Rakkauskirjeeni sinulle

Uskalla tehdä ne muutokset elämässäsi, jotka tunnet siellä sisälläsi.
Odota oikeaa hetkeä, mutta älä kuitenkaan liian kauan.
Vietä päiväsi niin, että nautit niistä, mitä ikinä se tarkoittaakin kohdallasi.

Tee arjesta sellaista, ettet ihan malttaisi mennä nukkumaan, mutta menet kuitenkin koska, no nukkuminen on mahtavaa, mutta myös siksi, että pääset aamulla taas uuden päivän kimppuun.

Aina kaiken ei tarvi maistua niin makoisalta, meillä kaikilla on arjessa hetkemme kun ei tiedä itkeä vai nauraa, mutta kyllä arjen kuuluu olla pääosin  hyvää, syvää, antoisaa, hauskaa, herkullista. Ja siihen päällä vielä ne elämän kohokohdat kirsikkana.
Koska tämä on ihan mieletön tilaisuus, olla täällä. Tämä on sinun leikkikenttä, tee ihmeessä siitä juuri omanlaisesi. Älä elä muiden normien mukaan, vaan luo elämästäsi oman näköinen.

Elämän ei oikeasti ole tarkoitus olla suorittamista, selviytymistä, tienaamista, oravanpyörää, velvollisuuksia, askareita. Toki elämässä on asioita, joita täytyy tehdä, mutta ne asiat, jotka sellaisiksi määrittelet, sujuu helposti, kun teet elämästäsi omasi.

Uskalla haastaa itseäsi, älä mene siitä mistä aita on matalin, ellet sitten nauti siitä, sitte tee niin.
Uskalla myös luottaa elämään, siihen, että voit ottaa riskejä, eikä mitään pahaa tapahdu. Koska mitään pahaa ei tapahdu. Kaikki mitä täällä koetaan, on meidän sielumme korkeimmaksi parhaaksi, ja sitten palataan kotiin.

Anna itsellesi vapautus toisten murheista. Jokaisella meistä on oma polkunsa kuljettavana ja kukaan ei voi kulkea toisen polkua hänen puolestaan. Huolienergian lähettäminen toiselle ei palvele häntä, parhaiten tuet rakkaitasi ajattelemalla heitä ja heidän polkuaan rakkaudella.

Maailman murheet eivät poistu murehtimalla, mutta Rakkaudella ja valolla ne oikeasti voivat hälvetä. Tuo energia on niin voimakas, että sillä muutetaan maailmaa. Joten parasta mitä voit tehdä niin itsellesi kuin toisillekin, on olla paras versio itsestäsi, onnellinen ja tyydytetty.

Klassikko ”on kaksi tapaa elää elämää, aivan kuin mikään ei olisi ihmeellistä tai aivan kuin kaikki olisi ihmeellistä” pitää paikkansa. Sinua ympäröi ihmeet jatkuvasti ja kun alat ne huomaamaan, ellet jo ole, huokaiset takuulla päivittäin woah.

Pidä huoli siitä, että satavuotiaana sinun ei tarvitse jossitella tai harmitella, ettet uskaltanut, nauttinut, elänyt. Ja se hoituu niin, että tarkastelet elämääsi tänään. Mitä muuttaisit, jos nyt olisi viimeinen mahdollisuus?

Nyt on sinun aika, koska olet täällä NYT.

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.