Henkisyys on seksikästä

Henkisyys on seksikkäintä, mitä tiedän. Lause, jota välttämättä ei (vielä) kuule niin usein.

Kun tietoisuus avautuu, samalla usein kokee seksuaalienergian eri tavoin kuin aiemmin. Tai ylipäätään havaitsee sen olemassaolon, välttämättä kun koko asiaa ei ole aiemmin tullut ajatelleeksi ja tunnustelleeksi.

Samalla alkaa huomata, kuinka seksuaalienergia on mukana niin monessa asiassa.  Kun katselee aaltojen pauhua ja tuuli sotkee hiuksia. Se on läsnä, kun sydän jyskyttää rinnasta juoksulenkillä tai kun hikinoro valuu alas selkää pitkin saunassa. Kun syö, juo, nauraa, itkee, liikkuu. Se on katseessa, kehon liikkeissä, hymyssä. Se on sateessa, se on maassa, se on puiden lehdissä, se on auringon lämmössä, se on kalliossa. Se on jalkojen alla ja pään päällä. Sisällä ja ulkona. Se on pirskahtelevaa ja kutkuttavaa.

Se ilmenee ilon, hassuttelun ja pehmeyden kautta. Se virtaa kaikessa ja saa olon tuntumaan siltä kuin rakastelisi maailmankaikkeuden kanssa, sillä yhtäkkiä sitä ymmärtää, että meillä on mahdollisuus ilmentää tuota järisyttävän upeaa ja kaiken kattavaa energiaa kehomme kautta.

Seksuaalienergia on elämänenergiaa. Vahvimmin se virtaa silloin, kun on riemukas, voimakas, leikkisä, luottavainen olo. Surun hetkellä tai ihmisen ollessa väsyneenä, voipuneena tai heikkona, tuo energia ei ole virtaa. Eikä sen aina kuulukaan, sillä se on energiaa, jossa on hyvin korkea elämänvoima.

Se ei ole siis sama asia kuin seksi, vaikka seksi tavalla tai toisella sen kauniimpia ilmaisumuotoja onkin.  Eikä sillä ole tekemistä senkään kanssa miltä joku näyttää, mitä hän osaa tai miten suoriutuu.

Yleensä mitä vahvemmin olemme itsessämme ja voimassamme, sitä vahvemmin se virtaa. Ja jos jostain syystä kiellämme seksuaalisuuden itsessämme, tukahdutamme muutakin kuin vain näennäisen.

Seksuaalisuus on syvältä kumpuavaa voimaa, ja ääretöntä ihailua elämää kohtaan, ja voimme parhaiten, kun se saa virrata meissä sillä voimalla, kun sen on tarkoituskin. Aina se tosin ei suinkaan virtaa esteettä ja seksuaalienergian tunnistamisen jälkeen sen parissa voi ja saakin tehdä tutkimusmatkaa itseensä ja myös toiseen. Moni solmu elämässä aukeaa toisaallakin silloin, kun pystyy vapauttamaan oman seksuaalienergiansa.

 

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.