutta vaikka sieltä tullaan pois, reitti sinne on avattu ja sitä ei enää suljeta. 5D:ssä mennään sielu edellä ja ego on ainoastaan työkalua toimia fyysisyydessä. 
Ja sitä sä seilatessasi 3D ja 5D välillä teet – siirryt egotietoisuudesta sielutietoisuuteen. Ja siinä menee aikaa tasan niin kauan kuin on tarkoitus. Yleisesti voi sanoa, että kyse on vuosien, usein elämienkin prosessista, mutta ei suinkaan aina. Toisille herääminen ja siirtyminen voi tapahtua hyvin nopeallakin aikataululla, varsinkin nyt, kun tahti on kiihtynyt esimerkiksi kymmenen vuoden takaisesta.
Mä heräsin 2012 ja seilasin 3D ja 5D väliä useamman vuoden tasaisesti. Muutamia vuosia sitten huomasin, että oon juurtunut 5D:hen niin vahvasti, että se on mun home base niin, että saatoin hetkellisesti humpsahtaa 3D:hen, mutta sekään ei ollut samanlaista kuin ennen. Viime vuoden lopulla siirryin toiminaan 5D:stä käsin. Sinne mut juurrutti kundaliiniaktivaatio ja kundaliinitietoisuuteen siirtyminen.
Kun yhteys avataan, se ei enää lopullisesti sulkeudu. Aluksi palaaminen 3D:hen voi olla pitkäaikaista ja totaalista, mutta jos olet saanut kokea 5D:n värähtelyt, ne jäävät suhun kyllä, yhteys on auki, koska sä tiedät siitä alkaen mitä kohden kulkea, mitä tavoitella, millaiseen energiaan virittäytyä. Siitä alkaen tiedät jonkin sellaisen olemassaolosta, josta kaikki ei tiedä. 
Jos huomaat seilaavasi, eli olet jo useampaan otteeseen vaihdellut ulottuvuuksia, voit olla varma, ettei 5D sun osalta enää katoa. Mitä enemmän seilaat, sitä enemmän alat oppia. Jossain vaiheessa huomaat, ettei 3D:hen palaaminen ei ole enää samanlaista, koska 5D värähtely on mukana sussa niin vahvasti. Alat ymmärtää ja hyväksyä 3D:ssä olemisen merkityksen prosessissa ja kasvussasi ja luottaa siihen, että palaat takaisin kotiin kyllä. Alkuun kaikki pienet vastoinkäymiset heijaa sut pois 5D:stä. Sitten sä alat näkemään kaavan. 
Ja alat oppia, että kaikki ei värähtele samaa. Huomaat kuinka jotkut ihmiset ja paikat värähtelevät laajemmin kuin toiset. Siksi sä heräämiprosessissa alat janota olla luonnossa ja ylipäätään tunnet kutsun kaikkea luonnosta tulevaa kohtaan, koska luonto nimensä mukaisesti luonnostaan värähtelee korkealta.
Tämä on siis prosessi, jossa ankkuroit itseäsi vahvemmin 5D:hen. 
Jossain vaiheessa voit huomata, että vaaka on kääntynyt niin päin, että 5D on sun kotipaikka ja pystyt sieltä käsin navigoimaan 3D:ssä. 
Jaan paljon sisältöä Ilon voiman -somesivuilla ♡ Instagram ja Facebook Ilon voima.
Nettisivuni löytyvät osoitteesta ilonvoima.net 
———————————
LISÄÄ SAMASTA AIHEESTA LÖYDÄT ESIMERKIKSI
TÄSTÄ POSTAUKSESTANI:

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.