Kehoa ja seksuaalisuutta avaavat hoitomuodot – oma kokemus Janitan de-armouring -hoidosta

Kun haluat purkaa tunnelukkoja ja päästä parempaan yhteyteen kehosi kanssa, suosittelen omien harjoitusten (nautintoharjoitukset + tunteiden kanssa työskentely itsenäisesti tai valmentajan kanssa) lisäksi ehdottomasti myös kehollisia hoitomuotoja.

Kun löydät itsellesi resonoivan hoitajan, jonka kanssa luot hyvän luottamuksen ja yhteyden, voi kehosi rentoutua ja saat avattua panssareita ja suojakuoria, joita et enää tarvitse. Täten energiaa vapautuu nautintoon ja pääset vahvemmin omaan elämänvoimaasi!

Olen käynyt vuosien varrella useaan kertaan de-armouring – hoidoissa. Osassa niistä on käsitelty intiimialueita, osassa taas muuta kehoa. Jokainen hoitaja ja hoito on erilainen ja myös se paikka, missä itse olet hoitoa tehdessä.

Edellisestä hoidostani oli jo hetki ja nyt minua kutsui jokin kehoa avaava hoito. Olin tutustunut Janitaan jo vuosi sitten ja hänestä tuli hyvä intuitio hoidon suhteen. Vaistoni ei ollut väärässä vaan sain hänen tuellaan upean hoitokokemuksen ja pääsin itsessäni taas syvemmälle, kuin aikaisemmin. Oli jotenkin merkityksellistä, että hoito oli myös juuri ennen tantrisia festareita, jonne olin menossa, koska siellä pääsin ihan uuteen paikkaan itsessäni.

Näin se elämä aukenee, sisältä ulos.

Olen jo pitkään tiedostanut, että omat tunnelukot ja pelot ovat keskittyneet pallean ja solar plexuksen alueelle. Lantio ja vaginan alue on sen sijaan tuntunut jo pitkään aika avoimelta. Teen ajoittain itselleni de-armouring tyyppistä hierontaa eri kohtiin. Tunnen kehostani herkät kohdat ja näitä hieromalla, sekä lempeästi että tarpeen mukaan hyvinkin voimakkaasti painamalla, saan vapautettua yleensä surua, joka tuntuu olevan peräisin jostain kaukaa aikojen takaa.

Janitan sivuilta tummennetut kohdat:

Janitan tekemässä de-armouring -hoidossa edetään hitaasti ja lempeästi purkaen faskiasta ns. kehon panssareita. Kehon panssaria voivat olla esimerkiksi tunnejumit, traumaattiset kokemukset, seksuaaliset haasteet tai vain yleinen jännitystila. Koska hoidon eteneminen on hidasta, kerralla hoidetaan vain osa kehoa. Kehon panssari voi ilmetä kovettumina, jännityksenä, kipuna ja tunnottomuutena.

Omalla kohdalla Janita pääsi kehossani vatsan alueella kohtaan, jota en itse ole aiemmin löytänyt. Hänen tuellaan (ohjasin myös itse hoitoa) pääsin löytämään uuden kerroksen surua joka sai nyt vapautua. Tässä oli olennaista riittävä aika ja turvan tunne. Surua vapautui myös muista kohdista ja hoidon jälkeen olo oli hyvin puhdistunut.

Koen, että on myös tärkeä tulla näkyväksi omien tunteiden kanssa yhteydessä toisen kanssa. Tämä luo hermostoosi turvaa olla läsnä syvemmässä intiimiyydessä myös esim. kumppanin kanssa.

Osan de-armouring hoidosta voi tehdä tarvittaessa genitaalialueelle. Genitaalialueen jännitykset vaikuttavat kokonaishyvinvointiimme. Lantion alueen jännitykset, kipeät tunnemuistot, häpeä ja epäonnistumisen kokemukset voidaan vapauttaa hoitamalla niin ulkoisesti kuin sisäisesti.

Vapauttamalla kireyksiä voimme lisätä elämäniloa, seksuaalista nautintoa ja sitä myötä itsevarmuutta toimia elämässämme haluamallamme tavalla. Hoito voi vaikuttaa lisäten tuntoherkkyyttä tunnottomissa kohdissa, palauttaa emättimen luonnollista kosteutta, helpottaa yhdyntäkipua, traumojen purkamiseen, orgasmin saamiskykyyn, laatuun ja kestoon.

Esimerkkejä hoidettavista alueista

– niska, rintakehä, vatsa ja genitaalit
– pohkeet, reidet ja selkä
– niska, rintakehä, purentalihakset

Hoito kestää 2 tuntia ja se sisältää alkukeskustelun.
Vähävaraiset huomioitu alennetulla hinnalla.

Jos olet kiinnostunut hoidosta, suosittelen lämpimästi Janitan hoitoja. Janita toimii Tampereen alueella. Koodilla: naiseudenvoima saat 10% alennuksen.

Kirjoitus tehty yhteistyössä!

Janitan nettisivut

Janitan ig

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.