Feminiinin kyltymätön nälkä

Feminiini on kyltymätön.
Se haluaa aina lisää. Sen ydin on janota täyttymystä.
Ja siksi feminiinin on antauduttava sille tosiasialle, että tietyllä tapaa se tulee aina janoamaan.

Kun on jatkuvan halun kanssa tasapainossa, nauttii sen tuomasta elämänjanosta, toimii se katalysaattorina luoda ja seikkailla elämän kudelmassa.

Ongelmia se tuo, kun nainen janoaa yhtä tahoa, esimerkiksi ihmissuhteessa, täyttämään kyltymättömyyden. Tasapainoinen maskuliini, kumppani joka on voimassaan,pääsee lähelle, mutta yksin ei hänkään perille.

Feminiinin nälkä on niin pohjaton, että sen voi täyttää vain elämä itse. Ja elämälle feminiinin on antauduttava, annettava lupa, noustava kyytiin. Se tapahtuu antamalla itselleen rakkautta yltäkylläisesti. Ympäröimällä itsensä kauneudella.

Sukeltamalla elämän intohimoihin missä muodossa ne parhaiten palvelevatkin, oli kyse musiikista, taiteesta, luomisesta, tanssista, mistä tahansa, joka saa elämänenergian virtaamaan.

Feminiini haluaa upottaa sormensa hunajaiseen nektariin, nuolla ne puhtaaksi ja tehdä saman uudelleen. Se haluaa tanssia tulen äärellä rummun tahtiin paljain jaloin helmojen tahraantuessa mutaan, hikisenä ja hengästyneenä. Se haluaa liikuttaa kehoaan kunnes sydän hakkaa ja hiukset liimaantuvat ihoon. Kipinöiden kieppuessa yötaivaalle pyörii femiini samaan tapaan kehossa, piirtäen ääriviivoillaan ilmaan, tanssien taivaalle, kadoten tähtiin.

Se haluaa avautua ja tulla otetuksi, se haluaa elämän työntyvän niin syvälle sen sisään, että se viimeinkin tuntisi olevansa täysi. Se on tarkoitettu olemaan kypsä, tulla täytetyksi ja sen jälkeen ravita itsestään. Näin luonto ilmentää feminiiniä, nainen ottaa sisäänsä uuden elämän alun, kasvattaa sen kehonsa suojissa ja
ravitsee yltäkylläisesti.

Feminiini haluaa saada, jotta se voi antaa. Ja se kokee kuihtuvansa, jos se ei saa. Se raivoaa alkukantaisella voimallaan sitä autiomaata, joka sen eteen levittyy, jos se kokee jäävänsä paitsi. Tyhjyys kuihduttaa feminiinin, syö kuin ruoste sen mehukkuutta.

Ja feminiini haluaa täysillä sen, mikä sille annetaan.
Se ei siedä puolittaista läsnäoloa, haalea se saa sen huutavan sisimmän särkemään tyhjyyttä.

Siksi intohimoinen läsnäolo ja tekeminen on niin tärkeää.

Kaikki tai ei mitään, täysillä tai ei ollenkaan, syvälle, syvemmälle, pohjaan saakka, perille.
Kyllä kiitos ja lisää.

Feminiini on kyltymätön.
Se haluaa aina lisää. Sen ydin on janota täyttymystä.

Jaan paljon sisältöä Ilon voiman -somesivuilla ♡ Instagram ja Facebook Ilon voima.

Naiseuden ydin on antautumisessa

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.