Rakkauskirjeeni sinulle

Haluan sanoa tämän juuri sinulle:

Uskalla tehdä ne muutokset elämässäsi, jotka tunnet siellä sisälläsi.
Odota oikeaa hetkeä, mutta älä kuitenkaan liian kauan.
Vietä sinun päivät niin, että nautit niistä, mitä ikinä se tarkoittaakin kohdallasi.

Tee arjesta sellaista, ettet ihan malttaisi mennä nukkumaan, mutta menet kuitenkin koska, no nukkuminen on mahtavaa, mutta myös siksi, että pääset aamulla taas uuden päivän kimppuun.

Aina kaiken ei tarvi maistua niin makoisalta, meillä kaikilla on arjessa hetkemme kun ei tiedä itkeä vai nauraa, mutta kyllä arjen kuuluu olla pääosin hitsin hyvää, syvää, antoisaa, hauskaa, herkullista. Ja siihen päällä vielä ne elämän kohokohdat kirsikkana niin ahh.
Koska tämä on ihan mieletön tilaisuus, olla täällä! Tämä on sinun leikkikenttä, tee ihmeessä siitä juuri omanlaisesi. Älä elä muiden normien mukaan, vaan luo elämästäsi oman näköinen.

Ethän siis anna päivien valua sormien läpi ilman, että nautit niistä. Elämän ei oikeasti ole tarkoitus olla suorittamista, selviytymistä, tienaamista, oravanpyörää, velvollisuuksia, askareita. Toki elämässä on asioita, joita täytyy tehdä, mutta ne asiat, jotka sellaisiksi määrittelet, sujuu helposti, kun teet elämästäsi omasi.

Uskalla haastaa itseäsi, älä mene siitä mistä aita on matalin, ellet sitten nauti siitä, sitte tee niin.
Uskalla myös luottaa elämään, siihen, että voit ottaa riskejä, eikä mitään pahaa tapahdu. Koska mitään pahaa ei tapahdu. Kaikki mitä täällä koetaan, on meidän sielumme korkeimmaksi parhaaksi, ja sitten palataan kotiin.

Anna itsellesi vapautus toisten murheista. Jokaisella meistä on oma polkunsa kuljettavana ja kukaan ei voi kulkea toisen polkua hänen puolestaan. Huolienergian lähettäminen toiselle ei palvele häntä, parhaiten tuet rakkaitasi ajattelemalla heitä ja heidän polkuaan rakkaudella.

Maailman murheet eivät poistu murehtimalla, mutta tiedätkö mitä? Rakkaudella ja valolla ne oikeasti voivat poistua. Tuo energia on niin voimakas, että sillä muutetaan maailmaa. Joten parasta mitä voit tehdä niin itsellesi kuin toisillekin, on olla paras versio itsestäsi, onnellinen ja tyydytetty.

Minun yksi lempilauseista on se, jossa kerrotaan, että on kaksi tapaa elää elämää, aivan kuin mikään ei olisi ihmeellistä tai aivan kuin kaikki olisi ihmeellistä. Ja voin kertoa, että tuo pitää 110 paikkansa. Sinua ympäröi ihmeet jatkuvasti ja kun alat ne huomaamaan, ellet jo ole, huokaiset takuulla päivittäin woah.

Pidä huoli siitä, että satavuotiaana sinun ei tarvitse jossitella tai harmitella, ettet uskaltanut, nauttinut, elänyt. Ja se hoituu niin, että tarkastelet elämääsi tänään. Mitä muuttaisit, jos nyt olisi viimeinen mahdollisuus?

Nyt on sinun aika, olet täällä NYT ja se on aivan mieletön lahja. Joten anna tuolle lahjalle sen arvoisensa arvostus +luomalla elämästäsi juuri itsesi näköinen.

 

Lisää kirjoittajalta Ilon voima/Tiia Jokisalo

Masennus porttina henkiseen heräämiseen

Kirjoitan hyvin valoisista ja kauniista asioista. Pulppuan syvää iloa ja kiitollisuutta elämää...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.