Nautintoharjoitus on naisen tärkein henkinen harjoitus

Napsautan saunan päälle. On vielä muutama tunti, kun lapset tulevat koulusta.

Tänään ei ole erityisempiä töitä tehtävänä. Kehoni haluaa…mmmm rentoutua. Syvästi. Ja tiedän jo reitin, miten se tapahtuu.

Valmistelen yoni-kiven ja öljyn. Napsautan nautintoharjoituksen audion päälle ja alan kosketella itseäni. Hitaasti. Koko kehosta. Ensin vain käsillä, sitten öljytyillä käsillä. Koskettelen kasvojani. Hiuksiani. Kaulaa. Sivelen. Olen yhteydessä tuntemuksiin, mitä kosketukseni herättää.

Annan käsieni ohjata ja herätellä nautintoa. Hieron rintojani, nännejäni, vatsaani. Siirryn hitaasti leikitellen vulvan alueelle. Hitailla, koko kämmenen otteilla koskettelen vulvaa ja alan herätellä klitoristani tiedostaen sen koko laajuuden ja potentiaalin.

Annan yoni-kiven lämmitellä yoniani, ennen kuin annan sen hitaasti liukua sisään. Teen hunajaisia lantionpyörityksiä. Tunnen aktivoinnin koko yonissani. Ei ole kiire, voin antaa nautinnon tuntemusten laajentua hermostossani.

Teen erilaisia supistuksia, jotka aktivoivat ja herättelevät. Lisään tuntoherkkyyttä koko yonissani. Sitten alan aktivoida jälleen nautintoa vapaammin. Annan nautinnon levitä kohtuuni, rintoihini, sydämeen…koko kehooni ja hermostooni.

Kosketus on freestyle ja antaudun järisyttävään (tällä kertaa g-piste) orgasmiin. Purkaudun ja kehoni tärisee ja hetken päästä tulee itku. Nautinto ja purkaus on ekstaattista ja sanoinkuvaamatonta (kuten yleensä aina). Tunnen syvää kiitollisuutta, että olen olemassa, naisena. Kehoni on ihmeellinen. Nautintoni on pyhää.

Annan seksuaalienergian tasapainottua ja varastoin sitä maadoituskeskukseeni. Olen syvästi kiitollinen elämästä. Sitten menen saunaan jatkamaan rentoutumista 💗

*********

Haluatko sinä arkeesi harjoituksen, jossa opit vastaanottamaan nautintoa ja vahvistut syvästi omassa feminiinissä nautinnossa ja seksuaalisuudessa? Täysin kumppanista riippumatta.

Tämä on naisen tärkein harjoitus, oppia vastaanottamaan nautintoa ja pysähtyä itseensä, sen sijaan, että aina annetaan muille.

Tule mukaan ohjattuihin yoni-kivi zoomeihin, joita ohjaan kuukausittain!

Seuraava harjoitus on to 2.3. ja nimeltään Nautinnossa laajentuminen. Se on hyvin tämän kaltainen, mutta anna sen olla sinulle juuri mitä se on siinä hetkessä. Olet sydämellisesti tervetullut aktivoimaan uutta nautinnon värähtelyä!

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.