Naiseuden ydin on antautumisessa

Meissä naisissa asuu syvä toive ja halu antautua kokonaan. Me puhkeamme kukkaan antautumisesta, me nousemme, sytymme, synnymme uudelleen, palaamme itseemme antautumisen kautta.

Antautuminen on piirretty meihin, kirjailtu ihoomme, upotettu sisimpäämme. Kun nainen on voimassaan, se on antautumista. Nainen on antautuessaan kuin aallot, kuin kaunein musiikki, kuin tähtitaivas ja sinfonia. Järisyttävää alkuvoimaa.

Valitettavasti moni nainen elää osittain ilman täydellisen antautumisen kokemusta, sillä antautuminen on matka, joka pitää valita. Matka, jossa pitää kohdata itsensä, linjata sisin ja ulkoinen samalle janalle, eli elää kuten sydän sanoo. Tähdellistä on myös se, että pitää myös rohjeta uskoa ansaitsevansa antautumisen kokemuksen – tietää olevansa rakkauden, luottamuksen ja kunnioituksen arvoinen. Mutta se on täysin mahdollista ja tavoitettavissa, jos sen kutsun tuntee. Antautuminen tapahtuu aina oman sisimmän kautta, antautuminen tulee, jos sille on valmis ja sille antaa luvan. 

Kun nainen antautuu elämälle, antautuu hän myös kumppanilleen. Ja kun hän antautuu kumppanille, antautuu hän myös elämälle. Mutta hän ei antaudu kenelle tahansa. Hänen syvintä sisintään ei kuka tahansa saa nähdä. Päinvastoin, hän on äärimmäisen tarkka siitä, kenelle itsensä kokonaan antaa.

Itse asiassa todennäköistä on, että ei ole montaa kumppania naisen elämässä, jos yhtään, jolle tämä olisi antanut itsensä täysin. Hän voi antaa osan, paljon, melkein kaikenkin, mutta hän silti saattaa suojella syvintä osaa itsessään miltei kaikilta. Ajan myötä nainen saattaa tulla miltei mestariksi pitämään itsensä itsellään.

Hänelle on myös luontaista siirtää huomio toisiin ja unohtaa itsensä. Ja silloin antautuminen on kaikkea muuta kuin läsnä, sillä antautuminen vaatii vastaanottamista ja irrottamista ohjaksista.

Mitä enemmän kumppani on aidosti läsnä naiselle rakkauden, luottamuksen, kommunikaation, kunnioituksen, ihailun ja tilan pitämisen muodoissa, sitä syvemmin nainen antautuu. Mutta jos nainen kokee jotakin, joka rikkoo luottamuksen, hän sulkeutuu. Jos kumppani tekee jotakin, joka ei ole linjassa naisen syvimmän totuuden kanssa ilman, että asia selvitetään, nainen sulkeutuu aina hiukan enemmän.

Ja tämä on vuosien aikana kuin jonkinlainen herkkä tanssi, jota naisen sisin myötäilee. Aueten tai sulkeutuen. Ne asiat, joita ei ole nostettu pöydälle, joista ei ole keskusteltu, sanat ja teot, joiden kohdalla nainen tuntee, ettei hänen sisäntään ole kunnioitettu rehellisyydellä, seisovat täydellisen antautumisen edessä.

Mutta kun nainen kokee olonsa turvatuksi, sen huomaa. Hän virrattaa sisimmästään kaiken sen upeuden, mitä naiseus on. Mutta ei takertumisen kautta, vaan täydestä jumalatarvoimastaan, luottaen, ihaillen, kunnioittaen, kannustaen, hoivaten, haluten, rakastaen. Avautuminen tuo naisen täyteen voimaansa ja siitä syystä takertumiselle ei ole tarvetta, hän on kotona itsessään.

Nainen, joka on kokonaan elämälle antautunut, on uskomaton luomus. Se heijastuu kaikkeen, mitä hän tekee myös suhteen ulkopuolella. Antautunut nainen on luonnonvoima. Ja kumppanille, joka saa kokea antautuneen naisen voiman, ei taatusti ole toista yhtä järisyttävää kokemusta.

Antautumisen kautta niin paljon tapahtuu. Naisesta tulee pehmeä, kepeä, hellä, syvä, iloinen, mehukas. Jonkinlainen kireys katoaa, ja se, minkä me liitämme naiseuteen, nousee pintaan kukkealla tavalla. Silmissä kipinöi kirkkaammin, tuli roihuaa villimmin, lempeys keinahtelee lanteilla pehmeämmin. Hän on elämälleen läsnä kaikin tavoin enemmän.

Naiseuden syvin ydin on antautumisessa. Siinä on jotain hyvin vahvaa ja pehmeää, voimakasta ja haurasta samaan aikaan, aivan kuten naiseudessakin.

Look at her sway between softness and strenght.

She`s so fragile yet in her power.

Look at her dance to the rhythm of this sweet sweet life

She has surrendered. She has returned home to herself.

-ILON VOIMA-

 

Jaan paljon sisältöä Ilon voiman -somesivuilla ♡

Seuraa Ilon voimaa Instagramissa.

Seuraa Ilon voimaa Facebookissa.

Miehen kanssa ei tarvitse leikkiä poikien leikkejä

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.