Maskuliininen vs feminiininen orgasmi. Kumman haluat?

Siitä on jo monta vuotta, kun tajusin tämän. Tajusin sen usealla eri elämän alueella. Tajusin sen yrittäessäni olla omilla mittareillani täydellinen kirjailija. Tajusin sen äitinä, yrittäessäni olla täydellinen äiti. Tajusin sen vaimona, yrittäessäni olla täydellinen vaimo.

Tajusin, että en vain jaksa olla kaikkea tätä. 

Sitten tajusin, että se juttu onkin se, että minun ei tarvitse jaksaa. Tajusin, että mitä enemmän yritän olla jotain, sitä kauemmas menee se elämä, mitä haluan elää. Löysin irtipäästämisen ja antautumisen voiman.

Löysin feminiinisen voimani äärelle.

Löysin tämän UUDEN VOIMAN arjessa viettäessäni päiviä lapseni kanssa. Tajusin sen makuuhuoneessa nauttiessani seksistä silloisen mieheni kanssa. Tajusin sen, että täysin päinvastainen – mitä olin elämässäni opetellut ja oppinut saavuttamaan – onkin totta juuri nyt!

Kun laitoin elämässäni etusijalle oman nautinnon, rentouden, antautumisen ja leppoisen olemisen – kaikki alkoi mennä parempaan suuntaan – ihan koko elämä!

Sillä olethan kuullut: kun äiti voi hyvin, koko perhe voi hyvin.

Viime vuodet olen tutkinut erityisesti feminiinistä seksuaalisuutta ja siinä voimaantumista. Uskon täysin, että se, miten nautimme omasta seksuaalisuudestamme, heijastuu täysin myös koko muuhun elämään ja parisuhteeseen, jos olemme sellaisessa.

Jos nainen ei voi kokea säännöllisesti olevansa nainen ja harjoittaa olemista, jossa hänen ei tarvitse olla kontrollissa vaan voi täysin päästää irti ja nauttia – hän yksinkertaisesti saattaa olla hieman kireä…

Kohdalleni osui tämä mieletön Bez Stone:n video, TedTalk naisen ja miehen orgasmeista. Katso se, kun olet lukenut tämän tekstini ja kerro, mitä ajatuksia se sinussa herätti. Halusin tiivistää videosta muutaman pointin tähän alle.

Maskuliininen orgasmi:

”You make it happen”  – Sinä teet sen

  • Ennalta-arvattava
  • Lineaarinen
  • Esiintyy yleensä kirjoissa ja leffoissa
  • Tulee tekemällä, hallitsemalla, ”ottamalla se, mitä haluaa”
  • Kliimaksi / orgasmi tarkoittaa menestystä / onnistumista seksissä

 

Feminiininen orgasmi:

”It makes you happen” –  Se tekee sinut

  • Ei ennalta-arvattua kaavaa
  • Voi alkaa nopeasti, sitten laskea, taas nousta…voi sisältää naurua, itkua, puhumista…tunteita
  • Tulee irtipäästämisen kautta
  • Ei tapahdu yrittämisen, paineen, kontrollin, jännityksen alla
  • Kliimaksi ei tarkoita itse orgasmia vaan irtipäästämisen ja antautumisen tunnetta juuri tässä ja nyt (ei ”sitten kun”)

Oman kokemuksen kautta sanon, että mitä enemmän nainen pystyy olemaan tilassa, jossa unohtaa kaiken muun, on läsnä omassa kehossaan ja aistillisuudessaan tässä ja nyt, niin siitä tulee todellisempi nautinto.

Olen itse aiemmin harjoittanut vuosikaudet maskuliinista tapaa elää ja olla ja kokenut kerta kerran jälkeen, että se todellakin jättää olon tyhjäksi. Se on sitä, että saat hetkellistä mielihyvää, hetkellisen nautinnon ja ehkä näennäisen onnistumisen, mutta et ole kokonaisvaltaisesti ”täynnä”.

Kun alamme omistaa ja kehollistaa kypsää feminiinistä energiaa itsessämme, alamme arvostaa myös luonnollista rytmiämme, luonnollista tahtiamme ja todellisia tarpeitamme myös seksuaalisuudessa.

Tällöin olemme vahvemmin kehossamme. Alamme aistia todella herkästi, jos tahti on liian nopea ja ajautuu salakavalasti vanhoihin ohjelmointeihin ja suoritukseen. Lähtevät nämä ohjelmoinnit sitten itsestämme tai kumppanistamme.

Miten oppia antautumaan ja nauttimaan kokonaisvaltaisesti?

Se ei ole ehkä aluksi helppoa – ainakaan, jos on ollut taipumusta kontrollointiin. Mutta tärkeintä on pienikin kehitys. Aluksi pieni hetki, jossa huomaa olevansa irti ajatuksista ja mielikuvista; siitä, miten tämän nyt pitäisi mennä, irti ajasta ja odotuksista. Nämä hetket tulevat kasvamaan harjoittelun kautta. Silti koet todennäköisesti edelleen paljon ”epäonnistumisia”, sillä mieleesi on istutettu se, että seksi on onnistunutta vain, jos tulee kliimaksi tai että sen pitää mennä jonkun tietyn kaavan mukaan.

Feminiininen tapa elää on hyväksyä ja antautua sille, mitä juuri nyt on ja päästää irti, miten asioiden pitäisi mennä.

Nainen on tunteva, syklinen, ennalta-arvaamaton olento, ja kehomme kaipaa ja tarvitsee eri asioita eri päivinä. Esimerkiksi seksuaalinen halukkuus ja orgasmiherkkyys vaihtelee kierron eri vaiheissa.

Seksuaalisuus on myös alue, jossa olemme haavoittuvaisillamme, kun annamme itsemme olla täysin aitoja ja paljaita omien tarpeiden kanssa. Joskus on tarve purkaa tunteita ennen kuin pystyy avautumaan enemmän. Tämä on täysin ok. On oikeastaan absurdia ajatella, että pystymme hetkessä avautumaan ja vapautumaan seksuaalisesti, jos olemme olleet paljon maskuliinisella puolella.

On tärkeä oppia tunnistamaan oma energia ja ruokkimaan toimintoja ja elämää, jossa voimme elää kokonaisena. Koen, että naisen tulee oppia itse palauttamaan itsensä, ei odottaa, että jokin ulkopuolelta tekee sen. Toki kumppanit ja ihmissuhteet voivat olla tukena, mutta me itse olemme vastuussa siitä, missä tilassa kehomme on.

Kun kypsä maskuliinienergia syntyy naisessa

Kun puhun tässä kirjoituksessa maskuliinisuudesta tarkoitan lähinnä maskuliinisuutta, joka lähtee pohja-ajatuksesta, että emme ole riittäviä ja kokonaisia. Tässä ns. toksisessa maskuliinisuudessa, hylkäämme terveen feminiinin, yhteyden tunteisiin ja kehoomme ja suoritamme jotain, mitä olemme oppineet.

Kun feminiinipuoli meissä on tarpeeksi vahva, alamme ilmentämään myös seksuaalisuudessa (kumppanin kanssa tai itse) tervettä ja kypsää maskuliinipuoltamme. Näin feminiini- ja maskuliiniroolit tavallaan häviävät ja sulamme ykseyteen. Voimme tilanteen mukaan välillä antautua ja välillä olla ohjaksissa.

Vaikka ”olisimme ohjaksissa”, emme silti kadota antautumisen kokemista ja feminiinisyyttämme. Olemme läsnä kehossamme ja aisteissamme.

Kun ilmennämme terveesti koko olemustamme, voimme ilmentää mitä vain puoliamme: herkkiä, villejä, lempeitä, rajuja…löydämme pyhyyden tästä hetkestä, ja ainutlaatuisesta yhteydestä itseemme ja toiseen.

Ja tämä teksti koskee myös miehiä, sillä miehessäkin oleva feminiinienergia kaipaa antautumista ja irtipääsyä toksisista, vanhentuneista, todella aikansa eläneistä ohjelmoinneista.

Yksi tärkeä merkki siitä, että alat omistaa oman seksuaalivoimasi on se, että et enää hyväksy huonoja kumppaneita tai hyväksy vähänkään huonoa yhteyttä ja seksiä! 

Omalla kohdallani olen huomannut, että jos mies ei ole seksissä yhteydessä omaan pyhään feminiinisyyteensä, joudun sanomaan ei. Siksi niin älyttömän tärkeää, että myös miehet herättelevät oman femiininsä esiin!

(Kirjoitin tämän tekstin alunperin vuonna 2018, mutta olen päivittänyt sitä nyt, etenkin tuon loppuosion)


Millainen seksuaalisuus ravitsee sinua syvätasolta?

Miltä tuntuisi antautua täysin omalle luonnolliselle rytmille ja nautinnolle?

Miltä tuntuisi, kun uskaltaisit vastaanottaa parasta mahdollista?


Liity mukaan maksuttomaan webinaariini 7.11. klo 19-20.15, jossa kerron 10 kohtaa, jotka sisäistämällä pääset omaan seksuaalivoimaasi!

Liity mukaan tästä!

Tutustu nettisivuihini ja valmennuksiini tästä

Rakkautta ja nautintoa päivääsi!
– Heidi
Kuvat: Joni Mäkinen @gerashmush 

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.