Nautintoharjoitus on naisen tärkein henkinen harjoitus

Napsautan saunan päälle. On vielä muutama tunti, kun lapset tulevat koulusta.

Tänään ei ole erityisempiä töitä tehtävänä. Kehoni haluaa…mmmm rentoutua. Syvästi. Ja tiedän jo reitin, miten se tapahtuu.

Valmistelen yoni-kiven ja öljyn. Napsautan nautintoharjoituksen audion päälle ja alan kosketella itseäni. Hitaasti. Koko kehosta. Ensin vain käsillä, sitten öljytyillä käsillä. Koskettelen kasvojani. Hiuksiani. Kaulaa. Sivelen. Olen yhteydessä tuntemuksiin, mitä kosketukseni herättää.

Annan käsieni ohjata ja herätellä nautintoa. Hieron rintojani, nännejäni, vatsaani. Siirryn hitaasti leikitellen vulvan alueelle. Hitailla, koko kämmenen otteilla koskettelen vulvaa ja alan herätellä klitoristani tiedostaen sen koko laajuuden ja potentiaalin.

Annan yoni-kiven lämmitellä yoniani, ennen kuin annan sen hitaasti liukua sisään. Teen hunajaisia lantionpyörityksiä. Tunnen aktivoinnin koko yonissani. Ei ole kiire, voin antaa nautinnon tuntemusten laajentua hermostossani.

Teen erilaisia supistuksia, jotka aktivoivat ja herättelevät. Lisään tuntoherkkyyttä koko yonissani. Sitten alan aktivoida jälleen nautintoa vapaammin. Annan nautinnon levitä kohtuuni, rintoihini, sydämeen…koko kehooni ja hermostooni.

Kosketus on freestyle ja antaudun järisyttävään (tällä kertaa g-piste) orgasmiin. Purkaudun ja kehoni tärisee ja hetken päästä tulee itku. Nautinto ja purkaus on ekstaattista ja sanoinkuvaamatonta (kuten yleensä aina). Tunnen syvää kiitollisuutta, että olen olemassa, naisena. Kehoni on ihmeellinen. Nautintoni on pyhää.

Annan seksuaalienergian tasapainottua ja varastoin sitä maadoituskeskukseeni. Olen syvästi kiitollinen elämästä. Sitten menen saunaan jatkamaan rentoutumista.

 

*********

Haluatko sinä arkeesi harjoituksen, jossa opit vastaanottamaan nautintoa ja vahvistut syvästi omassa feminiinissä nautinnossa ja seksuaalisuudessa? Täysin kumppanista riippumatta.

Tämä on naisen tärkein harjoitus, oppia vastaanottamaan nautintoa ja pysähtyä itseensä, sen sijaan, että aina annetaan muille.

ORGASTINEN NAINEN – YONI-KIVI VALMENNUS kamppis 9-16.1.

Lähde mukaan koodaamaan kehosi uudelleen ja löytämään FULL YES Orgastinen nainen – yoni-kivi -omatoimiseen onlinevalmennukseen!

Materiaalit ovat sinulla käytössä toistaiseksi, eli niiden käytöllä ei ole aikarajaa. Voit siis edetä täysin omassa rytmissäsi – lempeää talvi-sykliä kunnioittaen.

“Merkittävintä kurssilla oli ihan ensimmäinen g-piste orgasmi koko elämäni aikana ja ihan itse sain sen aikaan!!!!

Kurssi antoi todella paljon ajatuksia itsestäni ja omasta seksuaalisuudestani. Se vahvisti omaa näkemystäni siitä, että saan olla juuri niin seksuaalinen kuin olen, vaikka minun on annettu ymmärtää jotain muuta.

Koen olevani vapautuneempi suhteessa omaan kehooni ja yoniini. yonini ei ole enää vain salainen sopukka vaan osa minua. Tulen varmasti mietiskelemään näitä asioita kurssin päättymisen jälkeen ja harjoitukset pidän takuulla loppuelämäni.” – Anne

“Kurssi on ollut todella käänteentekevä monella tapaa omalla matkallani. Olen päässyt käsittelemään tosi syvällä olleita vanhoja tunteita, joiden olemassaoloa en ole välttämättä edes tiedostanut.

Matka itseeni on syventynyt ja vahvistunut. Suhteeni yoniini ja seksuaalisuuteeni on ehdottomasti muuttunut! Olen ymmärtänyt, että minulla on lupa sanoa ei ja vetää omat rajani. Voin sallia itselleni nautinnon. Ja minulla on lupa koskettaa omaa kehoani. Olen ollut hyvin lukossa seksuaalisuuteni suhteen ja siihen on liittynyt paljon ulkopuolelta tullutta kontrollia ja uskomuksia, häpeää. Nyt se on alkanut muuttua ja vapautua. Työtä on tehtävänä, mutta se palkitsee.” – Satu

 

Tässä kamppiksessa, saat bonuksena upeat kaksi muuta valmennustani:

Katso lisätiedot ja asiakkaiden kokemuksia tästä linkistä

Ps. Jos omatoiminen valmennus ei ole sun juttu, laita viestiä niin kartoitetaan yksilövalmennusta!

ps. Vastailen mielelläni mihin tahansa kysymyksiin aiheeseen liittyen! / heidikuu@gmail.com

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.